FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Covjek je bio stari tip zaboravio sam mu ime.
Ja bi Sabanu dao da igra nista on nije losi od pidre habibaba tetovaza, i sto je najvaznije nije bez mozga ko bekic i hodzic
fin igrač, igra s obje noge što je prava rijetkost za beka, solidan defanzivnoZukanovic je napisao/la:Kako mi Nermin Basic reako ovaj igrac mozda dolazi zimus. trebao je sada ali nisu mogli klubovi naci sredinu.
https://www.transfermarkt.de/adel-halil ... ler/197045
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa sabanovic ostaje, hodzic ide papa nadam se.
Saban halilovic
Pidro bekic.
Saban halilovic
Pidro bekic.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Glupa pauza 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordopoeta
- Kontakt:
Upravu si poeto nije bio nikakav predugovor sa nk partizan, sve je u bobu tacno sto si napisao. Safet je prelezao bolest a jedan covjek ga je pazio i cuvao kao sina. Bio je to rahmetli Salko Muhic.
[/quote]
Za r.Salku tačno 100 posto. Svaki, al' baš svaki dan mu je nosio hranu u bolnicu (vjerojatno po nalogu kluba).
P.S. Nakon utakmice sa HSV-om u Hamburgu, ljudi iz HSV-a, kao i navijači rekoše da na njihovom stadionu nije nikada igrao bolji igrač, te su mu iz HSV-a davali bjanko ček da on sam upiše cifru samo da dođe kod njih.
Za r.Salku tačno 100 posto. Svaki, al' baš svaki dan mu je nosio hranu u bolnicu (vjerojatno po nalogu kluba).
P.S. Nakon utakmice sa HSV-om u Hamburgu, ljudi iz HSV-a, kao i navijači rekoše da na njihovom stadionu nije nikada igrao bolji igrač, te su mu iz HSV-a davali bjanko ček da on sam upiše cifru samo da dođe kod njih.
-
bordopoeta
- Kontakt:
Eh, da sam neko ko se pita u klubu, dao bih Marinoviću platu koliku on hoće i potpisao ga na 10 godina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Apsolutno, ne znam da li postoji bolji domaći trener a da je relativno mlad za trenersku poziciju.bordopoeta je napisao/la:Eh, da sam neko ko se pita u klubu, dao bih Marinoviću platu koliku on hoće i potpisao ga na 10 godina.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
nedo Bog bekića na beku više ikad....StariGrad071 je napisao/la:Pa sabanovic ostaje, hodzic ide papa nadam se.
Saban halilovic
Pidro bekic.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bekiću ističe ugovor na kraju sezone i sumnjam da će ga produžiti. Zasićenje, godine, nedostatak motivacije i ograničenost. Vjerujem da će ukupno odigrat još 6,7 utakmica i to je to. Bekić na beku dok je Pidro, ne vjerujem da će igrati više, krilo prije. Jedino ako Pidro bude kartoniran ili povrijeđen.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Jel' ko gledo Handzicev lajv? Heba snajperista, Hole i Beka na prvoj liniji
svi otišli na ono pucanje hahaha
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Priča se da je Hole čuvao čitav okvir za Husrefa, a Hebib promašio bukvu s 3 metra...BordoSarajevo je napisao/la:Jel' ko gledo Handzicev lajv? Heba snajperista, Hole i Beka na prvoj linijisvi otišli na ono pucanje hahaha
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
odeš na stranicu kluba, pogledaš facu lijevo pogledaš facu desnu, logout, shutdown
likovi i dalje u klubu hladno....
likovi i dalje u klubu hladno....
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobra im je ova ideja oko ovog druženja i team buildinga. Atmosfera je bitan faktor za rezultate, tako da
.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Cuj Heba snajperista, gadja Ahmetovica pogodi Tatara hehe
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kopiraju se zapadni corporate fazoni sirenja bratstva i jedinstva na silu.AlfredNobel je napisao/la:Dobra im je ova ideja oko ovog druženja i team buildinga. Atmosfera je bitan faktor za rezultate, tako da.
A onda ti Hodzic posalje post sta on misli i
Husrefova Viteška brigada

- ThrillerHz
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Pogodi ko je Hercegovac na sliciMemara je napisao/la:Husrefova Viteška brigada
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.