FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 07 feb 2019, 21:09

UBIPITAR je napisao/la:Stojan Vranješ :tokralju: :tokralju:

Ja sam pisao da će lagano sve da ispliva,vratili su nas u 2007,bolju situaciju nam je Landzo ostavio.

Čovjek nas umalo nije raskućio,podigao kredit,poslovne prostore stavio pod hipoteku,bez znanja Skupštine.
U SIPU ideš razbojniče!
:o :o
Nisam znao za ovo, to ako je istina onda strasno stvarno
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 07 feb 2019, 21:17

Pa kako da ga svi blate, koji egocentrik ...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 07 feb 2019, 21:17

Tačnije 2,a to što su se neke reklame vrtile na LED-u,a uplaćeno 0 km,o tom drugi put.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 07 feb 2019, 21:23

UBIPITAR je napisao/la:Tačnije 2,a to što su se neke reklame vrtile na LED-u,a uplaćeno 0 km,o tom drugi put.
Itekako treba istragu otvorit ako se neko licno okoristio o klub

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 07 feb 2019, 22:12

Izvještaj sa utakmice protiv Vorskle

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 feb 2019, 22:14

Zao mi malog Zerica. Krkan ga brutalno pokosi. Nigdje veze.

Sto se tice defenzivnog veznog. Hasanovic bi bio pun pogodak, ali koliko sam upucen, njemu dobro ide u Kini.

Po meni nebi bilo lose dovesti Serifa Hasica iz Toska. Ima iskustvo a i kvalitetan je u defenzivi.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 07 feb 2019, 22:17

samoposmatram je napisao/la:Zao mi malog Zerica. Krkan ga brutalno pokosi. Nigdje veze.

Sto se tice defenzivnog veznog. Hasanovic bi bio pun pogodak, ali koliko sam upucen, njemu dobro ide u Kini.

Po meni nebi bilo lose dovesti Serifa Hasica iz Toska. Ima iskustvo a i kvalitetan je u defenzivi.
Eldar je slobodan igrac a klub mu je ispao u 3. kinesku ligu. Ima ponudu Osima ali nije zainteresovan za povratak u Zelju.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 feb 2019, 22:35

kerimatomic1921 je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Zao mi malog Zerica. Krkan ga brutalno pokosi. Nigdje veze.

Eldar je slobodan igrac a klub mu je ispao u 3. kinesku ligu. Ima ponudu Osima ali nije zainteresovan za povratak u Zelju.
Nije zainteresovan za povratak u Premijer ligu mozda? Nevjerujem da ima nesto protiv nas.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 07 feb 2019, 22:49

samoposmatram je napisao/la:

Nije zainteresovan za povratak u Premijer ligu mozda? Nevjerujem da ima nesto protiv nas.
Ma da, trazi nesto vani koliko sam upucen. Zeljo je zadnja opcija, a ne bi nigdje drugo u BiH igrao osim u Zelji.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 feb 2019, 22:55

irfo je napisao/la:
U Želji si stigao kao veliko pojačanje, najveće te sezone, međutim više si vremena proveo na klupi ili pod suspenzijama nego na terenu. Da li je to posljedica neke tvoje loše forme ili je problem bio druge prirode?

"Stojan kada je igrao, Željo je bio drugi i uzeo je Kup, a kada je Stojan prebačen na klupu, tada je Željo ispao u prvom kolu Kupa i imao je pet poraza, te je bio četvrti. Te suspenzije i lažno podmetanje idu na čast onima koji više nisu u klubu. Stojan je ostao veliki profesionalac i nije se ponižavao i nikome sklanjao da bi igrao za Želju. Svi znaju ko sam i šta sam. Moja forma je bila top, a to što neko okrivi Filipa Arežinu i mene za10 minuta igre, a ovi što su igrali 75 minuta i nisu pobijedili, e to samo pokazuje kakve su neznalice radile u bh. fudbalu. Ti ljudi misle da sve znaju, a mogu samo prašak da prodaju u svojoj firmi. Samo prašak. Nisam se oglašavao šest mjeseci, a mnogi su pisali neistine o meni. Kada ide 16 igača u Široki i jedan povrijeđen, a Stojan ostaje u Sarajevu. Zašto ostaje? Nije stvar slabe forme, nego bezobrazluk ljudi koji su klasični prevaranti. To napišpite, neka javnost čuje šta se dešavalo".

Zašto su te prebacili na tribinu?

"To pitanje vam je zabranio takozvani predsjednik da postavljate. Eto, vi niste smjeli ući na stadion. Trebali ste otići kod njega u firmu pa ga pitati zašto sam prebačen na tribine. Vama je zabranio da uđete na stadion, meni zabranio da igram. Mene je Željo zvao, a ne ja Želju. Neko htio da skrvnari moje ime, a ja sam uvijek igrao 100 posto za Želju kad sam igrao. E zato Stojan još igra fudbal, a ti ljudi su pobjegli. Ja sam došao kao pojačanje i opravdao sam to. Bio sam drugi, osvojio sam Kup. U četiri kola sam bio na tribini i u svakoj konferenciji za štampu me spominju i uvijek sam ja kriv što je Željo izgubio, a ja sjedio na tribinama".
Nekima su veceras sve ladje potonule ili misle da su ovo ciste lazi. Sreca u pitanju je mala grupa bliska Misketu, koji su se na racun njega vukli po klubu i mislili da su neko i nesto.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 feb 2019, 22:58

kerimatomic1921 je napisao/la: Ma da, trazi nesto vani koliko sam upucen. Zeljo je zadnja opcija, a ne bi nigdje drugo u BiH igrao osim u Zelji.
Sta kazes za pojacanja danas?

