FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kojeg Jusufage?robertkosar je napisao/la:Evo nam i Jusufage u bordo porodicuVelkomen
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postavili slike dresa prije par sati, Jusuf Nurkić i Džanan Musa.zagorski je napisao/la:Kojeg Jusufage?robertkosar je napisao/la:Evo nam i Jusufage u bordo porodicuVelkomen
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Pusti kosarku,tu cemo na SP aBd,nego de pomzi oko strategije kluba za ovo prvenstvo,a vezano za Adukora i Rahmanovica.robertkosar je napisao/la:Evo nam i Jusufage u bordo porodicuVelkomen
>Ako uprava uspije da produzi ugovor sa obojicom,bar na 6mj.,godinu to bi bila prava stvar i uz Akademce mislim da bi se rad uprave za ovo prvenstvo 18/19 mogao smatrati uspjesnim.Samim tim postali bi najozbiljniji kandidat za titulu i SS bi bio pod pritiskom titule.
>Ako ne budu zeljeli potpisati onda po meni imaju dvije varijante:
1.Igrati kao i do sada do kraja jeseni.Na pauzi do proljeca uigravati:Stanojevica,Mustafica,Crepulju,Kurdica i Velkoskog.Ako bi se i dalje oslanjali na Adukora i Rahmanovica,po zavrsetku prvenstva bi bili u vrlo losoj situaciji,kratka je pauza do Evrope i sljedeceg prvenstva.
2.Igrati sa Adukorom i Rahmanovicem,a nisi siguran da poslije priprema i par kola nece poceti da se cuvaju povreda i ne bi davali 100% od sebe(samo pretpostavka).Duljevic i Saric su igrali do kraja profesionalno(treba priznati).Mozda bi bilo pametno uzeti nesto para za jednog i tako produziti drugom ugovor ili "prodati" obojicu i sa svim Akademcima produzti na 5 god. i eventualno potpisati nekog novog.Ako bi ostali bez obojice sanse za titulu bi bile puno manje i pritisak na SS bi bio manji.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
AhaaMortemHz je napisao/la:Postavili slike dresa prije par sati, Jusuf Nurkić i Džanan Musa.zagorski je napisao/la:Kojeg Jusufage?robertkosar je napisao/la:Evo nam i Jusufage u bordo porodicuVelkomen
Ponudit najbolji ugovor koji mozemo ponudit i reci ovo je najvise sto mozemo ponudit, hocemo odgovor za sedam dana, ako prihvate produzit, ako ne prihvate nek igraju do zimske pauze i onda trbine (nedat im ni da idu na zimske pripreme sa ostatkom ekipe). Ponudit im raskid ugovor na njihovu stet ako pristanu onda dovest jednog dobrog i oslobodit prostof mustaficu i to je to.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ako ne uspiju da ih potpisu,to bi bio neuspjeh uprave i Hadzica.I ja mislim interes FKS je ispred svakog pojedinca.Da li ovaj novoformirani sindikat fudbalera moze napraviti probleme FKS ?Pitar6785 je napisao/la:Ponudit najbolji ugovor koji mozemo ponudit i reci ovo je najvise sto mozemo ponudit, hocemo odgovor za sedam dana, ako prihvate produzit, ako ne prihvate nek igraju do zimske pauze i onda trbine (nedat im ni da idu na zimske pripreme sa ostatkom ekipe). Ponudit im raskid ugovor na njihovu stet ako pristanu onda dovest jednog dobrog i oslobodit prostof mustaficu i to je to.
Jel neko zna igramo li prijateljsku sutra u Jelahu sa Borcem ? Neka su djeca pozvana na tu utakmicu a niko nista ne pise.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U okviru obilježavanja 70 godina postojanja našeg “Borca” iz Jelaha, u utorak, 11.09.2018. godine, na stadionu “Šibovi” u Jelahu, sa početkom u 17:00 sati, biće odigrana prijateljska utakmica između “Borca” i ekipe FK “Sarajevo”.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Naucili smo da Kinez plinovoda i amerikanka uvecini slucajeva neuspjevaju da produze ni jednog dobro igraca, samo propalice kao hodzic i bekic.
Mislim da nece bit produzenja ni sa mma borcem ni sa adukorom.
Jedino sto su djecu odradili cestito sve ostalo su usrali.
Mislim da nece bit produzenja ni sa mma borcem ni sa adukorom.
Jedino sto su djecu odradili cestito sve ostalo su usrali.
HvalaMortemHz je napisao/la:U okviru obilježavanja 70 godina postojanja našeg “Borca” iz Jelaha, u utorak, 11.09.2018. godine, na stadionu “Šibovi” u Jelahu, sa početkom u 17:00 sati, biće odigrana prijateljska utakmica između “Borca” i ekipe FK “Sarajevo”.
- robertkosar
- Kontakt:
Nema tu puno mudrovanja prijatelju. Maksimalno biti uporan da potpisu ova dvojica da produze ugovore a ko ne ide tribine brate i nek tamo sjede do kraja ugovora nedozvoliti istu situaciju kao sa truljom i saricem. Presjeci sa tim jednom zauvijek i po cijenu rezultata kluba pustiti djecu nek igraju a ove nazovi takozvane ljubitelje bordo boje Duljevic i kom u startu eliminisatiSamozdravlje je napisao/la:Pusti kosarku,tu cemo na SP aBd,nego de pomzi oko strategije kluba za ovo prvenstvo,a vezano za Adukora i Rahmanovica.robertkosar je napisao/la:Evo nam i Jusufage u bordo porodicuVelkomen
>Ako uprava uspije da produzi ugovor sa obojicom,bar na 6mj.,godinu to bi bila prava stvar i uz Akademce mislim da bi se rad uprave za ovo prvenstvo 18/19 mogao smatrati uspjesnim.Samim tim postali bi najozbiljniji kandidat za titulu i SS bi bio pod pritiskom titule.
>Ako ne budu zeljeli potpisati onda po meni imaju dvije varijante:
1.Igrati kao i do sada do kraja jeseni.Na pauzi do proljeca uigravati:Stanojevica,Mustafica,Crepulju,Kurdica i Velkoskog.Ako bi se i dalje oslanjali na Adukora i Rahmanovica,po zavrsetku prvenstva bi bili u vrlo losoj situaciji,kratka je pauza do Evrope i sljedeceg prvenstva.
2.Igrati sa Adukorom i Rahmanovicem,a nisi siguran da poslije priprema i par kola nece poceti da se cuvaju povreda i ne bi davali 100% od sebe(samo pretpostavka).Duljevic i Saric su igrali do kraja profesionalno(treba priznati).Mozda bi bilo pametno uzeti nesto para za jednog i tako produziti drugom ugovor ili "prodati" obojicu i sa svim Akademcima produzti na 5 god. i eventualno potpisati nekog novog.Ako bi ostali bez obojice sanse za titulu bi bile puno manje i pritisak na SS bi bio manji.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma produžit će Adukor imam osj, dok za Rahmanovića sumnjam
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Bice zajebano protiv ovih sisojinih engleza
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Cini mi se da sve ekipe pruzaju i vise od svojih mogucnosti na Kosevu.Dobiju neku dodatnu inspiraciju(golmani posebno),a mi nemamo onaj domacinski pritisak i guranje od sudija.Mozda sam subjektivan.Bili su opasni u Mostaru,nadam se da ih je pauza bar malo omela.Sisoje ,a i trener ce ih posebno naloziti protiv nas.Medjutim mi se pitamo,budemo li pravi ,bit ce nova 3 boda.bihuzur je napisao/la:Bice zajebano protiv ovih sisojinih engleza
Ima li kartona, ozlijeđenih za subotu ?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Baš obrnuto, Adukoru porodica živi u Londonu, sigurno da bi volio nakon 2 god da im bude bliže, tj da lakše putuje tamo. Između ostalog može igrati u kvalitetnijoj ligi i sredini koja mu više kulturološki odgovara.SedrenikHz je napisao/la:Ma produžit će Adukor imam osj, dok za Rahmanovića sumnjam
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Shvatio bih da kazes finansijski ,ali kulturoloski ne mogu da shvatim.Ne znam odakle je dosao u FKS,iz Gane.Ako ga FKS zeli zadrzati do juna 2019,mogao bi potpisati uz dobru finansijsku ponudu dodatno godinu dana uz obavezu da ga klub pusti uz fix.obestecenje. FKS bi dobilo neku garanciju da ce igrac biti motivisan,da bi klub uz ovu dvojicu bio konkurentan za titulu(sto je navijacima najbitnije),a svi bi mogli finansijski profitirati.SarajevoJeBordo je napisao/la:Baš obrnuto, Adukoru porodica živi u Londonu, sigurno da bi volio nakon 2 god da im bude bliže, tj da lakše putuje tamo. Između ostalog može igrati u kvalitetnijoj ligi i sredini koja mu više kulturološki odgovara.SedrenikHz je napisao/la:Ma produžit će Adukor imam osj, dok za Rahmanovića sumnjam