Jel ovo veceras iza ponoci? Da uputis brata malo u sve ovoMElloo je napisao/la:

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Jel ovo veceras iza ponoci? Da uputis brata malo u sve ovoMElloo je napisao/la:

E da ti bi da Lewis odejestamaji je napisao/la:gledam listu trenera u NFLu po stažu:
bellichick 2000
lewis 2003
mccarthy i payton 2006
tomlin 2007
harbaugh 2008
što jes jes, vrijeme je za promjene

Svejedno mi ko dobija.Lillard je napisao/la:Zašto me ne čudi da Jefta drka na Patse?
Valjda Real i Warriorsi nisu dovoljni.
 ..kaze on ima nekog bivseg sudiju u NFL i od njega ima ulaznice koje kupi po nabavnoj  prije pocetka sezone  $1800 iza gola  drugi red sto i nije lose sad je sigurno skuplje..kaze lik ako i ja hocu  slijedece godine moze mi uzeti  za tu cijenu ...reko ma ako Bearsi nekad budu igrali  moze halalit cu te 2000 ali za tako mjesto blizu terena ...kaze nema vise sobe u Minesoti  iznajmiti sve zauzeto..zato e SB igra u gradovima gdje ima puno vise hotela u okruzenju a to su ovi veci gradovi naravno
..kaze on ima nekog bivseg sudiju u NFL i od njega ima ulaznice koje kupi po nabavnoj  prije pocetka sezone  $1800 iza gola  drugi red sto i nije lose sad je sigurno skuplje..kaze lik ako i ja hocu  slijedece godine moze mi uzeti  za tu cijenu ...reko ma ako Bearsi nekad budu igrali  moze halalit cu te 2000 ali za tako mjesto blizu terena ...kaze nema vise sobe u Minesoti  iznajmiti sve zauzeto..zato e SB igra u gradovima gdje ima puno vise hotela u okruzenju a to su ovi veci gradovi naravno  ..kaze mozes uzeti sobu ako ces uzeti 4 dana minimum
..kaze mozes uzeti sobu ako ces uzeti 4 dana minimum
fazon sa superbowlom je da uopšte nema prodaje, osim naravno na kraju za dva tima koji igraju u SB.SaltCityAttack je napisao/la:sad sam covjeka vozio ode na SB ..lik inace godinama svaki SB prati bez obzira ko igra to mu je kao tradicija kao i vecina ovih milionera u americi..kaze on ima nekog bivseg sudiju u NFL i od njega ima ulaznice koje kupi po nabavnoj prije pocetka sezone $1800 iza gola drugi red sto i nije lose sad je sigurno skuplje..kaze lik ako i ja hocu slijedece godine moze mi uzeti za tu cijenu ...reko ma ako Bearsi nekad budu igrali moze halalit cu te 2000 ali za tako mjesto blizu terena ...kaze nema vise sobe u Minesoti iznajmiti sve zauzeto..zato e SB igra u gradovima gdje ima puno vise hotela u okruzenju a to su ovi veci gradovi naravno
..kaze mozes uzeti sobu ako ces uzeti 4 dana minimum
Kaže sad trenutno ta ulaznica kosta $14800.00 Majkemi ja ću gledat Slijedeće godine ću možda poceti uzimati ove karte po nabavnoj i prodavat ovako
relativno je dobro prošao, to je neki minimum. naravno isplati se samo ako igra tvoj tim......da željo igra i ja bi išaoKenoRob je napisao/la:Imam ja jarana ovde jutros otiso u MN sa zetom, 4.5k ih kostalo po osobi spavanje 2 noci, avion i karta za SB. Mislio otic tamo i prodat samo karte za utakmicu i uzet duplo ali posto igra NEP kaze halalit ce sad jednom u zivotu prilika kad je vec doso do karte...

B-Dawk! T.O također napokon zasluženo.Andrew Walker @AWalkerColts
Looks like Edgerrin James will miss out on a Hall of Fame bid this year. From what I’m gathering, five Modern-Era inductees will be Ray Lewis, Randy Moss, Terrell Owens, Brian Urlacher and Brian Dawkins.
James is a prime candidate next year. Look for Ed Reed & Tony Gonzalez too.

Po meni nije zaslužio ali eto.. možda zato sto će vam NFL sad uzet SB pa napravili kompromisKingJamesMVP je napisao/la:GOAT je MVP

Tesko jedino mozda na nekom od nejmackih prosle godine je bilo sat 1 il pro sieben niam siguranphily je napisao/la:hoce li gdje na mojaTv biti veceras prenos, da se ne mucim sa stremovima
Bolji su Svabe na onom sto bude svake godine, nego slusati onog iz HR sto navija za Patriotse Ivkovica najiritantnije stvorenje na svijetu.MElloo je napisao/la:Tesko jedino mozda na nekom od nejmackih prosle godine je bilo sat 1 il pro sieben niam siguranphily je napisao/la:hoce li gdje na mojaTv biti veceras prenos, da se ne mucim sa stremovima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.