Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Interesantno je kad kaze da kad je tek doso u repku bio je sokiran neozbiljnoscu, da se treniralo ispred hotela kako vec, zaboravio sam sad..Kaze da je dugo to trajlo, dok je sad dosta ozbiljnije haha
Jeste, treniralo se pred prvi baraz ispred hotela Austrija na Ilidzi. Raja u prolazu stala da gleda i ne vjeruje...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
https://www.moz.zartsport.com/fudbal/ve ... ina/521530
Ili sto bi Bosnje rekle, Kuman mu unistio karijeru (izbrisati tacku izmedu 2 slave z).
Ili sto bi Bosnje rekle, Kuman mu unistio karijeru (izbrisati tacku izmedu 2 slave z).
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
https://www.moz.zartsport.com/fudbal/ve ... ina/521530
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Potpuno je uvjeren da još uvijek ima šta ponuditi evropskom fudbalu, čak i u velikom klubu poput Juventusa.
—
@TUTTOJUVE_COM
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Strasan sunovrat kad je odlucio ici iz Juventusa, ucerala mu Barcelona.
Mada ni u Juvetu ored kraj nije bio onaj nivo iz Rome, ali je imao svoju ulogu sa sto vise dodira i protoka lopte. Daleko vise je mogao Pjanke
Mada ni u Juvetu ored kraj nije bio onaj nivo iz Rome, ali je imao svoju ulogu sa sto vise dodira i protoka lopte. Daleko vise je mogao Pjanke
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Plan dovodjenja pjanketa u barcu je pokrenuo ernesto valverde
Koeman mu je unistio karijeru ne Barca
Koeman je obiljezen kao najgori trener ili jedan od najgorih trenera u historiji barce
Ko normalan moze mislit da je 2021 2022 Riqui Puig ili Ilaix Moriba ili Alex Collado bili bolji od Pjanketa hahahah
Da je imao pravog trenera i pravu minutazu ja sam ubijedjen da bi napravio vrh transfer i vrh priču u Barsi bar 2-3 godine
Pjanic bi prije do statusa u onoj najboljoj Barci, nego u onoj sa Komanon kao trenerom. I preglup transfer Pjanica. Kakvi su Talijani, mozda bi i dan danas ganjao solidnog A Serijasa na klupi. A sve ove godine proveo u Ita umjesto tracenja vremena u Barci i tek sunovrata koji je uslijedio..
- BiHSportman
- Kontakt:
Danas mi je izašlo da su ga na Transfermarktu penzionisali. Ako je istina, sretno u penziji, Bosanski prince!
1921!
Ja sam se sve potajno nadao, da će naći neki klub, nedavno je izjavio da još uvijek ima šta ponuditi timovima serije a, pa čak i Juventusu.BiHSportman je napisao/la: ↑23 nov 2025, 13:29Danas mi je izašlo da su ga na Transfermarktu penzionisali. Ako je istina, sretno u penziji, Bosanski prince!
Pa kontam i ako se oprostio od repke, kad bi se vratio da igra na tom nivou bilo bi suludo ne pozvati ga.
Na žalost on se nije adaptirao na moderni nogomet, njemu je uvijek falilo trke i najbolje je igrao u Romi kad su ostali orali iza njega. Kad je otišao u Barcelone ispao je iz formacije jer se je više tražila trka u oba smjera i fizički dominantna igra. Modrić je to znao slijediti i zato je imao dužu karijeru.
Jednostavno davno se je prestalo igrati od noge do noge i da je dovoljno dati tačan pas....
Jednostavno davno se je prestalo igrati od noge do noge i da je dovoljno dati tačan pas....
Pjanić je bio među većim trkačima i znao je po 12km pretrčati bez problema.
Frajer je poslije Barcelone stomačinu redovno izvodio na reprezentativna okupljanja.
Frajer je poslije Barcelone stomačinu redovno izvodio na reprezentativna okupljanja.
Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 23 nov 2025, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Bukvalno je bio uvijek u top 3 igraca sa najviše kilometara.
On je pravio za Juventus po 11 12 km svaku utakmicu problem je njegov mentalitet kad je zasitio se s parama transferom u Barselinu odma je stalo sve sa zeljom i motivon znas kad imas sve u zivotu i ne znas sta ces dalje..
Kad je Serif zapjevao to je bio kraj karijere! 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Treba samo napomenuti da se i njega redovno ovdje množilo s nulom, baš kao što se to sada radi svim reprezentativcima ukljucujuci i strucni stab. Tarika, Memica i ovu dvojicu malaca dizemo u nebesa- do prvih ozbiljnijih gresaka. Jer mi smo, prosto, takvi. Nije nam valjao Pjanic, a evo sad imamo veznjake koji ne vrijede jednog slova njegovog imena.
Ma od njega se vazda ocekivalo da sa svoje pozicije predribla 5 ljudi i lobuje golmana s vrha 16
Sretno Mire i hvala na svemu
Sretno Mire i hvala na svemu
naprijed rejal
Najbolji je bio u Juventusu.Iceplayer je napisao/la: ↑23 nov 2025, 22:03Na žalost on se nije adaptirao na moderni nogomet, njemu je uvijek falilo trke i najbolje je igrao u Romi kad su ostali orali iza njega. Kad je otišao u Barcelone ispao je iz formacije jer se je više tražila trka u oba smjera i fizički dominantna igra. Modrić je to znao slijediti i zato je imao dužu karijeru.
Svake sezone je imao 10+ golova i 10+ asistencija.
Bio je među 10 najboljih veznih igrača svijeta.
Kraj karijere je nastupio kad je prešao u Barselonu.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Jbt prica se o covjeku kao da je igrao za Lecce, a ne finalistu LP. Pa neki dan Juventus objavio kako ih je posjetio u trening kampu, po komentarima haman svaki navijac bi htio da dodje ponovo kod njih. U svoje vrijeme bez premca top 10 veznjaka svijeta, nije sto je nas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano i 13 gostiju.