FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SedrenikHz
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
2. liga FBiH meni se čini.SedrenikHz je napisao/la:Koja je liga ovaj Jelah ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nas 11 od juče bismo ih uzeli.SedrenikHz je napisao/la:Koja je liga ovaj Jelah ?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
ajdohordas
- Kontakt:
Jok to, Borac igra vrlo dobro zadnje dvije godine, prošle godine sa Goraždem do zadnja dva kola vodili bitku za prvo mjesto i za ulazak u federalku, međutim kako se Goraždu očigledno štimalo tako su i oni posustali. Ove godine također imaju velike ambicije. Inače igraju drugu ligu federacije centar, Famos Bosna Union (bivsa Sema) Radnik Hadžići itd... sve u svemu za taj rang takmicenja extra ekipa. Mada nismo trebali baš osam, ipak ljudi slave rođendan hahaskoroalen je napisao/la:Nas 11 od juče bismo ih uzeli.SedrenikHz je napisao/la:Koja je liga ovaj Jelah ?
- SedrenikHz
- Kontakt:
Dulja, Sarić
Po meni dva najbolja igrača repke večeras !
Po meni dva najbolja igrača repke večeras !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kad vidim Dulju i Sarica u repci, obradovo bi se da Hebiba pozove, konacno bi Barca dostojnu zamjenu za Dani Alvesa na beku dobila 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bravo za Dulju i Sarića. Sarić ko' na steroidima, sta je ono??? Trči ko navijen, od 1 do 90 minute.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
I ja sam se sjebo, ili je ova repka toliko losa ili su oni fakat strasni igraci, realno u ove 2 tekme ubjedljivo su najbolji igraciBordoSarajevo je napisao/la:Bravo za Dulju i Sarića. Sarić ko' na steroidima, sta je ono??? Trči ko navijen, od 1 do 90 minute.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Svaka čast Sariću, oduševio me ovom utakmicom. Bio je borben, to je kod njega neupitno svaku tekmu, ali je i u drugim segmentima bio jako dobar. Padaju u vodu one priče da mu je menadžer u šemi s Robijem, glupo i za pomisliti.
Žuti je majstor, vrhunski trener.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma za Dulju se zna, može bilo kojeg igrača preć i poslat ga na guzicu. Znači bilo koga, Ramosa, Silvu, Kompanija.. strašan potencijal, da izbaci višak potez i da ima malo više osjećaja sa loptom oko dodavanja i guranja iste u for, moze u prvu postavu skoro pa bilo koje ekipe iz lige petice.Inijesta je napisao/la:I ja sam se sjebo, ili je ova repka toliko losa ili su oni fakat strasni igraci, realno u ove 2 tekme ubjedljivo su najbolji igraciBordoSarajevo je napisao/la:Bravo za Dulju i Sarića. Sarić ko' na steroidima, sta je ono??? Trči ko navijen, od 1 do 90 minute.
Sarić me baš pozitivno iznenadio, eh da mi je samo podatak koliko je pretrčao, svaka mu čast, fizicka sprema prepreyebena!!! Samo nek nastavi, bit ce obojica sigurno uvijek u repci, a neka naših igrača tu, pa makar i bivši bili.
FK Sarajevo
Samo treba pogledati, ko piše i plasira te priče, i sve ti je jasno.AlfredNobel je napisao/la:Svaka čast Sariću, oduševio me ovom utakmicom. Bio je borben, to je kod njega neupitno svaku tekmu, ali je i u drugim segmentima bio jako dobar. Padaju u vodu one priče da mu je menadžer u šemi s Robijem, glupo i za pomisliti.
Ja sam napisao za tu semu i idalje stojim iza toga, Saric je pozvan u repku na osnovu tog prijateljstva menadjera mu sa Robijem, pa jednog Misketa nisu zvali u repku kad je u Kinu otiso a da zovu Sarica iz Koreje pored svih veznjaka koji igraju po evropi , a da se razumijemo ovo sto je Saric pokazo z 2 tekme kapa dole, svaka mu castEsport je napisao/la:Samo treba pogledati, ko piše i plasira te priče, i sve ti je jasno.AlfredNobel je napisao/la:Svaka čast Sariću, oduševio me ovom utakmicom. Bio je borben, to je kod njega neupitno svaku tekmu, ali je i u drugim segmentima bio jako dobar. Padaju u vodu one priče da mu je menadžer u šemi s Robijem, glupo i za pomisliti.
I Crepulja je doveden u FKS da se Saricu ne bi problem pravio za ugovor, tako da je kod nas odrzavp formu i otiso besplatno a mi dobili Crepulju
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma hajde što to mediji plasiraju, tipa onih Sportskih i slični portalčići, ali što su to pisali neki s ove teme. Sarić odličan, vidi to i Prosinečki. Ne bi mu džaba igrač Empolija bio na klupi..Esport je napisao/la:Samo treba pogledati, ko piše i plasira te priče, i sve ti je jasno.AlfredNobel je napisao/la:Svaka čast Sariću, oduševio me ovom utakmicom. Bio je borben, to je kod njega neupitno svaku tekmu, ali je i u drugim segmentima bio jako dobar. Padaju u vodu one priče da mu je menadžer u šemi s Robijem, glupo i za pomisliti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ostade mi pink, kad emisija o nasim igračicama iz SFK. Pita voditeljica dal' kad na treningu igraju sa muškim kolegama, govori da igraju i da su im to najbolji treninzi. Pita je i ko tu pobjedi, kaze pa nekad oni a nekad mi

FK Sarajevo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Bolje da ga nismo dobiliInijesta je napisao/la:Ja sam napisao za tu semu i idalje stojim iza toga, Saric je pozvan u repku na osnovu tog prijateljstva menadjera mu sa Robijem, pa jednog Misketa nisu zvali u repku kad je u Kinu otiso a da zovu Sarica iz Koreje pored svih veznjaka koji igraju po evropi , a da se razumijemo ovo sto je Saric pokazo z 2 tekme kapa dole, svaka mu cast
I Crepulja je doveden u FKS da se Saricu ne bi problem pravio za ugovor, tako da je kod nas odrzavp formu i otiso besplatno a mi dobili Crepulju
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kako je samo Dulja dobar igrač, a Sarić prema onom što je pokazao u zadnje dvije utakmice ipak je nivo iznad ove lige u kojoj je bio prosječan. Vrhunska partija.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma nije nam lijepa igra al Robi iz njih izvlači maximum. Zadnja linija beton. Još kad dodaš Kolašinca i Vranješa bit će to top.
Samo mi nije jasno ko je od naših nabio onakvu spremu Sariću, jer za 3 4 mj nije mogao u Koreji nabit spremu nikako.
Ali i kod naših u Zenici protiv Čelika se vidjelo da trče ko navijeni.
Za kondicionog svaka čast, jer ova liga dosta se uzima na spremu, a mislim da smo trenutno najspremnija ekipa.
Samo mi nije jasno ko je od naših nabio onakvu spremu Sariću, jer za 3 4 mj nije mogao u Koreji nabit spremu nikako.
Ali i kod naših u Zenici protiv Čelika se vidjelo da trče ko navijeni.
Za kondicionog svaka čast, jer ova liga dosta se uzima na spremu, a mislim da smo trenutno najspremnija ekipa.
železničar RS !!!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bogami mene hastra ovi manjih vise nego SB.Imam molbu ako se naces ljutiti.Morbidna mi ova slika,hastra me razmjeniti misljenje s tobombihuzur je napisao/la:Lako pobjediti neko selo. Pobjedite vi simin han city!
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Pact1921, Serha, Tatamata1946 i 33 gosta.