Ma ti si veliki strucnjak, cudo nisi jos poceo da vodis neki veliki klub?osobaodpovjerenja je napisao/la:Eldar bukvalno duela ne uzima na utakmici. Konstantno se izmice, izbjegava kontakt sa protivnikom a igra na zadnjem veznom.Raonffa je napisao/la:Ma dobro nije Hasanović baš tolika taraba od igrača, tip je igrača kakve Osim voli na sredini terena, onaj najdosadniji mogući igrač po protivničku ekipu.
Defanziva kao Medunjanin u reprezentaciji. Da je bogdo pola Hareta u ofanzivi ni po jada. Ovako propuh zivi, sve i jedan veznjak osim mozda ovog iz drugoligasa je bolji od njega.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ne znam vala šta bih ti rekao, pretjera ga ti malo, ispade da frajer samo stoji u mjestu.osobaodpovjerenja je napisao/la:Eldar bukvalno duela ne uzima na utakmici. Konstantno se izmice, izbjegava kontakt sa protivnikom a igra na zadnjem veznom.Raonffa je napisao/la:Ma dobro nije Hasanović baš tolika taraba od igrača, tip je igrača kakve Osim voli na sredini terena, onaj najdosadniji mogući igrač po protivničku ekipu.
Defanziva kao Medunjanin u reprezentaciji. Da je bogdo pola Hareta u ofanzivi ni po jada. Ovako propuh zivi, sve i jedan veznjak osim mozda ovog iz drugoligasa je bolji od njega.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Da si ga gledo ne bi se ibretio. On trci, ali samo to. Zuji. Ko pcelaRaonffa je napisao/la:osobaodpovjerenja je napisao/la:Eldar bukvalno duela ne uzima na utakmici. Konstantno se izmice, izbjegava kontakt sa protivnikom a igra na zadnjem veznom.Raonffa je napisao/la:Ma dobro nije Hasanović baš tolika taraba od igrača, tip je igrača kakve Osim voli na sredini terena, onaj najdosadniji mogući igrač po protivničku ekipu.
Ne znam vala šta bih ti rekao, pretjera ga ti malo, ispade da frajer samo stoji u mjestu.
Srdjan Stanic pitarski ker
Ma gledao sam ga naravno, igrao je on u Želji i prije, nije to tako loše.osobaodpovjerenja je napisao/la:
Da si ga gledo ne bi se ibretio. On trci, ali samo to. Zuji. Ko pcela
Pa on je bio vrlo bitna karika u onoj sezoni kada nam je zamalo izmakla titula (kada su kone uzele na kraju), pogotovo ona druga polusezona koja je odigrana odlično pod vodstvom Odovića (kada su se afirmisali Amir, Bajić i Memija), mislim da je bio standardan u veznom redu uz Amira.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Ma statiro pored Amira. Tada cini mi se do zime Amir i Tomic drzali vezu ako se ne varam.
Sad mi u glavi slika onog derbija kad je bas on dao go a pite nas ubile i njegovog skakutanja za igracima njanja
ko da ga je strah dotaci igraca, a fol zadnju vezni 
Sad mi u glavi slika onog derbija kad je bas on dao go a pite nas ubile i njegovog skakutanja za igracima njanja
Srdjan Stanic pitarski ker
Odigrao 25 utakmice te sezone u ligi (od mogućih 30), a od tih pet što je propustio, dvije su bile zadnje tekme u ligi (poslije onog derbija na Koševu) kada se već znalo da Sarajevo uzima titulu.osobaodpovjerenja je napisao/la:Ma statiro pored Amira. Tada cini mi se do zime Amir i Tomic drzali vezu ako se ne varam.
Sad mi u glavi slika onog derbija kad je bas on dao go a pite nas ubile i njegovog skakutanja za igracima njanjako da ga je strah dotaci igraca, a fol zadnju vezni
On je te sezone bio standardan, Tomić je igrao u prvom dijelu sezone, Amir u drugom.
vidi se da strasno pratis, Amir nije uopste igro do zime, uso dva tri puta u igru, tek na proljece igro kad je Tomic odbio produzit ugovor, a i tad je Eldar vise od njega igro, te sezone je on bio nas najstandardniji i najvazniji veznjak. On ode, sljedece godine na njegovo mjesto dodje Blagojevic i nigdje nas.osobaodpovjerenja je napisao/la:Ma statiro pored Amira. Tada cini mi se do zime Amir i Tomic drzali vezu ako se ne varam.
Sad mi u glavi slika onog derbija kad je bas on dao go a pite nas ubile i njegovog skakutanja za igracima njanjako da ga je strah dotaci igraca, a fol zadnju vezni
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne bacaj šuplju,nije bilo kola da mu glava nije bila zamotana,čak je i počeo utakmicu u Plzenu,a sezonu poslije nije igrao zadnjih par kola nako što mu je Mustafa D. iz lože psovao a ovaj mu odgovorio(tekma protiv Borca,kad je Subic pravio dar mar)osobaodpovjerenja je napisao/la:Ma statiro pored Amira. Tada cini mi se do zime Amir i Tomic drzali vezu ako se ne varam.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Uglavnom trebo bi jos jedan veznjak doci jer izgleda da je Hasanovic planiran kao zamjena Ramovicu i Krpicu jer zadnjih godina igra napadaca ili iza napadaca.
Budzet srezan za skoro polovinu, a jaci smo skoro duplo nego jesenas
AMAR OSIM
AMAR OSIM
Vidim baš sad na tm piše da igra sve od defanzivnog veznog do napadačairfo je napisao/la:Uglavnom trebo bi jos jedan veznjak doci jer izgleda da je Hasanovic planiran kao zamjena Ramovicu i Krpicu jer zadnjih godina igra napadaca ili iza napadaca.
Ma zna se njegova uloga u Želji, nije on tu da bude mozak ekipe, da kreira igru, diktira tempo, njegovo je da kvari igru protivnika i dodaje prvom do sebe, takav igrač uvijek treba u ekipi.
- KongrateUK
- Kontakt:
Fascinantnoirfo je napisao/la:Budzet srezan za skoro polovinu, a jaci smo skoro duplo nego jesenas![]()
AMAR OSIM
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Radnik idealan protivnik da vidimo kako stojimo nakon ovih priprema. Znamo svi da je Bijeljina gostovanje gdje se ne pobjedjuje baš rutinski. Kući ove sezone imaju samo poraze od Zrinjskog i Slobode. Oba poraza 1 razlike.
Jedini igrači koji su postigli preko 1 gola ove sezone kod njih su Hadžić, Martinović, Glišić i Djurić. Kao što sam napisao u prethodnom postu, Martinović i Glišić ne nose više njihov dres.
Hadžić im je najbolji strijelac, preko 1.90 je visok ali i Sipović ima haman 2 metra visine tako da očekujem da će odraditi dobar posao kad ga bude čuvao.
Djuric po meni jedan od boljih tehničara u ligi u ovoj deceniji. Dobar je iz prekida, a i treba se čuvati njegovih dalekometnih šuteva. Ima preko 35 godina, ali ovakvi igrači su igrači poteza koji jednom majstorijom mogu da te sjebu.
Pošto će vjerovatno vrebati svoje prilike iz kontre, Peco i pretpostavljam Maksimović na drugom krilu će im tu biti glave karike. Maksimović mi je ostao u sjećanju po dobrim partijama u Mladost DK.
Mislim da bi nam mogla biti prednost to što ih je napustio štoperski tandem Aleksić-Franić. Pogotovo Franić koji se i sa nama povezivao ove zime.
I ne mogu da ne spomenem golmana Lučića, frajer se vazda razbrani u ovim jačim utakmicama, isto hobotnica lik.
Tu je i Djelmić, a kako nas je krenulo ove sezone s bivšim igračima ne bi me čudilo da nam da go.
Jedini igrači koji su postigli preko 1 gola ove sezone kod njih su Hadžić, Martinović, Glišić i Djurić. Kao što sam napisao u prethodnom postu, Martinović i Glišić ne nose više njihov dres.
Hadžić im je najbolji strijelac, preko 1.90 je visok ali i Sipović ima haman 2 metra visine tako da očekujem da će odraditi dobar posao kad ga bude čuvao.
Djuric po meni jedan od boljih tehničara u ligi u ovoj deceniji. Dobar je iz prekida, a i treba se čuvati njegovih dalekometnih šuteva. Ima preko 35 godina, ali ovakvi igrači su igrači poteza koji jednom majstorijom mogu da te sjebu.
Pošto će vjerovatno vrebati svoje prilike iz kontre, Peco i pretpostavljam Maksimović na drugom krilu će im tu biti glave karike. Maksimović mi je ostao u sjećanju po dobrim partijama u Mladost DK.
Mislim da bi nam mogla biti prednost to što ih je napustio štoperski tandem Aleksić-Franić. Pogotovo Franić koji se i sa nama povezivao ove zime.
I ne mogu da ne spomenem golmana Lučića, frajer se vazda razbrani u ovim jačim utakmicama, isto hobotnica lik.
Tu je i Djelmić, a kako nas je krenulo ove sezone s bivšim igračima ne bi me čudilo da nam da go.
Ponovo u Medjugorje idemo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ja ne znam sto ne igramo na grbavici, pa valjda sada imamo uslove majka mu stara
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- KongrateUK
- Kontakt:
Na Grbavici ne igramo jer cuvamo teren koji je vjerovatno prekriven i snijegom, uskoro treba da se sredi taj problem sa grijacima i napajanjem istih, u toku je i nabavka posebne stanice, opste je poznato sta se desilo kada se hibrid radio
A odlazak u Međugorje pun pogodak, samo mi se ne svidja sto barem dan nisu dobili slobodno, popucati ce nam po šavovima, znam da su dva dana trebali odmarati, a Amar im danas odmah trening zkazao, vjerovatno su se opustili previse
A odlazak u Međugorje pun pogodak, samo mi se ne svidja sto barem dan nisu dobili slobodno, popucati ce nam po šavovima, znam da su dva dana trebali odmarati, a Amar im danas odmah trening zkazao, vjerovatno su se opustili previse
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Gledajuci slike sa stadiona od prosle sedmice mislio sam da bi mogli igrati na svom terenu.
I svakako je receno da teren ima kapacitet da izdrzi svakodnevne treninge izmedju utakmica. Ali hajde, medjugorje je uvijek dobra solucija, bolje im je tamo u vukojebini nego ovdje.
I svakako je receno da teren ima kapacitet da izdrzi svakodnevne treninge izmedju utakmica. Ali hajde, medjugorje je uvijek dobra solucija, bolje im je tamo u vukojebini nego ovdje.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- KongrateUK
- Kontakt:
Da, ali to je prije nego ce pasti ovaj novi snijeg, da nije pao trenirali bi na glavnom, a možda i odigrali generalku, nema vise mehanizacije na terenu i ciscenja lopatama kao prije, pogledaj teren Marakane u BG. od prije par sedmica, okolo pola metra snijega a teren se zeleni, ko nam je kriv kada na vrijeme nisu radjene neke stvari, i to prije svega trebamo zahvaliti bivšoj upravi
Ove nove lopte bas izgledaju teške i kao da su vece od onih adidasovih, ne znam za veličine, ali na fotkama mi bas tako izgledaju
Ove nove lopte bas izgledaju teške i kao da su vece od onih adidasovih, ne znam za veličine, ali na fotkama mi bas tako izgledaju
Znalo se da se ide u zimu bez grijaca. Sramota.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ostavio nam hadzija na pola tribinu bez dozvole, ostavio nam teren na pola uradjen, ostavio nam osakacen tim s skupom debila, ostavio nam zirat banku na kamati i kreditu, potrosio pare od Šabanovića, i ostavio nam -0 maraka na racunu.
Ostavio nam navijace 2015 da pljuju po Amaru, titulama, starim igracima. Jednostavno smo otisli u tri lijepe materine zbog jednog debila i 20 novokoponovani navijaca.

Trude se svim silama siriti lazi i obmane o privatizciji, kreditima i ostalom. Stvarno srezati ovo na vrijeme..
Ostavio nam navijace 2015 da pljuju po Amaru, titulama, starim igracima. Jednostavno smo otisli u tri lijepe materine zbog jednog debila i 20 novokoponovani navijaca.
Trude se svim silama siriti lazi i obmane o privatizciji, kreditima i ostalom. Stvarno srezati ovo na vrijeme..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.