FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 12 sep 2018, 01:03

robertkosar je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Daj te sisu da se igramo
Jel sabrininu :mrgreen:
posto pratim rad Vas dvojice,molim da se vise skoncentrisete na teren i upravu ,nego na sex konotacije.Ostavite to omladini. :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 sep 2018, 01:11

Malo falilo da se i susjedna Hrvatska atlantazira.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 12 sep 2018, 01:16

Pomognuše meni Sarić i Dzeko da strpam 5 glava u dzep :kafa:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 sep 2018, 01:24

SedrenikHz je napisao/la:Pomognuše meni Sarić i Dzeko da strpam 5 glava u dzep :kafa:
Prestao sam se kladiti i mogu ti reci da sam poslije 12/13 god rahat , ali posto si sretan .Cestitam . Ko zna mozda promjenis misljenje o Saricu , sto ode bez obestecenja. :thumbup:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 12 sep 2018, 01:28

Samozdravlje je napisao/la:
SedrenikHz je napisao/la:Pomognuše meni Sarić i Dzeko da strpam 5 glava u dzep :kafa:
Prestao sam se kladiti i mogu ti reci da sam poslije 12/13 god rahat , ali posto si sretan .Cestitam . Ko zna mozda promjenis misljenje o Saricu , sto ode bez obestecenja. :thumbup:
Ma joj šuti uhvatila me ludara prava. Prije 2 mj u 7 dana uzeo 3 milje jest da su mi uplate po 30 50 KM ali jebga jedino se tako i može, ali što kažeš da mi je bacii ovo rahat bih bio siguran sam.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 sep 2018, 01:38

SedrenikHz je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Ma joj šuti uhvatila me ludara prava. Prije 2 mj u 7 dana uzeo 3 milje jest da su mi uplate po 30 50 KM ali jebga jedino se tako i može, ali što kažeš da mi je bacii ovo rahat bih bio siguran sam.
Bogom ti se kunem ,da mi se gadilo otici naplatiti.teletext i po 12 sati dnevno po 5/6 dana sedmicno ,na kraju dana fuj osjecaj.Samo ko se prestane kladiti je na dobitku. :thumbup:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 12 sep 2018, 01:45

Kocka je promašaj. Jest da sam neki dan bezveze imao markicu, kaže jaran hajmo brojeve odigrati. Dignem 100KM, ali ne planiram se kladiti. Čovjek kad se uhvati toga nesvjesno malo, pomalo počne veće i veće svote novca trošiti na klađenje. Da ne pričam u prazno, batalite se toga.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 12 sep 2018, 03:13

SedrenikHz je napisao/la:Ma nije nam lijepa igra al Robi iz njih izvlači maximum. Zadnja linija beton. Još kad dodaš Kolašinca i Vranješa bit će to top.
Samo mi nije jasno ko je od naših nabio onakvu spremu Sariću, jer za 3 4 mj nije mogao u Koreji nabit spremu nikako.
Ali i kod naših u Zenici protiv Čelika se vidjelo da trče ko navijeni.
Za kondicionog svaka čast, jer ova liga dosta se uzima na spremu, a mislim da smo trenutno najspremnija ekipa.
Ima Sarić privatnog i kondicionog i fizioterapeuta. Zaboravio sam ko je, ali sigurno momak dosta ulaže u sebe.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 sep 2018, 07:20

Poserem se ja u usta i duljevicu i saricu ....kome mogu glumiti i kome predstavljaju newto bujrum, meni nista sem dva igraca koja su sjebala moj klub za novac i hinjski ga zavlacili .
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 12 sep 2018, 08:22

SedrenikHz je napisao/la:Ma nije nam lijepa igra al Robi iz njih izvlači maximum. Zadnja linija beton. Još kad dodaš Kolašinca i Vranješa bit će to top.
Samo mi nije jasno ko je od naših nabio onakvu spremu Sariću, jer za 3 4 mj nije mogao u Koreji nabit spremu nikako.
Ali i kod naših u Zenici protiv Čelika se vidjelo da trče ko navijeni.
Za kondicionog svaka čast, jer ova liga dosta se uzima na spremu, a mislim da smo trenutno najspremnija ekipa.
Igrac je duzan da brine sam o sebi sto se tice kondicije. Dobije instrukcije na papairu pa malo atletska staza malo teretana :D
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 12 sep 2018, 08:49

Pantelija je napisao/la:Poserem se ja u usta i duljevicu i saricu ....kome mogu glumiti i kome predstavljaju newto bujrum, meni nista sem dva igraca koja su sjebala moj klub za novac i hinjski ga zavlacili .
Isto razmisljam, sta su nam donijeli nista, nikakav rezultata a ni pare za obestecenje, uz to Saric je cijelu sezonu toplo hladno igro
Da nije menadzerski igrac i da u nasem klubu svoj posao rade kako treba, taj isti Saric bi na polusezoni na tribinama zavrsio jer nije ugovor htio produzit, a da je zavrsio na tribinama sad bi kod Sisoje u siminom hanu igro a ne za repku
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 sep 2018, 08:50

Pantelija je napisao/la:Poserem se ja u usta i duljevicu i saricu ....kome mogu glumiti i kome predstavljaju newto bujrum, meni nista sem dva igraca koja su sjebala moj klub za novac i hinjski ga zavlacili .
:thumbup: :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 12 sep 2018, 09:01

Amin.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 12 sep 2018, 09:22

Ma nek su otišli đaba. Šta bi to oni nesposobni uhljupi u upravi i da su otišli za neku lovu znali uložiti u pojačanja jel!? Pitanje je kolko nama uopšte ide u kasu a kolko negdje drugo :lol: :lol:
Otišli svi đaba ovi jači igrači dok su ovi kreteni u klubu. Amin

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 12 sep 2018, 09:53

SedrenikHz je napisao/la:Dulja, Sarić :tokralju:
Po meni dva najbolja igrača repke večeras !
Ok kao igraci a kao osobe 0 bodova :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 sep 2018, 10:38

strah me utakmice s Tuzlom ,oni su odigrali par dobri tekmi a ostali kratki rukava narocito protiv zrinjskog ,nemaju sta izgubit na kosevu a mogu puno dobiti a imaju kvalitetni igraca . Husref mora motivisat ekipu kao da je derby ako ne budemo pravi nema nam 3 boda. Hrvatska koja je igrala finale SP dobi 6 komada jednostavno dese se takve utakmice protivniku sve ulazi a ti izgubljen aludiram na Atalantu .

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 12 sep 2018, 10:42

Uzimamo ih u hendikepu. Nakaradna ekipa.
ZZ

Anonjimus
Kontakt:

Post Postao/la Anonjimus » 12 sep 2018, 10:45

bordobijeli je napisao/la:strah me utakmice s Tuzlom ,oni su odigrali par dobri tekmi a ostali kratki rukava narocito protiv zrinjskog ,nemaju sta izgubit na kosevu a mogu puno dobiti a imaju kvalitetni igraca . Husref mora motivisat ekipu kao da je derby ako ne budemo pravi nema nam 3 boda. Hrvatska koja je igrala finale SP dobi 6 komada jednostavno dese se takve utakmice protivniku sve ulazi a ti izgubljen aludiram na Atalantu .
Svaka utakmica mora biti posebna. Samo tako ćemo moći osvojiti titulu. Ako se previše momci zaigraju, pa misle da su najbolji, past ćemo na "malim" utakmicama gdje svi očekuju lagana 3 boda. Ne treba nikoga previše respektovati al treba ući s poštovanjem i ciljem da svakakog pobijedimo sa što više golova u mreži ;)
I am coming

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 sep 2018, 10:48

I mene je više strah Tuzle od Čelika prošlo kolo a i od Širokog. Ako pobjedimo, slavit ću do zore.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 sep 2018, 11:04

Stroj1946 je napisao/la:
Ma nek su otišli đaba. Šta bi to oni nesposobni uhljupi u upravi i da su otišli za neku lovu znali uložiti u pojačanja jel!? Pitanje je kolko nama uopšte ide u kasu a kolko negdje drugo :lol: :lol:
Otišli svi đaba ovi jači igrači dok su ovi kreteni u klubu. Amin
je li ti navijas za upravu ili za FKS?
jE LI VIDIS U EKIPI 5-6-7-8 NASIH, DOMACIH, MLADIH IGRACA, 34 U PRVIH 11 UVIJEK, jesmo li to trazili ? JEesmo, jesmo li dobili ? Jesmo!
Jesmo li trazili da nas bude Fan shop? Jesmo. Je li sada nas? Jeste.
Jesmo li trazili nekoga ko ce da bude zaduzen sa Husrefom za igrace, dobili Hadzica.
Jesmo li trazili da se ne dovode polovnjaci od 29-37 godina? JESMO, je li dolazem ne dolaze.
Jesmo li pola akademije i sve sto valja stavili pod ugovore na 5 godina? JESMO.
Je li uprava stala iza Husrefa iako nije imao rezultat i po prvi put podrzala trenera umjesto igrace? Jeste
Sta nam sad ne valja? Naravno ima losih stvari, iima tona nesposobnih i kojima nije mjesto ali stati na stranu duljevica kome je klub isplacivao ogromnu platu plus mu nudio jos vecu za novi ugovor da bi ga unovcili, pa je govorio da nece biti problema, i zavlacio, ili sarica koji je isto tako pricao kako je sve ok, dok nije dobio zeleno svjetlo od menadzera. Poserem im se u usta.

Meni je FKS ispred svega, i ako je neki igrac posrao se po klubu za mene je nsita drugo nego bivsi. A to sta bi uradili s parama, pa eto, npr potpisali jos 10 akademaca, doveli jos 10 iz citave bih, placali smjestaj i sves to ide uz to ..
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bosniacum Lilium, Google Adsense [Bot], SilaMoc1946, zagorski i 66 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []