Slaviša Radović: Kako smo pobijedili Želju? Pa, imali smo poseban recept!
Fantastičnim pogotkom Velibora Đurića ovaj tim je savladao favorizovani sarajevski Željezničar i došao je do vrijedna tri boda.
Naravno, nakon posljednjeg sudijskog zvižduka nastalo je veliko slavlje među fudbalerima bijeljinskog tima, a za SportSport.ba je komentar utakmice dao lijevi bek Radnika Slaviša Radović.
Otkrio je kako je trener Mladen Žižović nadmudrio Amara Osima. Imali su poseban "recept" kako zaustaviti Želju.
"Ovo je velika pobjeda za nas", rekao je Radović, te je dodao:
"Dobro smo analizirali protivnika, znali smo da će da igraju dugim loptama na Sulejmana Krpića i sve smo podredili tome. To je bio naš recept za uspjeh. Uspjeli smo zaustaviti sve njihove pokušaje i taktički smo odigrali bez greške i to je dalo rezultat", istakao je Radović i nastavio je:
"Mislim da je pobjeda savim zaslužena i smatram samo ovim pokazali da nam je mjesto u gornjem dijelu tabele. Nadam se da ćemo to pokazati i u narednim utakmicama koje su pred nama".
Radović je u prvom poluvremenu zaustavio udarac Anela Šabanadžovića. Gosti su tražili penal, a fudbaler Radnika je o tome rekao.
"Sve je to fudbal. Takve stvari se dešavaju i mislim da je sudija donio ispravnu odluku u ovom slučaju. Nisam imao apsolutno nikakvu namjeru da igram rukom i to je jasno vidljivo. Dakle, sve je čisto kao suza", istakao je za SportSport.ba defanzivac Radnika.
Ekipa Mladena Žižovića i u narednom kolu ima težak zadatak, a protivnik će im biti aktuelni prvak Zrinjski.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zasto bogičević propusta utakmicu protiv Mladosti?
ah nije imao namjeru da igra? e pa onda je u redu, ja mu se izvinjavam, sreca da je sudija dobro procjenio njegovu (ne)namjeru, mogli su biti osteceni ne daj Boze
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne znam ni ja odakle to za Jadranka. Krpić, Stevanović i Osmanović su bili udaljeni 1 karton od suspenzije i samo ga je Krpić dobio od nabrojanih.aneks je napisao/la:Zasto bogičević propusta utakmicu protiv Mladosti?
Vidi na 5:15 kako ovaj Zeca cuva, sa dvije ruke ga uhvatio, koji je ba ovo ****
Je li se meni cini ili ovo na 7:02 izgleda kao da je u golu?
Je li se meni cini ili ovo na 7:02 izgleda kao da je u golu?
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 25 feb 2019, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Slobodan udarac, je li ona lopta presla liniju?1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Dokoljenko je napisao/la:Slobodan udarac, je li ona lopta presla liniju?1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice

iz ovog ugla izgleda da jeste
- Dokoljenko
- Kontakt:
U golu je bio kada je hvatao.irfo je napisao/la:Dokoljenko je napisao/la:Slobodan udarac, je li ona lopta presla liniju?1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice
iz ovog ugla izgleda da jeste
Nebitno, nista nam ne znaci. Izgubili smo a takva liga da nikoga nije briga sto te sudija izmasakrira.
Zato cemo mi izmasaktirat Mladost. Simpaticni su mi ali mi ih moramo rastaviti na proste faktore.
Svi na Grbavicu!
Ma jokDokoljenko je napisao/la:Slobodan udarac, je li ona lopta presla liniju?1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
- Dokoljenko
- Kontakt:
Hocete praviti neki video, nesto kao poziv na utakmicu za nedelju?1921ba je napisao/la:Ma jokDokoljenko je napisao/la:Slobodan udarac, je li ona lopta presla liniju?1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice
E cuj, ma jok..1921ba je napisao/la:Ma jokDokoljenko je napisao/la:Slobodan udarac, je li ona lopta presla liniju?1921ba je napisao/la:Izvještaj sa utakmice
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
zamalo, i sinoc lucic ih spasiOsim13 je napisao/la:Jesmol uzeli bod na snimku sinoć, ja zaspao
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Dosta agilniji smo bili s Zajmovićem i Dadom,Dado ubacio dvije tri dobre lopte...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Svaki put kad pogledam ovaj izvještaj naježim se. Otvaranje istoka, govor Ivice prije početka utakmice, bakljada na čitavom stadionu, ludnica nakon Lendrićevog prvog gola na meču... Standardno Subić i Zec nam dali golove.

Gledaj napadačkog dijela ekipe Lendrić, Miroslav Stevanović, Zakarić, Zeba, Blagojević. Na klupi Stevo, Bekrić, Muhamed Musa, Uglješa, Bokačini itd.
A gle danas ekipe Zec i Veseli nam najjača krila, eventualno Zajim... Iz trenutne ekipe bi jedino Ramović imao mjesta umjesto Zebe u tom ofanzivnom dijelu protiv Slobode. Nikad mi neće biti jasno kako nismo titulu uzeli s ovim igračima.
