Idi gledaj premier ligi i cao. tamo je sve postenomirzatele je napisao/la:Pitam se da li ih je stid ovako pobijediti ? jbt razumijem da je liga u qrcu al ocekujes bar da odgledas dobru utakmicu kad igraju prvi i drugi,a ne da sudija daje golove
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pjanić : "Idemo u Torino po pobjedu".
SERIE A Juventus AS Roma 3 : 0
SERIE A Juventus AS Roma 4 : 1
SERIE A Juventus AS Roma 4 : 0
SERIE A Juventus AS Roma 3 : 2
Bolje bi mu bilo da šuti, ispada glup.Al napreduje, vidi se po rezultatu.
SERIE A Juventus AS Roma 3 : 0
SERIE A Juventus AS Roma 4 : 1
SERIE A Juventus AS Roma 4 : 0
SERIE A Juventus AS Roma 3 : 2

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
@Yucca druze sve ja to razumijem, provokacija ce biti uvijek, ali kada je ovako ocigledno i kada ti covjek dodje i napise da je se ( u ovom slucaju ) navuklo u korist juventusa ( tj da penal nije postojao ) zar je tesko prizanti i reci kako zaista nije bilo penala, a ne odmah napasti covjeka ( nebitno s kojom je namjerom dosao ) i odmah se fatati nekakvih definicija penala, kao da '' ostali'' nemaju oci i da istu situaciju nisu vidili svojim ocima par puta, ne znam to ne mogu da skontam.
sa nekima se i slazem, sudija je bukvalno syebao utakmicu al skroz svojim uzasnim grskama, njemu neka ide na dusu, ne kazem da je to Juventusovo djelo, ili mozda jeste. Nikada necemo saznati, ili mozda hocemo.
sa nekima se i slazem, sudija je bukvalno syebao utakmicu al skroz svojim uzasnim grskama, njemu neka ide na dusu, ne kazem da je to Juventusovo djelo, ili mozda jeste. Nikada necemo saznati, ili mozda hocemo.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Europa liga vam je maksimum, u italiji možete vako na guzove, a u LP se pokazuje stvarna snaga.Contentissimo je napisao/la:steta pa ga ne zabismo iz ofsajda kako sam prognozirao, da pojedinci crknu od muke![]()
Forza Juve
Tako bi za vas bolje bilo da sudije u italiji poštenije sude, jer bi znali na čemu ste, ovako mislite da ste jaki, a onda se u evropi brukate

nije lako biti navijac juventusa,dominiras u ligi,imas velika ocekivanja,a u Evropi, (kada igras naravno ) redovno dobijas po ušimaAndrej je napisao/la:Idi gledaj premier ligi i cao. tamo je sve postenomirzatele je napisao/la:Pitam se da li ih je stid ovako pobijediti ? jbt razumijem da je liga u qrcu al ocekujes bar da odgledas dobru utakmicu kad igraju prvi i drugi,a ne da sudija daje golove

stokton je napisao/la:Europa liga vam je maksimum, u italiji možete vako na guzove, a u LP se pokazuje stvarna snaga.Contentissimo je napisao/la:steta pa ga ne zabismo iz ofsajda kako sam prognozirao, da pojedinci crknu od muke![]()
Forza Juve
Tako bi za vas bolje bilo da sudije u italiji poštenije sude, jer bi znali na čemu ste, ovako mislite da ste jaki, a onda se u evropi brukate

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Pa i zabili ste iz ofsajdaContentissimo je napisao/la:steta pa ga ne zabismo iz ofsajda kako sam prognozirao, da pojedinci crknu od muke![]()
Forza Juve

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Prosle sezone je ja msm u derbiju Liverpula i Man utd bilo 3 penala za jednu ekipu, nisam siguran.
Pa sto niste dizali prasinu?
Roma je zadnjih 20min pala na koljena fizicki su bili na dnu, Juve je jaca ekipa u svakom pogledu.
Pa sto niste dizali prasinu?
Roma je zadnjih 20min pala na koljena fizicki su bili na dnu, Juve je jaca ekipa u svakom pogledu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nije najavio sigurnu pobjedu, rekao je da idu po pobjedu pa šta bude (u tom smislu), neće reći da idu po poraz, navijači bi ga razapeli
. Danas su bili veoma blizu, igrom ništa slabiji, al' se vidi da zadnjih 10-15 min padnu fizički protiv ovih top ekipa, isto kao i protiv Citya, sad su platili za to onim golom Bonuccia.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:Pitam se da li ih je stid ovako pobijediti ? jbt razumijem da je liga u qrcu al ocekujes bar da odgledas dobru utakmicu kad igraju prvi i drugi,a ne da sudija daje golove

Ovaj treći gol je uvjerljivo najveća greška Rocchia i pomoćnika veceras.
Iz aviona se vidi da je ofsajd

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
imam jednu zaista odličnu teoriju zavjere:
Da li je Claudio Lotito, čovjek koji se nalazi u vrhu FIGC-a, a koji je u odličnim odnosima s predsjednikom FIGC-a, Tavecchiom, pogurao Juventus u večerašnjem meču?
a) Da, smrad je učinio sve da Roma izgubi
b) A
c) B
Da li je Claudio Lotito, čovjek koji se nalazi u vrhu FIGC-a, a koji je u odličnim odnosima s predsjednikom FIGC-a, Tavecchiom, pogurao Juventus u večerašnjem meču?
b) A
c) B
Nek ih malo poguraju i u Evropi
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Serie A
Samo ako je sudija apsolutno uvjeren i ako se vidi da je uticao na igru, da golman nije vidio putanju lopte, da ga je u toj mjeri zaklonio, onda da. Vidal je bio par metara od Skorupskog. Ali Rocchi je pogrijesio sve sto je mogao. Mora biti debelo kaznjen za ovo veceras.Mago je napisao/la:Ovaj treći gol je uvjerljivo najveća greška Rocchia i pomoćnika veceras.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 05 okt 2014, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:imam jednu zaista odličnu teoriju zavjere:
b) A
c) B

Dobro je, ako ništa, imamo bar dvije pozitivne stvari iz ove lakrdije večeras.
1. Odavno pod Apeninima nije bilo ovako vatreno i napeto kao večeras. Podsjeća na neka stara vremena. Mogu samo misliti kakav će biti doček u uzvratnoj utakmici.

2. Nikad ne bi znali koliko ustvari ljudi prati ovaj podforum da nema ovakvih utakmica. Odjednom se nakupi bar 10 stranica. Odlično.

Što se same utakmice tiče, volio bih da je ovo prekinuto i da se nije ni igralo. Totalno su mi ubili ćejf, drugo poluvrijeme sam preko volje odgledao. Čovjek se pogubio i nije ni znao gdje udara. Dokaz tome je i 'crveni' koji je pokazao Tevezu, pa onda shvatio da treba žuti karton.
Cirkus zvani Serie A, idemo dalje.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nemojte vi pricati o Evropi bgt, jedini trofej koji ste osvojili je Anglo Italijanski kup, a trenutno mozete osvojiti bajramski turnir sto se tice internacionalnih turnira, dok u Seriji A imate manje titula od Pro Vercela..Manuel je napisao/la:Nek ih malo poguraju i u Evropi
Ajde neka je Juventus to dobio.Sere mi se kako su sad svi odjednom ludi za Romom.
Svaka cast majstore,objasnioIlCapitano je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:imam jednu zaista odličnu teoriju zavjere:
b) A
c) B![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro je, ako ništa, imamo bar dvije pozitivne stvari iz ove lakrdije večeras.
1. Odavno pod Apeninima nije bilo ovako vatreno i napeto kao večeras. Podsjeća na neka stara vremena. Mogu samo misliti kakav će biti doček u uzvratnoj utakmici.![]()
2. Nikad ne bi znali koliko ustvari ljudi prati ovaj podforum da nema ovakvih utakmica. Odjednom se nakupi bar 10 stranica. Odlično.![]()
Što se same utakmice tiče, volio bih da je ovo prekinuto i da se nije ni igralo. Totalno su mi ubili ćejf, drugo poluvrijeme sam preko volje odgledao. Čovjek se pogubio i nije ni znao gdje udara. Dokaz tome je i 'crveni' koji je pokazao Tevezu, pa onda shvatio da treba žuti karton.
Cirkus zvani Serie A, idemo dalje.

