FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Osam vam majki **** vise
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Covjece, u kantonalnim ligama je ulaz 3-4 marke. Ulaz nije ni 2 kutije cigareta. A imas sjever, mnogo je jeftiniji.Pantelija je napisao/la:Osam vam majki **** vise
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebote, puno osam maraka.. Neka onda stave neku simoboličnu cijenu od 2 KM, možda to bude mjera.
Super da je Velež, odličan i prijateljski klub vazda bio.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ideš li u Mostar?AlfredNobel je napisao/la:Ebote, puno osam maraka.. Neka onda stave neku simoboličnu cijenu od 2 KM, možda to bude mjera.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
kolko smo srali na upravu za ovog sovsica sto se nije doveo i koliko se pusila prica o tome kako smo ga sjebali, evo lik ne moze sastavit 7 dana bez povrede 

Ostavi pare za termin, a ima 2 KM stream.Pantelija je napisao/la:Osam vam majki **** vise

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Imamo najskuplji ukaz u ligi na jesnom od losijih stadiona bez zastite od kise, grada, sunca kurca picke materine, imamo proajecnu ekipu koja gubi od goska, radnika itd, na osnovu cega 8? Sta je razlog za 8 maraka? Tuzla city?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako me puste ranije s posla, onda sigurno.MortemHz je napisao/la:Ideš li u Mostar?AlfredNobel je napisao/la:Ebote, puno osam maraka.. Neka onda stave neku simoboličnu cijenu od 2 KM, možda to bude mjera.![]()
- sarajevo46
- Kontakt:
Računalo se. Nek' imaš minimalno 20 utakmica u sezoni, sezonska za ISTOK je 70KM + članska 20KM i gledaš cijelu sezonu Sarajevo po cijeni 4.50KM po utakmiciPantelija je napisao/la:Imamo najskuplji ukaz u ligi na jesnom od losijih stadiona bez zastite od kise, grada, sunca kurca picke materine, imamo proajecnu ekipu koja gubi od goska, radnika itd, na osnovu cega 8? Sta je razlog za 8 maraka? Tuzla city?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bagatela realno.sarajevo46 je napisao/la:Računalo se. Nek' imaš minimalno 20 utakmica u sezoni, sezonska za ISTOK je 70KM + članska 20KM i gledaš cijelu sezonu Sarajevo po cijeni 4.50KM po utakmiciPantelija je napisao/la:Imamo najskuplji ukaz u ligi na jesnom od losijih stadiona bez zastite od kise, grada, sunca kurca picke materine, imamo proajecnu ekipu koja gubi od goska, radnika itd, na osnovu cega 8? Sta je razlog za 8 maraka? Tuzla city?Kupiš sezonsku za SJEVER i 2.50 KM tekma. Gdje to ima?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Prvo riješiti ovu Tuzlu, pa onda razmišljati o Veležu.. Bojim se da opet ne prospemo bodove, ali valjda nećemo, imali su dvije sedmice za odmor, pripreme i dodatno uigravanje.
Rado bih prepustio kup Velezu i skoncentrisao se samo na ligu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma može se igrati na oba fronta, vjeruj. Imaš dosta igrača za rotaciju, tako da se uvijek može uklopiti sve to. Ne odustajati od ničega, klub kao što je FKS ne smije to raditi.emir79 je napisao/la:Rado bih prepustio kup Velezu i skoncentrisao se samo na ligu.
Bosnji je puno i da mu djaba das.. Reci ce valja benzin sipati od socijalnog do Koseva...MortemHz je napisao/la:Bagatela realno.sarajevo46 je napisao/la:Računalo se. Nek' imaš minimalno 20 utakmica u sezoni, sezonska za ISTOK je 70KM + članska 20KM i gledaš cijelu sezonu Sarajevo po cijeni 4.50KM po utakmiciPantelija je napisao/la:Imamo najskuplji ukaz u ligi na jesnom od losijih stadiona bez zastite od kise, grada, sunca kurca picke materine, imamo proajecnu ekipu koja gubi od goska, radnika itd, na osnovu cega 8? Sta je razlog za 8 maraka? Tuzla city?Kupiš sezonsku za SJEVER i 2.50 KM tekma. Gdje to ima?
Ja se nebi puno opterecavo sa kupom, prvo siso grad pa onda vrpcici.
Ubacit naj jaci tim protiv Veleza posto najvjerovatnije svinjski i vase miskin ce ispast odma, znaci jedino ubice i mi bi mogli proc sto nije losa stvar, i mislim da mozemo sve izbacit sa drugim timom osim ubica.
Sabanovic dzafic resic mustafic bekic handzic kurdic sofrenac habib crepulja halilovic. Kako koji od ovih igraca bude podbacivo tako ga mjenjat sa glavnim igracima.
Ubacit naj jaci tim protiv Veleza posto najvjerovatnije svinjski i vase miskin ce ispast odma, znaci jedino ubice i mi bi mogli proc sto nije losa stvar, i mislim da mozemo sve izbacit sa drugim timom osim ubica.
