FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 sep 2018, 03:51

Samozdravlje je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Ma produžit će Adukor imam osj, dok za Rahmanovića sumnjam
Baš obrnuto, Adukoru porodica živi u Londonu, sigurno da bi volio nakon 2 god da im bude bliže, tj da lakše putuje tamo. Između ostalog može igrati u kvalitetnijoj ligi i sredini koja mu više kulturološki odgovara.
Shvatio bih da kazes finansijski ,ali kulturoloski ne mogu da shvatim.Ne znam odakle je dosao u FKS,iz Gane.Ako ga FKS zeli zadrzati do juna 2019,mogao bi potpisati uz dobru finansijsku ponudu dodatno godinu dana uz obavezu da ga klub pusti uz fix.obestecenje. FKS bi dobilo neku garanciju da ce igrac biti motivisan,da bi klub uz ovu dvojicu bio konkurentan za titulu(sto je navijacima najbitnije),a svi bi mogli finansijski profitirati.
Čovjeku iz Gane nije isto živjeti u Bosni, i u npr. Francuskoj, ili bilo gdje u Evropi. Jasno da je on profesionalac, ali razlike u mentalitetu, načinu života, okruženju su nebo i zemlja u Bosni i bilo gdje drugo u Evropi za čovjeka iz Gane.

A te bajke o obeštećenjima i šatro zaradi i jesu samo bajke. Kakvu direktnu korist klub ima od toga? Nit' plaćamo mi za nekog igrača, nit' možemo reći "e ovaj je došo jer smo mu dali uslove".
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 sep 2018, 04:34

Mi izgledamo kao da smo anastezicari, kad igrac kao adukor i njemu slicni zaspe tad im nasa anestezija kultura nesmeta kad ozive onda im sve smeta, **** sine anestezija nije jeftina.

To dalicemo mi dobit pare il necemo nebitno je al je mnogo bolje kad odlican igrac sto jeste Adukor ima dugorocni ugovor jer niko nece da dovede igrace iz bosne ako mora da plati bilo kakvu ostetu samim tim zanas bolje.

Ponudit ugovor ako hoce da produzi super u suprotnom sa samirom i dusanom zapad i zdravo.

Prvi klub pa onda igrac ****, prodasosmo duljevica za dvije ves masine.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 sep 2018, 04:42

Od Sarica ni Ves masine dobili nismo.

Mene interesuje imamol mi dovoljno zemlje dole u butmiru da mi sagradimo neki stadion od 10-15 mjesta.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 sep 2018, 09:09

Vidim i Pavlovic ucestvovao u ovom druzenju, **** vam on majke svima u klubu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 sep 2018, 09:17

Zadužio nas je. Šta se ibretite. Moramo nekako da se odužimo za njegove bravure. Kakvi su to ljigavci u upravi. I Hodžić je bio ja mislim.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 11 sep 2018, 09:33

Inijesta je napisao/la:Vidim i Pavlovic ucestvovao u ovom druzenju, **** vam on majke svima u klubu
Gdje si vidi vojnu vjezbu bez srbina :kafa: Daj mu plast sjena i pusku i citav zivot ce to cuvati :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 sep 2018, 09:43

robertkosar je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Vidim i Pavlovic ucestvovao u ovom druzenju, **** vam on majke svima u klubu
Gdje si vidi vojnu vjezbu bez srbina :kafa: Daj mu plast sjena i pusku i citav zivot ce to cuvati :mrgreen:
Hahaha, zato kad mu se neko majke najebe u gradu nek ne pisu saopstenja , sami su tome doprinjeli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 sep 2018, 14:01

