FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
au auuu eo ga ko i bradao

Mi smo Željini, Željo je naš !
Svi na Istok sutra. Ima da grmi pod onim krovom. Podrška je potrebna više nego ikad !!
Stvarno ste ograničeni ko balkon.
Carape, rukavice, duge gace i svi na istok!
Pred nama su dvije utakmice koje su od velikog značaja i moramo podržati naše momke bez obzira na igru i rezultate u prve dvije utakmice. Svi na Zvijezdu!
Pred nama su dvije utakmice koje su od velikog značaja i moramo podržati naše momke bez obzira na igru i rezultate u prve dvije utakmice. Svi na Zvijezdu!
- NerminFatic
- Kontakt:
A fakat, sta fali da klub kupi ili potrazi u donaciji, veliki najlon/ceradu za teren? Moze se i iz vise dijelova postaviti pred velike padavine i tako zastititi teren od ostecenja koja nastanu ne od padavina vec od ciscenja. Nije mi jasno da se to ne koristi, posebno ne prije kad su tereni bili losiji.
Eto recimo onda kad je BiH igrala s Belgijom na Grbavici a kisa padala dva dana. Zar se nije moglo i tako smanjiti ona bruka? Nije isto kad pada 2 i 20 sati.
Eto recimo onda kad je BiH igrala s Belgijom na Grbavici a kisa padala dva dana. Zar se nije moglo i tako smanjiti ona bruka? Nije isto kad pada 2 i 20 sati.
- Austinpowers
- Kontakt:
dubioza144 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:09Pa da si gledao prvih 25 minuta a ne 90 sad bi drugu pricu pricao

Gure Juvo
VTZ
VTZ
-
- Kontakt:
Nalic je slobodan
Sloboda oslabljena na Grbavici
U problemima je i tuzlanska Sloboda koja je remizirala protiv Sloge 2:2, ali i ostala bez Stojana Vranješa i Kemala Osmankovića koji su skupili treći žuti karton.
Na Grbavici Željezničar čeka Zvijezdu iz Gradačca, a za meč je delegiran Dragan Kesić iz Gradiške. Njemu pomažu Tarik Mulasmajić iz Tešnja i Boris Dujmović iz Mostara, a četvrti sudija je Dražen Marić.
- dubioza144
- Kontakt:
On makar pricat zna
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Imam osjecaj da bi sa Arom samim u napadu to puno bolje izgledalo, ono sa dva napadaca mi izgleda kao ono hajte gore i stanite ganjamo rezultat, nit je uigrano nit znaju sta da rade.
Sve bolje od boljeg.Problem za Mulalića svakako je i povreda Štilića koji je upitan za meč u utorak, dok veziste Armina Hodžića neće biti narednih desetak dana. Hodžić će tako propustiti duele sa Zvijezdom i Slobodom, a moguće i vječiti derbi sa FK Sarajevo.
Šansu sada čeka i Brazilac Santos koji je odradio dvije utakmice kazne, no pitanje je da li će se to desiti. Santos još uvijek nije potpisao novi ugovor, a ukoliko to ne učini, sigurno se neće naći u kombinaciji za utakmice u nastavku sezone. Odluku sa svojim zastupnicima mora donijeti vrlo brzo, a već u utorak će biti jasnije da li će sigurno silno motivisani Santos dobiti šansu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Kakve budale...ko da im je cilj da ne izborimo Europu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo za Armina juniora nije sigurno.
Rečeno mu je mjesec dana da mora pauzirati.
Ali, poznavajuci njega, eto ga za desetak dana.
Barem se nadam.
Nije slina ko Beca.
Rečeno mu je mjesec dana da mora pauzirati.
Ali, poznavajuci njega, eto ga za desetak dana.
Barem se nadam.
Nije slina ko Beca.
- jointunija
- Kontakt:
Nebi me čudilo da je već protiv Slobode u rosteru!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Njima da je cilj Evropa nasli bi pare za normalne pripreme, a ne na plastici u gradu gdje se niko ne priprema. Ne bi me cudilo i onu hudnu licencu za Evropu ne mogu izganjati.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 12:53Kakve budale...ko da im je cilj da ne izborimo Europu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Totalno je glupo ne koristiti Santosa iako ne zeli da produzi ugovor. To ti dodje ko da ti je neka pretplata otkazala, placas i imas jos fore da koristis, a to ne radis.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
protiv zvijezde bih pokusao santos hodzic drljo makar poluvrijeme.. nez sta vi mislite o tome ali amoah na lijevoj nije ni blizu onog na desnoj a i drljo se pokazao kao sjajno pojacanje za desno krilo.. pa mozda ne bi bilo lose pokusati sa santosom i drljom na krilima posto mi je amoah protiv igmana pokazao i odredjenu dozu ku**obolje..
Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
Upravo to, placas ga, a ne koristis, na kraju ispasta i jedna i druga strana. On da ne odigra minute do kraja sezone, bez problema moze preci u Sarajevo, Zrinjski ili Borac, te opet nas karati sljedece sezone. Bolje ga pustiti nek igra, pa nek ide negdje u inostranstvoHansestadt je napisao/la: ↑27 feb 2023, 13:09Totalno je glupo ne koristiti Santosa iako ne zeli da produzi ugovor. To ti dodje ko da ti je neka pretplata otkazala, placas i imas jos fore da koristis, a to ne radis.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Santos ie bio suspendvan 3 utakmice znate da je dobio proslu poluseoznu crveni protiv Borca
Tek protiv Zvijezde ce moci igrati i nije mogao igrati protiv Posusja, Leotara i Igmana
I igrace ovu polusezonu za Zeljeznicar
Tek protiv Zvijezde ce moci igrati i nije mogao igrati protiv Posusja, Leotara i Igmana
I igrace ovu polusezonu za Zeljeznicar
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Levin, Lokomotifa, Meshko91, zeljooo13 i 41 gost.