Sabanovic dzafic resic mustafic bekic handzic kurdic sofrenac habib crepulja halilovic. Kako koji od ovih igraca bude podbacivo tako ga mjenjat sa glavnim igracima.
Nema svako 100 mmaraka odjednom da pljune ....
Drugo, postoji nesto sto se zove kategorizacija, za seljadiju u kkubu ako nisu cula, to je ono kad ne moze karta za derbi i za drinu biti ista, trece, danas ljudi skontaju da mu je valja 4-5 sati na poslu diljati da bi gledao utakmicu premjer lige....
Jel vi vidite broj gledalaca na kosevu? I nista vam nije cudno? Na istoku se znamo po imenima koliko nas je ostalo...ako je 5-8-10 nacin da se vrate, privuku navijaci onda ....
Koji klinac ce 30 uposlenih i vise u klubu ako imas 1500 navijaca ? Sta rade oni? Na svakih 30 navijaca po jedan uposlenik?
Ako zaradjuju na navijacima tih 300-400 maraka vise i od toga zive, ja cu im platiti cenera
Drugo, postoji nesto sto se zove kategorizacija, za seljadiju u kkubu ako nisu cula, to je ono kad ne moze karta za derbi i za drinu biti ista, trece, danas ljudi skontaju da mu je valja 4-5 sati na poslu diljati da bi gledao utakmicu premjer lige....
Jel vi vidite broj gledalaca na kosevu? I nista vam nije cudno? Na istoku se znamo po imenima koliko nas je ostalo...ako je 5-8-10 nacin da se vrate, privuku navijaci onda ....
Koji klinac ce 30 uposlenih i vise u klubu ako imas 1500 navijaca ? Sta rade oni? Na svakih 30 navijaca po jedan uposlenik?
Ako zaradjuju na navijacima tih 300-400 maraka vise i od toga zive, ja cu im platiti cenera
Ma plasi me ona sezona kad smo izgubili i kup i ligu. Sloboda isto tako, Kone su uzele kup, a ispusile ligu.AlfredNobel je napisao/la:Ma može se igrati na oba fronta, vjeruj. Imaš dosta igrača za rotaciju, tako da se uvijek može uklopiti sve to. Ne odustajati od ničega, klub kao što je FKS ne smije to raditi.emir79 je napisao/la:Rado bih prepustio kup Velezu i skoncentrisao se samo na ligu.
Mislim da je Zrinjski prosle godine namjerno ispao u kupu, da sacuva snagu za ligu.
Mozda si i u pravu, sad imamo i siru klupu. Hajdi valjda izađe na dobro sve.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mora se ići na sve, jer smo bili i bićemo uvijek klub koji cilja na svaki trofej. Nemoj da spuštamo kriterije i da idemo ka tom prosjeku. Na sve se ide, pa šta bude, bude.emir79 je napisao/la:Ma plasi me ona sezona kad smo izgubili i kup i ligu. Sloboda isto tako, Kone su uzele kup, a ispusile ligu.AlfredNobel je napisao/la:Ma može se igrati na oba fronta, vjeruj. Imaš dosta igrača za rotaciju, tako da se uvijek može uklopiti sve to. Ne odustajati od ničega, klub kao što je FKS ne smije to raditi.emir79 je napisao/la:Rado bih prepustio kup Velezu i skoncentrisao se samo na ligu.
Mislim da je Zrinjski prosle godine namjerno ispao u kupu, da sacuva snagu za ligu.
Mozda si i u pravu, sad imamo i siru klupu. Hajdi valjda izađe na dobro sve.
Mozda si i u pravu, sad imamo i siru klupu. Hajdi valjda izađe na dobro sve.[/quote]
Mora se ići na sve, jer smo bili i bićemo uvijek klub koji cilja na svaki trofej. Nemoj da spuštamo kriterije i da idemo ka tom prosjeku. Na sve se ide, pa šta bude, bude.[/quote]
Ma u ovoj ligi ti nije evropa sigurna mozes i bez nje ostati a isto tako mozes i duplu krunu uzet, bez ikakvih kalkulacija u svaku tekmu 100%
Mora se ići na sve, jer smo bili i bićemo uvijek klub koji cilja na svaki trofej. Nemoj da spuštamo kriterije i da idemo ka tom prosjeku. Na sve se ide, pa šta bude, bude.[/quote]
Ma u ovoj ligi ti nije evropa sigurna mozes i bez nje ostati a isto tako mozes i duplu krunu uzet, bez ikakvih kalkulacija u svaku tekmu 100%
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Mjesto da bude 4000+ ljudi na utakmici, ono će biti 900-1000..
Protiv nekog sela Simin Han, dati 8/10 KM, previše je realno.
Al dzaba nam kad su ljudi u upravi glupi za neke stvari..
Protiv nekog sela Simin Han, dati 8/10 KM, previše je realno.
Al dzaba nam kad su ljudi u upravi glupi za neke stvari..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.