FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Hajdeeeeeeeee
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Gazi nesmije sudija prdnut tu je brko, ima Lutvo da mu skoci za vrat.
Ne igra sudija. Zabij dva gola za 45 min moze suditi kome hoce. Kad si dobar i kvalitetan sudija je nebitan. Moze te ostetiti par puta u sezonu al kvalitet je kvalitet.plavousrcu je napisao/la:Ko nam sudi i bod dobar. Unakazio nas u Krupi i sad za nagradu sudi u Bijeljini.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Očekivana postava, hajde Željo 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Osjećaj mi govori da dolazimo do 3 boda 
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- prisonbreak
- Kontakt:
Drugovi, sta je s Rodinom?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Iskustvo je na Bogijevoj straniprisonbreak je napisao/la:Drugovi, sta je s Rodinom?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
hajde ljoze molim teee sretno plavii

Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 24 feb 2019, 14:20, ukupno mijenjano 2 puta.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- prisonbreak
- Kontakt:
Ni na klupi ga nema.Raonffa je napisao/la:Iskustvo je na Bogijevoj straniprisonbreak je napisao/la:Drugovi, sta je s Rodinom?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
A za to pitaš, vjerovatno je neka povreda u pitanju, on je tu odmah iza Sipovića i Bogija, sigurno je ispred Osmankovića. Mislim, za mene lično je on i ispred Bogija al' helem hajde Osim vjeruje u Bogičevića i to treba poštovati, barem u ovim prvim utakmicama odnosno sve dok je Bogi dobar na terenu.prisonbreak je napisao/la:Ni na klupi ga nema.Raonffa je napisao/la:Iskustvo je na Bogijevoj straniprisonbreak je napisao/la:Drugovi, sta je s Rodinom?
haj nema veze
Sad cemo im sesticu uvalit umjesto peticu jer su bezobrazni 
Vedrane Dabogda pogino
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Veca ublehaa
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
**** te hljeb i golman
Ma idi u **** vise **** vas fudbal vise, cist penal nam se ne svira, kolju nas sudije citavu sezonu ba dokle vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.