Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Thornton Allahu dz.s ne bi dodao yebem mu sve po spisku
- sagitarius
- Kontakt:
Il' je to pak do nasMozambik je napisao/la:Isto kao da Bog kaznjava nas Bosance pa moramo gledat glupane kao saigrace nasih najboljih igraca u svakom sportu.

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Plumlee je haman izbacio draya. Dray je strasan igrac, ali nivo njegove neozbiljnosti prevazilazi sve njegove kvalitete.. A Plumlee je ekstra iskoristio momenat. Blatche je od 6 igraca dosao na rub ispadanja rotacije, no u PO ce mozda biti druga prica.
Jes mi drago za ovaj airball throntona, kako me nervira lik
Jes mi drago za ovaj airball throntona, kako me nervira lik
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo ga Deron brat 

uh Tele, ovo je napamet odradio i ispalo je katastrofalno
Daj je ti Derrone kad krme neće molim te. 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
a što neće da uđe ccc
Double-Double u najavi
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
ne da joj thornton bezobraznikxinxee je napisao/la:a što neće da uđe ccc

Nama je Željo svetinja jedina.
Blatche i Garnett to ne valja nikako 

ako nekom nije mrsko da postavi klip od Dreya kad hoce da ostvari double ili tripl doubl,neam pojma 

- legenda reala
- Kontakt:
šluša li malaFreaza je napisao/la:U kolko je tekma , ako nije tajna ?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovo nikako ne valja za Mirzu, mogao bi u playoffu skroz ispasti iz rotacije, Kidd probaje da napravi rotaciju s Blatche-om i Plumlee-om.

[youtube][/youtube] ovorobery22 je napisao/la:ako nekom nije mrsko da postavi klip od Dreya kad hoce da ostvari double ili tripl doubl,neam pojma

kad ovo pogledas tek vidis sa kakvim kretenima igra Mirza

Zadnja izmjena: semir01, dana/u 14 apr 2014, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakvi. Mirza i veceras odradio svoju minutazu(udje pred kraj 1 i do pola 2 igra) i to ce mu bit i u PO. Ova trenutna rotacija je samo zbog toga sto fale i Livingston i Anderson pa nema ko da igra 3 i tu vratio Piercea.fearzaa je napisao/la:Ovo nikako ne valja za Mirzu, mogao bi u playoffu skroz ispasti iz rotacije, Kidd probaje da napravi rotaciju s Blatche-om i Plumlee-om.![]()
![]()
![]()
Nije toliki bolid da pred sami PO mijenja koncept igre i prestane koristit nisku ekipu s kojom je prekuco ligu regularni dio sezone...

Ko je to?robery22 je napisao/la:ako nekom nije mrsko da postavi klip od Dreya kad hoce da ostvari double ili tripl doubl,neam pojma

rekli su komentatori da je Kidd izjavio da nece mijenjati rotaciju u PO ili sam ja pogresno cuo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.