SVAKA ČAST !!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
hajde ljudi registrujte se na FID. legendo ti se vec tamo spominjas traze te ljudilegenda reala je napisao/la:Ženi se pa ga strah![]()
![]()
kakav je osjećaj ozbiljno pred ženidbu jel
A šta ti je to ,ko me bolan spominje jelfera je napisao/la:hajde ljudi registrujte se na FID. legendo ti se vec tamo spominjas traze te ljudilegenda reala je napisao/la:Ženi se pa ga strah![]()
![]()
legenda reala je napisao/la:A šta ti je to ,ko me bolan spominje jelfera je napisao/la:hajde ljudi registrujte se na FID. legendo ti se vec tamo spominjas traze te ljudilegenda reala je napisao/la:Ženi se pa ga strah![]()
![]()
![]()
![]()
Da, slažem se.Bertrand je napisao/la:Dobro jutro
Nema ljepse stvari, barem kod ove mlade generacije, nego popiti Nescafe na sabahu.
haha...nije valjda aladine da si se zarazio s fb??bavarian_bk je napisao/la:Jooj , svaka vam cast narode . Postavio fifa09 ovu Serifovu pjesmu a ja trazim ono za lajkanje![]()
Ma nisam brate al kad je nesto dobro mora se lajkatimajestic24 je napisao/la:haha...nije valjda aladine da si se zarazio s fb??bavarian_bk je napisao/la:Jooj , svaka vam cast narode . Postavio fifa09 ovu Serifovu pjesmu a ja trazim ono za lajkanje![]()
..a i ti vise kapitenu,svaki dan: hej sunce,hej oblakFaraon iz Visokog je napisao/la:heeeeeeeeeeej oblak
e hebem mu kisu vise. nije padala skoro nikako ovaj mjesec, i sad za 1. maj treba da pada.bavarian_bk je napisao/la:Za 1.maj kisa -.-