FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kerimatomic1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 mar 2019, 15:05

Ma meni je suludo sada baviti se glupostima. Mi se trebamo fokusirati na utakmice i na podrsku. Gori nam pod nogama a neki bi poboljsali prodaju sokova na stadionu i slicno.

Te finese se dotezu kad si rahat, prvi na tabeli sa velikom prednoscu i u finalu kupa. A do tada, samo football. :opaopa:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 05 mar 2019, 15:08

Dokoljenko je napisao/la:Da, rezultati jesu najbolji ali nisu jedini marketing.
Doći će ubrzo osoba za marketing i gen.sekretar.
Onaj spiker je na poluvremenu jedno 3 minute nabrajao sponzore,odakle nam toliko :wave:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 mar 2019, 15:18

Slozit cemo se da se ne slazemo. Ni blizu.

Imamo na raspolaganju momke iz 1921tv ekipe sa kojima se moze dogovoriti saradnja, da dva puta sedmicno rade mini emisije od po pet, deset minuta. Samo malo skontajte koliko je to pregleda, dijeljenja, potencijalno novih korisnika usluga kluba. A nije da nema materijala cak i za neke ozbiljnije projekte.

Ostale stvari su sat vremena posla. Poboljsavanje uslova na stadionu. Reci da je to nebitno je glupost svoje vrste.

Razmisljati o razvoju kluba samo kada si prvi i u finalu kupa. Sta tek reci na ovu genijalnost.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 mar 2019, 16:32

Dokoljenko je napisao/la:Slozit cemo se da se ne slazemo. Ni blizu.

Imamo na raspolaganju momke iz 1921tv ekipe sa kojima se moze dogovoriti saradnja, da dva puta sedmicno rade mini emisije od po pet, deset minuta. Samo malo skontajte koliko je to pregleda, dijeljenja, potencijalno novih korisnika usluga kluba. A nije da nema materijala cak i za neke ozbiljnije projekte.

Ostale stvari su sat vremena posla. Poboljsavanje uslova na stadionu. Reci da je to nebitno je glupost svoje vrste.

Razmisljati o razvoju kluba samo kada si prvi i u finalu kupa. Sta tek reci na ovu genijalnost.
Prvi i osnovni razlog zasto je propala bivsa uprava je fudbal. Zeljo kao niti jedan drugi fk nije program u koji ubacis najbolje komponente koje imas na trzistu (i najskuplje) i postanes prvak. Ne prijatelju, sve krece od ekipe i rezultata. To je broj jedan. Kada si prvi i sampion pravices infrastrukturne projekte ko od sale, a ne da se zaduzujes na sve strane i na silu potenciras izgradnju - i onda dobijes da sljedeca uprava krpi tvoje rupe i promasaje. Naravno da je glupo voditi polemiku sada gdje je pozicioniran wc na tribini i zasto nema vise nescafe na tribini, bar meni je to glupost a vjerujem i nekolicini ostalih forumasa. Nije vrijeme sada razmisljati o finesama!!!!

Treba posloziti vazne stvari, izaci iz ove šupe i ovog mraka, napraviti dobru seriju rezultata tako da svaka nadogradnja kluba pocne dolaziti simfonijski, nekako sama od sebe. To je bar moje misljenje.

Ti si jucer dosao na forum i odmah se pocinjes koristiti svakakvim pogrdnim imenima prema bilo kome ko se u potpunosti ne slaze s tobom. Nisam ja balavac od 15 godina da slusam i citam tvoje pozive na utakmicu, i hajcanje atmosfere. Ja sam isao i 2006 kada je bilo gore nego danas i isao sam na svaku od ovih zadnjih 6 vezanih poraza.

Unio si zivosti na forum, to ti je svako priznao, prvi ja pa irfo pa Kongrate, ali smiri malo dozivljaj sa tim podsmjehivanjem i vrijedjanjem neistomisljenika.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 mar 2019, 16:35

let3 je napisao/la:Kako ce Brko na ljeto rastjerati pola tima, jedva i on ceka. Voditelj ga pita da uporedi Želju od prije 5,6 godina i ovog sad - kakvu facu Brko složi :lol: Nemojte me to pitati Molim vas :rol:
5-6 metilja je vec nogirao, al ostalo je tu još škarta. Ne može sve odmah, morali bi igrati sa juniorima.
I meni to baš šega bi. Šta mislite ko iz ove trenutne ekipe Želje ima kvaliteta da igra u prvih 11 naredne sezone kad se bude napala titula?

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 05 mar 2019, 16:38

kerimatomic1921 je napisao/la:Ma meni je suludo sada baviti se glupostima. Mi se trebamo fokusirati na utakmice i na podrsku. Gori nam pod nogama a neki bi poboljsali prodaju sokova na stadionu i slicno.

Te finese se dotezu kad si rahat, prvi na tabeli sa velikom prednoscu i u finalu kupa. A do tada, samo football. :opaopa:
Prenio si ono sto i ja mislim, samo si to objasnio na jedan vrlo fin nacin :D

Veceras sjede negdje, vjerovatno kod Brajlovica, ne znam gdje bi drugo, uprava, Amar i kapiten, nebi me cudilo da bude i Stana izaslanik, kuju se planovi nema šta :mrgreen:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 mar 2019, 16:38

braco je napisao/la:
let3 je napisao/la:Kako ce Brko na ljeto rastjerati pola tima, jedva i on ceka. Voditelj ga pita da uporedi Želju od prije 5,6 godina i ovog sad - kakvu facu Brko složi :lol: Nemojte me to pitati Molim vas :rol:
5-6 metilja je vec nogirao, al ostalo je tu još škarta. Ne može sve odmah, morali bi igrati sa juniorima.
I meni to baš šega bi. Šta mislite ko iz ove trenutne ekipe Želje ima kvaliteta da igra u prvih 11 naredne sezone kad se bude napala titula?
Ja tipujem samo na Ermina, ramovica, mujezinovica, vecu, sinisu i sipovica. Ostalo bih sve napenalio.

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 mar 2019, 16:40

KongrateUK je napisao/la:
kerimatomic1921 je napisao/la:Ma meni je suludo sada baviti se glupostima. Mi se trebamo fokusirati na utakmice i na podrsku. Gori nam pod nogama a neki bi poboljsali prodaju sokova na stadionu i slicno.

Prenio si ono sto i ja mislim, samo si to objasnio na jedan vrlo fin nacin :D

Veceras sjede negdje, vjerovatno kod Brajlovica, ne znam gdje bi drugo, uprava, Amar i kapiten, nebi me cudilo da bude i Stana izaslanik, kuju se planovi nema šta :mrgreen:
Pricali smo o tome vec, meni ih je drago vidjeti zajedno pa makar na trotoaru ispred Macchiata. U vrijeme Misketa otac sa sinom nije razgovarao a kamo li igraci medjusobno. :rol:

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 05 mar 2019, 16:48

Al baš jbt, živa istina, ja mislim da Stana mora biti tu da bi Krpiću mogao objasniti i prevesti šta je Željo, drugog objašnjenja nema :rol:

Još protiv Mladosti hajca saigrace, i dere se na Mujezinovića da ubrza sa ulaskom :lol:

Stana legenda, šmeker, čaršijaner, igrac po mom ukusu :thumbup:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 05 mar 2019, 16:51

KongrateUK je napisao/la:Al baš jbt, živa istina, ja mislim da Stana mora biti tu da bi Krpiću mogao objasniti i prevesti šta je Željo, drugog objašnjenja nema :rol:

Još protiv Mladosti hajca saigrace, i dere se na Mujezinovića da ubrza sa ulaskom :lol:

Stana legenda, šmeker, čaršijaner, igrac po mom ukusu :thumbup:
Sve to stoji majke mi, sve si upravu. Opet, ne mogu ono 100% da mu halalim ono za Zrinjski.
Mada drago mi je bilo vidjeti ga pored Brke kako razvija taktiku i dijeli savjete :tralala:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 mar 2019, 16:52

braco je napisao/la:
Bogicevic :cool:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 mar 2019, 17:01

Statistike igrača Premijer lige BiH pratite na SportSport.ba: https://sportsport.ba/klub/fk-zeljeznic ... =2018/2019

Kliknite na nekog igrača za detaljniju statistiku

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 mar 2019, 17:10

admin je napisao/la:Statistike igrača Premijer lige BiH pratite na SportSport.ba: https://sportsport.ba/klub/fk-zeljeznic ... =2018/2019

Kliknite na nekog igrača za detaljniju statistiku
mogli ste i asistencije dodati
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 mar 2019, 17:14

Asistencije će biti dodane vrlo brzo, kao i jos neki podaci.

Također, vrlo brzo će sve ovo biti dostupno i kroz android i ios aplikacije.

imate i zapisnik za svaku utakmicu ove sezone. npr: https://sportsport.ba/utakmica/fk-zelje ... 182019/126

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 05 mar 2019, 17:17

Jesu ovo podaci saveza pa samo preneseni ili statistika portala? , uistinu imam kratko pamćenje, ali Fejzić 22 utakmice a Kjosevski 19 odigranih !? Stana odigrao dvije, a protiv Mladosti nije ni ušao, ne kontam, ili je to zapisnik igrača za utakmicu, opet piše "utakmica"

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 mar 2019, 17:22

kerimatomic1921 je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Slozit cemo se da se ne slazemo. Ni blizu.

Prvi i osnovni razlog zasto je propala bivsa uprava je fudbal. Zeljo kao niti jedan drugi fk nije program u koji ubacis najbolje komponente koje imas na trzistu (i najskuplje) i postanes prvak. Ne prijatelju, sve krece od ekipe i rezultata. To je broj jedan. Kada si prvi i sampion pravices infrastrukturne projekte ko od sale, a ne da se zaduzujes na sve strane i na silu potenciras izgradnju - i onda dobijes da sljedeca uprava krpi tvoje rupe i promasaje. Naravno da je glupo voditi polemiku sada gdje je pozicioniran wc na tribini i zasto nema vise nescafe na tribini, bar meni je to glupost a vjerujem i nekolicini ostalih forumasa. Nije vrijeme sada razmisljati o finesama!!!!

Treba posloziti vazne stvari, izaci iz ove šupe i ovog mraka, napraviti dobru seriju rezultata tako da svaka nadogradnja kluba pocne dolaziti simfonijski, nekako sama od sebe. To je bar moje misljenje.

Ti si jucer dosao na forum i odmah se pocinjes koristiti svakakvim pogrdnim imenima prema bilo kome ko se u potpunosti ne slaze s tobom. Nisam ja balavac od 15 godina da slusam i citam tvoje pozive na utakmicu, i hajcanje atmosfere. Ja sam isao i 2006 kada je bilo gore nego danas i isao sam na svaku od ovih zadnjih 6 vezanih poraza.

Unio si zivosti na forum, to ti je svako priznao, prvi ja pa irfo pa Kongrate, ali smiri malo dozivljaj sa tim podsmjehivanjem i vrijedjanjem neistomisljenika.

Opet cemo se sloziti da se ne slazemo.

Prvo. Pricao sam o uslovima na stadionu iz ugla navijaca koji je bio na istom u prvoj utakmici iza rata i na zadnjoj. Na prvoj me bolilo uho za uslove, na zadnjoj je pored mene bilo dvoje male djece. Hocu da se odvojim malo i ne sjedim u velikoj grupi da se djeca ne bi prepala kada se navija ili da eventualno ne slusaju ceste psovke. Nema ulaza br2. Djecijih karti ima ali za odrasle ne. Na dva standa. Problem dostaviti karte prodavcima i problem sto ti navijac kaze svoje utiske?

Drugo. Hocu u toalet na poluvremenu. Ja i djeca. Moram preskakati ljude na pola tribine jer blizu mene nema toaleta a hodnikom ne mogu zbog pregrade. Problem skloniti pregradu i obezbijediti neometan prilaz toaletu svim mjestima na tribini i problem sto navijac kaze svoje utiske?

Trece. Hocu vode. Necu sok, necu kikiriki, necu ness. Hocu pismen stand sa par artikala, necu prodavce koji stoje ispred mene i ometaju me, preskacu ljude. Problem urediti ovu sitnicu i problem sto sam iznio svoje utiske?

Cetvrto. Marketing je danas Bog Allah za sve poslove. Ne mozes vise ni filma ni seriju ni muzicku emisiju na tv…u pogledati bez po sata reklama. Internet portali preplavljeni reklamama, pogledaj samo ovaj portal i probaj se sjetiti koliko si puta slucajno otvorio neku. Sportske ekipe sirom svijeta ulazu ogroman novac u pravljenje brenda, reklamiranje i svega ostalog sto im moze pomoci da zarade vise novca i prosire bazu korisnika. Problem sto sam iznio prijedlog i problem sto navijac kaze svoje misljenje?

A to sto si me ti ili neko drugi hvalio, dok sam pisao kontra lobotomaca, to me ne zanima. Vjeruj. Da ne bi diskusija otisla u nezeljenom pravcu, nemoj me vise citirati i drzati mi lekcije o bilo cemu zbog moje najbolje namjere. Posebno jer nisi u pravu. Zbog sat vremena smijesnog posla mi pokusavas ocitati lekciju o tome sta je bitno a sta su finese i kad im je vakat. Uozbilji se molim te.

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 mar 2019, 17:24

KongrateUK je napisao/la:Jesu ovo podaci saveza pa samo preneseni ili statistika portala? , uistinu imam kratko pamćenje, ali Fejzić 22 utakmice a Kjosevski 19 odigranih !? Stana odigrao dvije, a protiv Mladosti nije ni ušao, ne kontam, ili je to zapisnik igrača za utakmicu, opet piše "utakmica"
Pa postoje samo jedni podaci, isti za sve. Igrač ili je igrao ili nije.

Dobro pitanje za nastupe, kod nas se vodi nastup kad je igrač u sastavu, na klupi, pa i ako ne uđe... Tako fejzić bio u timu sve utakmice, a kjosevski bio dvije na tribini ja mislim, ili povrijeđen, kako već...

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 05 mar 2019, 17:32

admin je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:Jesu ovo podaci saveza pa samo preneseni ili statistika portala? , uistinu imam kratko pamćenje, ali Fejzić 22 utakmice a Kjosevski 19 odigranih !? Stana odigrao dvije, a protiv Mladosti nije ni ušao, ne kontam, ili je to zapisnik igrača za utakmicu, opet piše "utakmica"
Pa postoje samo jedni podaci, isti za sve. Igrač ili je igrao ili nije.

Dobro pitanje za nastupe, kod nas se vodi nastup kad je igrač u sastavu, na klupi, pa i ako ne uđe... Tako fejzić bio u timu sve utakmice, a kjosevski bio dvije na tribini ja mislim, ili povrijeđen, kako već...
Ok, to je onda to, slažem se, a jbg postoje mediji pogotovo medijski partneri koji ne znaju koji igrac ima koji broj, miješaju imena i prezimena, pa smo tako imali Sinišu Bogičevića u statistici jedne utakmice, rekoh da niste zaposlili kakvog pripravnika da vam vodi evidenciju statistike, ponadao se da ste kao najveći i najposjećenijih bh. sportski portal pogriješili, pa da malo popljujem, al kurko :kafa:

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 05 mar 2019, 17:38

braco je napisao/la:

Rano je za ovakve analize. Svi igraci koji su tu trenutno, na ovaj ili onaj nacin su nam potrebni. Kao starteri ili kao opcije sa klupe koje pojacavaju konkurenciju. Najbolji primjer je Zajmovic koji se namece, kakav god da je, dok je u opasnosti Zec jer ne pruza partije koje se od njega ocekuju. Sutra moze biti obrnuta situacija.

Za iducu sezonu se vec pripremamo. Sve u svoje vrijeme.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 05 mar 2019, 17:40

Pet milja za pirotehniku, a ni jedna baklja nije ubacena na teren, ili dalje od staze :puke:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Vanja8 i 47 gostiju.