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Pjanić i ostala sranja.SiamoNoi je napisao/la:Ajde neka je Juventus to dobio.Sere mi se kako su sad svi odjednom ludi za Romom.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Sudija obilježio derbi svojim odlukama. Na kraju je samo falilo da se svi potuku međusobno i da podijeli po 3-4 crvena na obje strane.
Prvo ne svira čist penal nad Marchisiom, pa svira ruku Maicona (opravdano) da bi potom promijenio odluku i pokazao na penal iako se odmah vidjelo da nema šanse da je bilo unutra.
Zatim radi očajnu kompenzaciju sa penalom za Romu i nesvjesno dodatno uništava utakmicu.
Kartone je dijelio reda radi. Ni on sam nije znao zbog čega.
Penal nad Pogbom mu je fakat bilo teško svirati, ali mi djeluje kao pogrešna odluka. U stvari, i ne znam jel bilo unutra, jer ni ja nisam baš najbolje vidio. Ali tu ne daje karton Pjaniću, iako je trebao ... morao.
Crveni karton za Moratu je kao šlag na tortu. Tad je već bio u nekom transu. Takođe, koljeno u leđa Teveza od strane Mbiwe nije sankcionisao, a ni lakat Chiellinia u vrat Manolasa čini mi se.
Katastrofalno suđenje u najmanju ruku.
Jedino opravdavam crvene kartone Manolasu i treneru mu zbog onoga šta su uradili.
Sve u svemu, tri boda u džepu. Možda malo nezasluženo zbog igre i odluka sudija, ali jbg takav je fudbal. Pogotovo Serija A. Da je vukao samo na jednu stranu, nije. Pogubio se od svoje prve odluke i vodio u ambis oba tima. Dati mu neku finu kaznu, i njemu i pomoćnicima pa nek se zamisle malo. Šteta zbog toga, ali je opet bila uzbudljiva i napeta utakmica do zadnje minute.
EDIT: Evo o kakvom se sudiji radi i kakve je sve utakmice imao u karijeri >>> http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_BN_2" onclick="window.open(this.href);return false;
Prvo ne svira čist penal nad Marchisiom, pa svira ruku Maicona (opravdano) da bi potom promijenio odluku i pokazao na penal iako se odmah vidjelo da nema šanse da je bilo unutra.
Zatim radi očajnu kompenzaciju sa penalom za Romu i nesvjesno dodatno uništava utakmicu.
Kartone je dijelio reda radi. Ni on sam nije znao zbog čega.
Penal nad Pogbom mu je fakat bilo teško svirati, ali mi djeluje kao pogrešna odluka. U stvari, i ne znam jel bilo unutra, jer ni ja nisam baš najbolje vidio. Ali tu ne daje karton Pjaniću, iako je trebao ... morao.
Crveni karton za Moratu je kao šlag na tortu. Tad je već bio u nekom transu. Takođe, koljeno u leđa Teveza od strane Mbiwe nije sankcionisao, a ni lakat Chiellinia u vrat Manolasa čini mi se.
Katastrofalno suđenje u najmanju ruku.
Jedino opravdavam crvene kartone Manolasu i treneru mu zbog onoga šta su uradili.
Sve u svemu, tri boda u džepu. Možda malo nezasluženo zbog igre i odluka sudija, ali jbg takav je fudbal. Pogotovo Serija A. Da je vukao samo na jednu stranu, nije. Pogubio se od svoje prve odluke i vodio u ambis oba tima. Dati mu neku finu kaznu, i njemu i pomoćnicima pa nek se zamisle malo. Šteta zbog toga, ali je opet bila uzbudljiva i napeta utakmica do zadnje minute.
EDIT: Evo o kakvom se sudiji radi i kakve je sve utakmice imao u karijeri >>> http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_BN_2" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.