FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

UBIPITAR
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la UBIPITAR » 15 feb 2019, 17:02

logme je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:Naš dobri ex predsjednik,ni feninga ne uplati kroz(što je obećao) sponzorstvo,od zadnje dvije posudbe,niti od reklame njegove firme kroz sponzorstvo.
Bar ne u zadnjih 6 mjeseci njegovog mandata.
A što se tiče igrača koji nisu igrali ili skoro nikako nisu igrali,Pozder,Hervas,Toskas,Bevab,Husić,Zaha,Kramaric,Šećer,Đermanovic,Crnov,Projic,Mehremic,Crnov,Bakrač,Vranješ,Elsner,Boccaccini,Modić,Jahić......sve i jedan je skuplji od trenutno našeg najskupljeg igrača.
A mi raspravljamo o Dadi S.
Ovo boldirano. Mene ne interesuje koliko šta košta. Ako sa upola manjim budžetom imamo iste rezultate, onda su i ovi jednako loši.
Došao si u Želju. Niko te nije tjerao, dobro si se potrudio da uzmeš klub u svoje ruke. E onda daj mi rezultat. Ako možeš sa 100 KM super, ali ako treba više nađi ih, iskopaj, izmisli, ne interesuje me ... ili se skloni.
Vjerujem da s Amarom ne može biti onako loše, ali s ovim "pojačanjima" fakat nisam siguran koliko će biti dobro.
I moramo raspravljati o Dadi S. i o Staniću, i o Bogičeviću, jednostavno moramo, puno je razloga.
To nije ni bit,bit je na šta su se trošile ogromne pare,na šta su bačeni naši novci,par miliona a niko da odgovara!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 feb 2019, 17:13

osobaodpovjerenja je napisao/la:Joj ko te ne zna...
Ti se pojede ziv. Mislim da je vrijeme da napustis ovu temu. Nisi navijac Zelje, vec Miskin privjesak.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 15 feb 2019, 17:18

samoposmatram je napisao/la:
Ti se pojede ziv. Mislim da je vrijeme da napustis ovu temu. Nisi navijac Zelje, vec Miskin privjesak.
:kafa:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 15 feb 2019, 17:24

Zeljo92 je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 15 feb 2019, 18:27

Nisam u toku, moze li neki kraci sinopsis desavanja oko nekakve tuzbe?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

osobaodpovjerenja
Kontakt:

Post Postao/la osobaodpovjerenja » 15 feb 2019, 18:54

Ok brate, ako ti tako kazes.
Srdjan Stanic pitarski ker

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 15 feb 2019, 19:19

logme je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:Naš dobri ex predsjednik,ni feninga ne uplati kroz(što je obećao) sponzorstvo,od zadnje dvije posudbe,niti od reklame njegove firme kroz sponzorstvo.
Bar ne u zadnjih 6 mjeseci njegovog mandata.
A što se tiče igrača koji nisu igrali ili skoro nikako nisu igrali,Pozder,Hervas,Toskas,Bevab,Husić,Zaha,Kramaric,Šećer,Đermanovic,Crnov,Projic,Mehremic,Crnov,Bakrač,Vranješ,Elsner,Boccaccini,Modić,Jahić......sve i jedan je skuplji od trenutno našeg najskupljeg igrača.
A mi raspravljamo o Dadi S.
Ovo boldirano. Mene ne interesuje koliko šta košta. Ako sa upola manjim budžetom imamo iste rezultate, onda su i ovi jednako loši.
Došao si u Želju. Niko te nije tjerao, dobro si se potrudio da uzmeš klub u svoje ruke. E onda daj mi rezultat. Ako možeš sa 100 KM super, ali ako treba više nađi ih, iskopaj, izmisli, ne interesuje me ... ili se skloni.
Vjerujem da s Amarom ne može biti onako loše, ali s ovim "pojačanjima" fakat nisam siguran koliko će biti dobro.
I moramo raspravljati o Dadi S. i o Staniću, i o Bogičeviću, jednostavno moramo, puno je razloga.
Najlakse se svima nama napisati ja hocu ovo, ja hocu ono. To sto ti hoces mozes dobiti u crtanom filmu samo. Ljudi nas srozali za cetiri godine da nemamo sad trenutno marke a ti hoces nesto? To sto svi mi hocemo treba vremena, a ne moze na pola sezone dovesti dobrog igraca jer takav ima klub, to zna ko ne prati fudbal. Kao za sve u zivotu za dobre rezultate, i neki iskorak treba vremena.

Amar je u jednom trenutku bio na pragu al nije imao ko da ga isprati to kraja, to mislim na upravu.. Zato treba malo smiriti hormone i zavrsiti ovu sezonu kako znamo s izborenom evropu a onda na kraju sezone, napraviti plan kako sta dalje...

A ovako palamudit od toga nema nista.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 15 feb 2019, 19:35

Priča oko tuzbe je zadnja slamka za koju se hvataju oni koje nazivamo lobotomcima, servira se dan poslije sjednice UO-a, na kojoj je odluceno da se javnosti iznesu svi dosadasnji rezultati rada, pa smo tako svi upoznati kako su i šta su ljudi radili, da su vratili par rata kredita, isplatili plaće i bonuse za tri mjeseca i rijesili mnoge probleme koje smo imali i sa kojim smo se susretali, pojedincima naravno to ne odgovara i plasiraju ovakve i slicne stvari, namjerno pogrešno postavljene i prikazane, sve sa jednim ciljem

Da ponovim da je tužba POVUČENA od strane tužilaštva kantona Sarajevo dana 29.01. i to zbog nedostatka dokaza, a da su o tome obavješteni i oni koji su je podnijeli 04.02, a to su dva privatna lica tada clanovi UO-a kluba, dakle prijavu nije podnio klub kao udruženje gradjana vec su to ucinila dva privatna lica, koja su imala odredjene informacije i sacinila prijavu protiv NN. lica i istu podnijeli tužilastvu KS.
Prijava kada se jednom podnese nemoguće je po bilo kojem osnovu povući (podnosilac prijave), tuzilastvo je jedino moze odbiti kao neosnovanu ili zbog nedostatka dokaza, treceg nema, osnovno pravilo kao i ono za lazno sacinjavanje i podnosenje krivicne prijave
Prijava kada se povuce zbog nedostatka dokaza ona miruje, ne briše se ne povlaci se u bukvalnom smislu, miruje do zakonskog roka od dvije godine, i ukoliko tuzilastvo dodje do novih saznanja i dokaza u tom periodu ponovo se aktivira ( isto vazi i za podnosioca krivne prijave koji tuzilastvu moze dostaviti nova saznanja i dokaze, zato se i isti i obavjestava da se povlaci zbog nedostatka dokaza)

Bili smo svjedoci pisanja kako je tuzbu preuzelo drzavno tuzilastvo, kako SIPA vodi odredjene istrazne radnje i slicne gluposti, sto aposulutno nije tacno, isto vazi i za plasiranje price kako klub podnosi prijavu a ne privatna lica, na kraju sve ispuha kao balon

Datum kada su oni koji su primili obavjest tuzilastva (podnosioci krivicne prijave) i datum kada to plasiraju u javnost preko foruma je dosta širok, 11. dana, ocito da su cekali pogodan trenutak kada to da plasiraju, a dan poslije sjednice UO-a cinio im se podoban kao novi razlog za serijsku pljuvačinu i udare na upravu i klub, mogli su to odmah ali im uz vec pricu oko dugova i silnih problema nije odgovaralo jer bi se to utopilo u sve vec navedene probleme,a ovako imaju novi razlog

Takodjer prica oko tuzbe dolazi od istog forumaša (klona jednog od moderatora koji je plasirao laži za racunu za vodu i zastitare na stadionu) koji je plasirao i pricu kako je ovaj portal nabavio skupocjene hd. kamere, kako ce otjerati 1921.ba i ubuduce raditi njihov posao, poznato je ko sta i kako.

I onaj najupuceniji prosjecni navijac moze vidjeti ko vodi ovakve aktivnosti i sa kojim ciljem, isti onaj koji je na skupstini kluba digao pobunu, bivsi nam predsjednik kluba koji je i clan skupstine kluba, covjek koji ima licne interese i namjere, covjek koji je javno rekao sta misli o Amaru i novoj upravi, pametnom dosta :salut:

Ovu upravu prije svega Selimovica i clanove UO-a i NO-a vjerujem da ovakve i slicne stvari nimalo ne pogadaju kao njihove prethodnike, isuvise su to ljudi sa iskustvom u svim segmentima, ljudi koji su se vec susretali sa slicnim stvarima, od KK Spars do drugih stvari koje su im servirane, a mogu tek misliti jednog Amara kojem puca k*** za svim, sve u svemu i ovo ce ubrzo odnijeti ovaj jugo,a mi cemo se vratiti Želji kao u nekada dobra stara vremena :bih:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 feb 2019, 23:33

Pustite se gluposti. Kerovi ce lajati a normalna raja je svjesna sta su nam od kluba uradili. Mi jos ni tribinu nismo platili. Prisjelo im dabogda. Mene zabrinjava danasnja utakmica. Tu smo trebali biti najbolji a mi nismo cini se nista pokazali.