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 07 feb 2019, 23:01

kerimatomic1921 je napisao/la: Ma da, trazi nesto vani koliko sam upucen. Zeljo je zadnja opcija, a ne bi nigdje drugo u BiH igrao osim u Zelji.
Malo je prerano da bilo sta pametno kazem. Osim je to najbolje sumirao - Sipovic je kvalitetan a Mujezinovic jako zanimljiv zbog brzine i polivalentnosti. Vidjet cemo, fali nam jos jedan veznjak.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 07 feb 2019, 23:05

irfo je napisao/la:
U Želji si stigao kao veliko pojačanje, najveće te sezone, međutim više si vremena proveo na klupi ili pod suspenzijama nego na terenu. Da li je to posljedica neke tvoje loše forme ili je problem bio druge prirode?

"Stojan kada je igrao, Željo je bio drugi i uzeo je Kup, a kada je Stojan prebačen na klupu, tada je Željo ispao u prvom kolu Kupa i imao je pet poraza, te je bio četvrti. Te suspenzije i lažno podmetanje idu na čast onima koji više nisu u klubu. Stojan je ostao veliki profesionalac i nije se ponižavao i nikome sklanjao da bi igrao za Želju. Svi znaju ko sam i šta sam. Moja forma je bila top, a to što neko okrivi Filipa Arežinu i mene za10 minuta igre, a ovi što su igrali 75 minuta i nisu pobijedili, e to samo pokazuje kakve su neznalice radile u bh. fudbalu. Ti ljudi misle da sve znaju, a mogu samo prašak da prodaju u svojoj firmi. Samo prašak. Nisam se oglašavao šest mjeseci, a mnogi su pisali neistine o meni. Kada ide 16 igača u Široki i jedan povrijeđen, a Stojan ostaje u Sarajevu. Zašto ostaje? Nije stvar slabe forme, nego bezobrazluk ljudi koji su klasični prevaranti. To napišpite, neka javnost čuje šta se dešavalo".

Zašto su te prebacili na tribinu?

"To pitanje vam je zabranio takozvani predsjednik da postavljate. Eto, vi niste smjeli ući na stadion. Trebali ste otići kod njega u firmu pa ga pitati zašto sam prebačen na tribine. Vama je zabranio da uđete na stadion, meni zabranio da igram. Mene je Željo zvao, a ne ja Želju. Neko htio da skrvnari moje ime, a ja sam uvijek igrao 100 posto za Želju kad sam igrao. E zato Stojan još igra fudbal, a ti ljudi su pobjegli. Ja sam došao kao pojačanje i opravdao sam to. Bio sam drugi, osvojio sam Kup. U četiri kola sam bio na tribini i u svakoj konferenciji za štampu me spominju i uvijek sam ja kriv što je Željo izgubio, a ja sjedio na tribinama".
TO MAJSTORE MOJ :'(((((
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 07 feb 2019, 23:07

Malo je prerano da bilo sta pametno kazem. Osim je to najbolje sumirao - Sipovic je kvalitetan a Mujezinovic jako zanimljiv zbog brzine i polivalentnosti. Vidjet cemo, fali nam jos jedan veznjak.
Taj nam je veznjak ujedno i kicma ekipe. Zabrinjava me zasto jos nije stigao, jer su u proslosti prolazili pripreme sa ekipom. Mozda bas cekaju Hasanovica.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 07 feb 2019, 23:17

Kome je Hasanovic kicma, taj je kicmu davno polomio. Svaki nas omladinac koji je u i oko prvog tima je za njega izmislio fudbal.
Srdjan Stanic pitarski ker

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 feb 2019, 23:36

Auu što Stojan opra kvazi-predsjednika... :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 feb 2019, 00:25

Virtu4l je napisao/la:Auu što Stojan opra kvazi-predsjednika... :lol:
i samim tim cinom presta biti dingospo....

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 08 feb 2019, 00:37

irfo je napisao/la:
Ma nemoj zezati Irfo... covjek je sutio, radio i nije unosio nemir u klub u vrijeme onih crnih dana. Neka je rekao i svoju stranu price, cisto da ovi lobotomci vide u koga su se kleli.
Crnov, Arezinin menadjer, Stojan. Klupko se odmotava. :opaopa:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 08 feb 2019, 00:53

irfo je napisao/la:
Ma nemoj zezati Irfo... covjek je sutio, radio i nije unosio nemir u klub u vrijeme onih crnih dana. Neka je rekao i svoju stranu price, cisto da ovi lobotomci vide u koga su se kleli.
Crnov, Arezinin menadjer, Stojan. Klupko se odmotava. :opaopa:
Pa govorim za njih da je presto bit gospodin, imal koji igrac da pohvalno prica o misketu od 100njak kolko ih je proslo zadnjih godina.
Samo to je dovoljan pokazatelj al kome do sad nije jasno, nista nece pomoc

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 08 feb 2019, 05:53

Zajmoviću bi možda pomoglo lasersko skidanje sihira.
💩💩

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 22 gosta.