semir01 je napisao/la:[youtube][/youtube] ovorobery22 je napisao/la:ako nekom nije mrsko da postavi klip od Dreya kad hoce da ostvari double ili tripl doubl,neam pojma
kad ovo pogledas tek vidis sa kakvim kretenima igra Mirzadamn

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
semir01 je napisao/la:[youtube][/youtube] ovorobery22 je napisao/la:ako nekom nije mrsko da postavi klip od Dreya kad hoce da ostvari double ili tripl doubl,neam pojma
kad ovo pogledas tek vidis sa kakvim kretenima igra Mirzadamn
Blatchemirza1243 je napisao/la:Ko je to?robery22 je napisao/la:ako nekom nije mrsko da postavi klip od Dreya kad hoce da ostvari double ili tripl doubl,neam pojma
Znam ja to sve, al opet je moguce, bas Kidd danas izjavio da bi zelio igrati sa sva tri centra u playoffu.fanatic je napisao/la:Ma kakvi. Mirza i veceras odradio svoju minutazu(udje pred kraj 1 i do pola 2 igra) i to ce mu bit i u PO. Ova trenutna rotacija je samo zbog toga sto fale i Livingston i Anderson pa nema ko da igra 3 i tu vratio Piercea.fearzaa je napisao/la:Ovo nikako ne valja za Mirzu, mogao bi u playoffu skroz ispasti iz rotacije, Kidd probaje da napravi rotaciju s Blatche-om i Plumlee-om.![]()
![]()
![]()
Nije toliki bolid da pred sami PO mijenja koncept igre i prestane koristit nisku ekipu s kojom je prekuco ligu regularni dio sezone...
mirzatele je napisao/la:Meni je sve jasno na ovom videu osim jedne stvari
Otkud njemu 10 asistencija ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.