1921ba
Kontakt:

Post Postao/la 1921ba » 16 feb 2019, 11:06

Izvještaj sa jučerašnje utakmice protiv Olimpika

Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 feb 2019, 12:53

1921ba je napisao/la:Izvještaj sa jučerašnje utakmice protiv Olimpika

Hvala

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 feb 2019, 15:06

Što se tiče Dade i pljuvanja, da se razumijemo on se pljuvao i u prošlom mandatu, uvijek imao epitet "pičqke od igrača", "slabića", neko ko nema nikakav kontinuitet itd.

A meni je Dado drag kao igrač, fina tehnika, solidan šut, dobar osjećaj za pas, samo jeste istina da je nekada previše mekan na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 16 feb 2019, 15:38

ukrutićemo ga sad

Dado Afrička Šljiva Erecticus
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 16 feb 2019, 16:41

Prosao je jedan period od dolazka novih ljudi u klub. Za pocetak moze se reci da sto se tice igrackog kadra levati su otjerani tipa Jazvic hadalj ili Ivan debeli Curjuric koji su sve bili samo ne dobri igraci.
Sto se tice novih igraca nista posebno, igraci koji poznaju ligu i koji nam mogu pomoci da zavrsimo ovu sezonu u kojoj nam prvi bjezi samo 15 bodova cisto da se napomene jer to vise neko spominje bacaju se suplje price a situacija ne tako bajna.

S ovim igrackim kadrom sam siguran da mozemo izboriti evropu a onda vidjeti da dovedemo znacajna pojacanja pred izlazak u evropu.

Isto bitno sto cemo vjerovatno imati neki kostur za sljedecu sezonu a to ce sigurno biti Siniša, Sipovic, Hajdarevic,Ermin, Pavic,vjerovatno ce Osmanovic biti isto dio kostura ako ga povrede zaobidju, a onda uz tri kvalitetna igraca iduce sezone napadati titulu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 feb 2019, 17:39

Osim13 je napisao/la:ukrutićemo ga sad

U tebe i Rokoka imam puno povjerenje, napravite od Dade mašinu, nešto ala Stojan :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 16 feb 2019, 17:43

Raonffa je napisao/la:

U tebe i Rokoka imam puno povjerenje, napravite od Dade mašinu, nešto ala Stojan :kafa:
Ne možemo obećati da je to izvodivo...
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 feb 2019, 18:17

Rokoko87 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:

Ne možemo obećati da je to izvodivo...
Nema veze, bitan je nijet!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 feb 2019, 18:59

Tekma Zeljo Radnik nisam siguran Joco fulio svasta a nas dragi Sadikovic ko ruka ga zabolila izadje sa terena, bio malo vjetar jaci.Dakle nigdje veze sto je on doso jer ce vazda bit takav tj,mlitav nejak strasljiv.Moze povuc loptu dodat pas ali da ga niko necuva.Dakle Dado Stana Bogi i brki zelim da bude dozivotni trener ali mislim da mozemo u evropu samo preko kupa tj da ga osvoje neko od ovih prvih 3.Sretno nam bilo.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 16 feb 2019, 19:51

Nebih se složio za Dadu, da je rijec o Hasanovicu pa hajde, Dado je doveden kao klasicna rezerva, momak nije prošao pripreme sa MDK. a mi ga doveli sedam dana pred početak lige, dovoljno da se shvati za sta ce Amaru sluziti, tako da ne vidim potrebu za konstantnom raspravom oko njega, veoma jeftina a solidna rezerva, sjetite se samo "jake" rezerve od dvanest milja plate :lol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 16 feb 2019, 21:47

Nama je Eldar isto tako potreban ako je uopce istina da ima sanse da dodje. Za razliku od ostalih otisao je izvan ovih granica, igrao sasvim dobro, sto je najbitnije je da gdje god bio morao je trenirati i siguran sam da je spreman u odnosu npr. na Dadu. Plus iskustvo, ono sto nam upravo treba. Sad nisam upucen da li uopce postoji sansa da nas pojaca?

Jao anketa na drugim forumima, glasalo 40 ljudi :lol: :lol: :lol: a 20 dupli cc :D

Da li mislite da Senad treba ostati: Da 200 glasova :urnebes: :mrgreen: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, Redfire16 i 54 gosta.