U međuvremenu smo se svi "pogubili" i klub i navijači...Ovih posljednjih nekoliko mjeseci dolaziš i odlaziš s nekom gorčinom sa stadiona. Nije mi to to bilo kad uđem na tribinu, nekakav sumorna atmosfera, ružan osjećaj imaš. Mrzim patetisanje, ali fakat mi fale neke stvari koje su nas krasile uvijek, a naravno i ona euforija i hajcanje pred utakmice. Moramo svi na tome raditi i mi kao navijači i ljudi u klubu.
- Dokoljenko
- Kontakt:
To je to. Navijaci su totalno dezorjentisani, pogubljeni, ni sami vise neznaju sta da misle. Stalne prepirke, svadje, ogovoranja su ucinile svoje. Nikada navijacko tijelo najveceg kluba u BiH nije bilo na ovako losem nivou, cak ni u periodu 05/09.
Navijaci su iskoristeni, slagani, prevareni, zavedeni. Manipulisalo se i manipulise se sa njihovom ljubavlju, daju im se lazne informacije koje su nanijele ogromnu stetu klubu. Mislim da trenutno nismo svjesni ozbiljnosti situacije. Jako teska borba nas ceka.
Vidjecemo u nedelju koliko pravih navijaca Zeljo ima.
Navijaci su iskoristeni, slagani, prevareni, zavedeni. Manipulisalo se i manipulise se sa njihovom ljubavlju, daju im se lazne informacije koje su nanijele ogromnu stetu klubu. Mislim da trenutno nismo svjesni ozbiljnosti situacije. Jako teska borba nas ceka.
Vidjecemo u nedelju koliko pravih navijaca Zeljo ima.
Ja vjerujem, odnosno sam siguran da to nisu navijaci. Jednim dijelom su to bivsi uposlenici kluba, rodbina i prijatelji bivseg predsjednika uz jos mozda par obicnih navijaca koji su kao postali prijatelji foruma s zadatkom da svjesno i namjerno pljuju po svemu sto je bilo ranije.
Nije bilo ni prije sve bajno, radilo se sve svasta. Prethodne uprave su imale losih stvari, grijesilo se ljudi smo. Neki su grijesili svjesno, neki nenamjerno ali to je proslost. Ovo sto se pokusava sad raditi i sto se radi vjerujte mi da se nece moci iskorijeniti jer to su kompleksasi.
Malo smo previse poceli uzimati za ozbiljno sta se pise na forumu i misliti da tako svi razmisljaju..
Nije bilo ni prije sve bajno, radilo se sve svasta. Prethodne uprave su imale losih stvari, grijesilo se ljudi smo. Neki su grijesili svjesno, neki nenamjerno ali to je proslost. Ovo sto se pokusava sad raditi i sto se radi vjerujte mi da se nece moci iskorijeniti jer to su kompleksasi.
Malo smo previse poceli uzimati za ozbiljno sta se pise na forumu i misliti da tako svi razmisljaju..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ima i toga, kompleks je zeznuta stvar. Drugo, ima dosta slucajeva gdje clanovi bivsih uprava pisu a sa njima drugovi kojima dijele informacije sto se na kraju rasiri u mrezu i svi dobijaju "provjerene info" od jednog ili par likova. A nemaju pojma ima li taj "lik" oraha u dzepovima i iz kojeg razloga je tako dobar sa njima da im odaje klubske tajne. Sve insajderi a vecinom blage veze nemaju.
Recimo, na 1921 trenutno pise onaj lik pod nikom Model. Ja nisam mogao vjerovati sta citam, veceg smrada vidio u zivotu nisam. Kako pljuje po klubu i ljudima, pa to je strasno. Amara mrzi kao sto ga ni jedan pitar ne mrzi, tacno se osjeti zloba i pokvarenost. Zadnja njegova insajderska je, kupili utakmicu u Bijeljini. Pa nakon poraza, nije Amar imao para. Dovoljno da shvatis kakav je to ker.
Jos tuznije je sto mu uopste ovi momci iz 1921 dozvole da pise to sto pise, jer truje raju. Zamisli takav lik daje "provjerene informacije" navijacima. Strasno.
Recimo, na 1921 trenutno pise onaj lik pod nikom Model. Ja nisam mogao vjerovati sta citam, veceg smrada vidio u zivotu nisam. Kako pljuje po klubu i ljudima, pa to je strasno. Amara mrzi kao sto ga ni jedan pitar ne mrzi, tacno se osjeti zloba i pokvarenost. Zadnja njegova insajderska je, kupili utakmicu u Bijeljini. Pa nakon poraza, nije Amar imao para. Dovoljno da shvatis kakav je to ker.
Jos tuznije je sto mu uopste ovi momci iz 1921 dozvole da pise to sto pise, jer truje raju. Zamisli takav lik daje "provjerene informacije" navijacima. Strasno.
- KongrateUK
- Kontakt:
Podnesena krivična prijava protiv NN lica zbog nesavjesnog rada i poslovanja, i namještanja tenderskih procedura u periodu januar 2016. - decembar 2018.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !