Sarajevo Ž 0 5 Chelsea Ž , medju 32 ekipe u Evropi ,jos samo Subotica igrala sa Bajernom 0:7 . Podrska djevojkama ,a grb je FKS. To je kao da ne postujes momke iz sjedece odbojke ili onog momka u bilijaru . Mozes da ne pratis ,ali nikako podcjenjivati i nesto negativno komentarisati.Esport je napisao/la:Gade mi se komentari ovih "maco" kretena, jade nevaspitane, ako Vas ne interesuje ženski fudbal, ne komentarišite.
Samo pokazujete, svoju mizernost.
FUJ
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Bice je.beno protiv siminog, imam neki los osjecaj.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svaka čast djevojkama. U BiH još nema spolne ravnopravnosti, a one u ovakvim uslovima jako dobre rezultate ostvaruju.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ove zene treba podrzat, one pobjeduju po 10-0 u prvenstvu znaci nema konkurencije. Na sisi im je grb FK SARAJEVO i zamene to najbitnije. Jel ima kakve love od uefe za ovaj zenski nogomet.
Ugovor 3+1 je za igrace od 24 do 28 godina
Za ove od 20-24godine 3+2
I mlade striktno 5 komada, tako ako oni odluce da igraju kao sad rahmanovic samo zadnju godinu kako treba a prve dvije godine odmaro lijecio se ko krepulja samo aktiviras onu extra godinu ako ga tad ko kupi dobro ako ne nikom nista.
I mlade striktno 5 komada, tako ako oni odluce da igraju kao sad rahmanovic samo zadnju godinu kako treba a prve dvije godine odmaro lijecio se ko krepulja samo aktiviras onu extra godinu ako ga tad ko kupi dobro ako ne nikom nista.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma ja se nešto ne brinem za Tuzlake, ali ja kad imam osjećaj da glat dobijamo pretežno nam je kiks 
Također imam osjećaj da sutra izvlačimo nekog od jake trojke (anamo njih, ubice ili lazne)
Daj nam želju da se igramo
Također imam osjećaj da sutra izvlačimo nekog od jake trojke (anamo njih, ubice ili lazne)
Daj nam želju da se igramo
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
Samozdravlje
- Kontakt:
@pitaru da li smo mi precijenili Duljevica i Sarica(sad je nesto drugo,reprezentacija),oni kao slobodni igraci nisu mogli dobaciti dalje od 2.Njemacke i J.Koreje.Naravno nikad interes pojedinca prije interesa kluba(to je aksinom).Medjutim ova dvojica,odnosno njihova prica moze biti argument Hadzicu u buducim pregovorima sa igracima koji nam budu interesantni.Hadzic moze reci:"Iz FKS se moze do repke i ono vazno ,ne pravimo probleme da ispostujemo i interese igraca".To je neka indirektna korist,koja nam moze privuci neke dobre igrace. Komsije se ne mogu time pohvaliti za Zakarica.Znam da je ovo malo tesko shvatiti,ali je cinjenica da smo precjenili ovu dvojicu bivsih.PozzPitar6785 je napisao/la:Ove zene treba podrzat, one pobjeduju po 10-0 u prvenstvu znaci nema konkurencije. Na sisi im je grb FK SARAJEVO i zamene to najbitnije. Jel ima kakve love od uefe za ovaj zenski nogomet.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
bihuzur je napisao/la:
Razumijem ja tebe prijatelju, ja 100 posto stoim iza akademije i ovo sto rade dosad je odlicno samo treba jos jace i bolje, posto ce ovo pocet radit svi od sisinog hana do vase miskina tresnjevke i td.
Al problem je sto posle prosle godine i odlicnih igraca rezultat vec ove godine ni igraca nit rezultata u akademi.
Al poenta je za ove ublehe ko saric duljevic rahmanovic i adukor oni imaj suh ugovor znaci 3 godine i oni 2 godine glume mma borce ili neku vrstu izlozbe hodanja i trecu godinu pocnu igrat kako treba, znaci klub nije zasticen, a jedino da bi bio zasticen Jeste kad se podpisuje stavit mu opcij plus extra godinu il dvije pa onda nek se lijeci nek puze poterenu nek pokazuje srednj prst i sta ja znam sta sve ne. U ugovoru se MORA STAVIT da igrac koji prekrsi klubsku disciplinu ili pokaze srednj prst da ga klub moze istjerat iz kluba bez ikakvi nadoknada.
Sjetices se da je Dusman Hodzic rekao da je Husref retardiran i glup trener il nesto tome slicno a klub nista. Pa to da **** rekao trebo je dobit nogu a kamoli amater hodzic koji nemoze na terminu u jokerovoj ekipi igrat.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slavija I. Sarajevo 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bihuzur je napisao/la:
- robertkosar
- Kontakt:
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Daj Kikače 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jesu izbacili cijene karti za Tuzlake? Nisam upratio...
Mislim da nisu, al sve utakmice do sad su bile 5, 8, 10. Tako da... Mislim da su to cijene za sve do kraja sezone.alacious je napisao/la:Jesu izbacili cijene karti za Tuzlake? Nisam upratio...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
skoroalen je napisao/la:Mislim da nisu, al sve utakmice do sad su bile 5, 8, 10. Tako da... Mislim da su to cijene za sve do kraja sezone.alacious je napisao/la:Jesu izbacili cijene karti za Tuzlake? Nisam upratio...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kako ce biti teska tekma nismo ni svjesni .
Nadam se da ce i nas konacno sa kakvim laksim protivnikom izvuci, dosta je vise premijerligasa u prvom kolu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
belosevic28
- Kontakt:
Daj nam da budemo slobodni u 1/16 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Hahah , i spoji zeljeznicmar-slobodu, i ustase medjusobno,belosevic28 je napisao/la:Daj nam da budemo slobodni u 1/16
Ja vala ovaj Velez ne bi volio nesto
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.