Ako je Pavloviću oprošteno, a jest, onda smo mi daleko od nekog velikana. Jedan čovjek iz Loznice je pljunuo na klub i navijače, a ostao je hladno u klubu, jedina "kazna" mu je što ne brani više. Al plata redovna, forma mu ne treba jer je nikad nije ni imao a svakako nema ni teoretske šanse da brani u nekom ozbiljnom klubu. Golem si, Pavloviću Bojane! :bow:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 sep 2018, 14:09

skoroalen je napisao/la:Ako je Pavloviću oprošteno, a jest, onda smo mi daleko od nekog velikana. Jedan čovjek iz Loznice je pljunuo na klub i navijače, a ostao je hladno u klubu, jedina "kazna" mu je što ne brani više. Al plata redovna, forma mu ne treba jer je nikad nije ni imao a svakako nema ni teoretske šanse da brani u nekom ozbiljnom klubu. Golem si, Pavloviću Bojane! :bow:
Pa lakše mjesečno isplatiti ugovor do kraja, nego odmah sve na ruke. Znamo mi kako oni razmišljaju, ne interesuju njih obraz, čast, ugled, ni njihov, ni kluba. :puke:

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 11 sep 2018, 14:11

trebali su hebibovicu uvaliti pravu municiju i reci mu da gadja sve osim bojana. ubio bi ga hebib ko fazana.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 sep 2018, 14:30

skoroalen je napisao/la:Ako je Pavloviću oprošteno, a jest, onda smo mi daleko od nekog velikana. Jedan čovjek iz Loznice je pljunuo na klub i navijače, a ostao je hladno u klubu, jedina "kazna" mu je što ne brani više. Al plata redovna, forma mu ne treba jer je nikad nije ni imao a svakako nema ni teoretske šanse da brani u nekom ozbiljnom klubu. Golem si, Pavloviću Bojane! :bow:
Pa lakše mjesečno isplatiti ugovor do kraja, nego odmah sve na ruke. Znamo mi kako oni razmišljaju, ne interesuju njih obraz, čast, ugled, ni njihov, ni kluba. :puke:
Ma ne bi brate smjeli ovako navijače yebavat, da je milion nek je, uvali mu pare i tjeraj ga u pm. Barem bi kupili naklonost 80% navijača, bio bi to pravo mudovit potez. Al qrac, ne znaju oni to, kukavice i uhljebi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 sep 2018, 14:35

skoroalen je napisao/la:
Ma ne bi brate smjeli ovako navijače yebavat, da je milion nek je, uvali mu pare i tjeraj ga u pm. Barem bi kupili naklonost 80% navijača, bio bi to pravo mudovit potez. Al qrac, ne znaju oni to, kukavice i uhljebi.
Pa sasvim logicno da ce primat platu i cekat da mu ugovor istekne kad su debili iz uprave nesposobni da naprave ugovor po kojem ga mozes kazniti za krsenje discipline i sl i na taj nacin zastititi klub, al sto kaze Skoro isplat **** i nabi ga nogom, ili ako neces to onda mu nedaj da pridje klubu
A vec sad mozemo ocekivat nove slucaje Sarica i Duljevica u vidu Rahmana i Adukora, et zivi bili pa vidjeli

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 sep 2018, 14:46

Inijesta je napisao/la:Pa sasvim logicno da ce primat platu i cekat da mu ugovor istekne kad su debili iz uprave nesposobni da naprave ugovor po kojem ga mozes kazniti za krsenje discipline i sl i na taj nacin zastititi klub, al sto kaze Skoro isplat **** i nabi ga nogom, ili ako neces to onda mu nedaj da pridje klubu
A vec sad mozemo ocekivat nove slucaje Sarica i Duljevicau vidu Rahmana i Adukora, et zivi bili pa vidjeli
Ma vala u svemu tome je najgore što klub ostaje bez tako kvalitetnih igrača, šteta što takve ne možemo imati u ekipi duže od 2 sezone. Njihove partije na terenu su najviše što vrijedi i od čega klub ima direktnu korist. A mogu ih prodati za 10 miliona, opet dovođenje igrača neće dići na veći nivo, nit' za te pare dovesti bolje. Samo im se može potrefiti jedan Adukor opet u septembru da zaluta.

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 11 sep 2018, 15:24

Pitar6785 je napisao/la:Od Sarica ni Ves masine dobili nismo.

Mene interesuje imamol mi dovoljno zemlje dole u butmiru da mi sagradimo neki stadion od 10-15 mjesta.
Sledece sedmice idu geometri da mjere nesto dole ima neka tri hektara, ali nema mjesta za stadiona..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2018, 15:27

Još malo i Tuzla. :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2018, 16:58

Fudbaleri FK Sarajevo danas će odigrati prijateljsku utakmicu na stadionu Šibovi u Jelahu protiv ekipe FK Borac Jelah. FK Borac je osnovan 1948. godine i utakmice se igra povodom obliježavanja 70 godina postojanja kluba iz Jelaha.

Na put za Jelah krenula su 22 igrača:

Džafić, Tucaković, Dupovac, Adukor, Šofranac, Kurdić, Stanojević, Mustafić, Crepulja, Hebibović, Pidro, Bekić, Šabanović, Hodžić, Halilović, Šišić, Tatar, Resić, Rahmanović, Handžić, Velkoski i Ahmetović.

Na spisku nisu Vladan Kovačević i Nihad Mujakić koji se nalaze na okupljanju sa U-21 reprezentacijom BiH.

Utakmica Borac Jelah – FK Sarajevo igra se sa početkom od 17 sati.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2018, 17:01

FK Sarajevo prisustvovao Generalnoj Skupštini Evropske asocijacije klubova

slika

U utorak, 11.septembra u Splitu održana je Generalna skupština Evropske asocijacije klubova (ECA) u domaćinstvu HNK Hajduk Split, na kojoj su u ime FK Sarajevo nazočile generalna direktorica Sabrina Buljubašić i članica Upravnog odbora Ema Bukovica.

Na Skupštini je predstavljen presjek fudbalskih dešavanja u protekloj godini u okviru čega je generalni sekretar ECA-e Michele Centenaro podnio izvještaj Skupštini za prethodnu godinu. Na Skupštini se također razgovaralo o pravilima i regulacijama evropskih takmičenja za ciklus 2021-24, mogućnosti uspostave trećeg takmičenja u Evropi koje će omogućiti takmičenje klubovima koji se ne uspijevaju kvalifikovati u Ligu prvaka i Evropa Ligu, te o pratećim temama kao što su odnosi sa agentima, politikama transfera, potrebi za jedinstvenijim prelaznim rokovima unutar Evrope i dr.

Dan prije Skupštine predstavnici evropskih klubova igrali su turnir, na kojem je Buljubašić bila jedna od dvije žene koje su učestvovale. Sabrinin tim je odnio pobjedu, koja je znatno veća imajući u vidu činjenicu da je na golu protivničkog tima stajao legenderni bivši golman Manchester Uniteda, Edwin van der Sar. Tokom gala večeri, Buljubašić je primila nagradu najbolje igračice cijelog turnira.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2018, 17:02

FK Sarajevo od 17 sati igra prijateljsku utakmicu protiv FK "BORAC" JELAH. Utakmicu započinju : Džafić, Hebibović, Adukor, Dupovac, Bekić, Stanojević, Crepulja, Tatar, Velkoski, Halilović i Ahmetović. #dopobjede
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 11 sep 2018, 17:10

Kad sam vidio fikreta avdica medzu braniocima bosne pomislio sam nasta smo spali, al kad malo prokonta **** mu mater sigurno je trazio citav ugovor da mu se isplati 3 godine onda je bolje treninzi u 2 am nema igre samo smece netreba slikavat taman su pocele strave da rade kad opet srednji prst.

Samo ko vase miskin koristit hitlerove metode patnje hices pare trening u 2am po tri sata samo letaj trci nabijaj snagu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 sep 2018, 17:31

bihuzur je napisao/la:trebali su hebibovicu uvaliti pravu municiju i reci mu da gadja sve osim bojana. ubio bi ga hebib ko fazana.
Hahahahhah
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: PapakIzSa i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []