Te finese se dotezu kad si rahat, prvi na tabeli sa velikom prednoscu i u finalu kupa. A do tada, samo football.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Doći će ubrzo osoba za marketing i gen.sekretar.Dokoljenko je napisao/la:Da, rezultati jesu najbolji ali nisu jedini marketing.
Prvi i osnovni razlog zasto je propala bivsa uprava je fudbal. Zeljo kao niti jedan drugi fk nije program u koji ubacis najbolje komponente koje imas na trzistu (i najskuplje) i postanes prvak. Ne prijatelju, sve krece od ekipe i rezultata. To je broj jedan. Kada si prvi i sampion pravices infrastrukturne projekte ko od sale, a ne da se zaduzujes na sve strane i na silu potenciras izgradnju - i onda dobijes da sljedeca uprava krpi tvoje rupe i promasaje. Naravno da je glupo voditi polemiku sada gdje je pozicioniran wc na tribini i zasto nema vise nescafe na tribini, bar meni je to glupost a vjerujem i nekolicini ostalih forumasa. Nije vrijeme sada razmisljati o finesama!!!!Dokoljenko je napisao/la:Slozit cemo se da se ne slazemo. Ni blizu.
Imamo na raspolaganju momke iz 1921tv ekipe sa kojima se moze dogovoriti saradnja, da dva puta sedmicno rade mini emisije od po pet, deset minuta. Samo malo skontajte koliko je to pregleda, dijeljenja, potencijalno novih korisnika usluga kluba. A nije da nema materijala cak i za neke ozbiljnije projekte.
Ostale stvari su sat vremena posla. Poboljsavanje uslova na stadionu. Reci da je to nebitno je glupost svoje vrste.
Razmisljati o razvoju kluba samo kada si prvi i u finalu kupa. Sta tek reci na ovu genijalnost.
I meni to baš šega bi. Šta mislite ko iz ove trenutne ekipe Želje ima kvaliteta da igra u prvih 11 naredne sezone kad se bude napala titula?let3 je napisao/la:Kako ce Brko na ljeto rastjerati pola tima, jedva i on ceka. Voditelj ga pita da uporedi Želju od prije 5,6 godina i ovog sad - kakvu facu Brko složiNemojte me to pitati Molim vas
![]()
5-6 metilja je vec nogirao, al ostalo je tu još škarta. Ne može sve odmah, morali bi igrati sa juniorima.
Prenio si ono sto i ja mislim, samo si to objasnio na jedan vrlo fin nacinkerimatomic1921 je napisao/la:Ma meni je suludo sada baviti se glupostima. Mi se trebamo fokusirati na utakmice i na podrsku. Gori nam pod nogama a neki bi poboljsali prodaju sokova na stadionu i slicno.
Te finese se dotezu kad si rahat, prvi na tabeli sa velikom prednoscu i u finalu kupa. A do tada, samo football.
Ja tipujem samo na Ermina, ramovica, mujezinovica, vecu, sinisu i sipovica. Ostalo bih sve napenalio.braco je napisao/la:I meni to baš šega bi. Šta mislite ko iz ove trenutne ekipe Želje ima kvaliteta da igra u prvih 11 naredne sezone kad se bude napala titula?let3 je napisao/la:Kako ce Brko na ljeto rastjerati pola tima, jedva i on ceka. Voditelj ga pita da uporedi Želju od prije 5,6 godina i ovog sad - kakvu facu Brko složiNemojte me to pitati Molim vas
![]()
5-6 metilja je vec nogirao, al ostalo je tu još škarta. Ne može sve odmah, morali bi igrati sa juniorima.
Pricali smo o tome vec, meni ih je drago vidjeti zajedno pa makar na trotoaru ispred Macchiata. U vrijeme Misketa otac sa sinom nije razgovarao a kamo li igraci medjusobno.KongrateUK je napisao/la:Prenio si ono sto i ja mislim, samo si to objasnio na jedan vrlo fin nacinkerimatomic1921 je napisao/la:Ma meni je suludo sada baviti se glupostima. Mi se trebamo fokusirati na utakmice i na podrsku. Gori nam pod nogama a neki bi poboljsali prodaju sokova na stadionu i slicno.
Te finese se dotezu kad si rahat, prvi na tabeli sa velikom prednoscu i u finalu kupa. A do tada, samo football.![]()
Veceras sjede negdje, vjerovatno kod Brajlovica, ne znam gdje bi drugo, uprava, Amar i kapiten, nebi me cudilo da bude i Stana izaslanik, kuju se planovi nema šta
Sve to stoji majke mi, sve si upravu. Opet, ne mogu ono 100% da mu halalim ono za Zrinjski.KongrateUK je napisao/la:Al baš jbt, živa istina, ja mislim da Stana mora biti tu da bi Krpiću mogao objasniti i prevesti šta je Željo, drugog objašnjenja nema![]()
Još protiv Mladosti hajca saigrace, i dere se na Mujezinovića da ubrza sa ulaskom
Stana legenda, šmeker, čaršijaner, igrac po mom ukusu
Bogicevicbraco je napisao/la:I meni to baš šega bi. Šta mislite ko iz ove trenutne ekipe Želje ima kvaliteta da igra u prvih 11 naredne sezone kad se bude napala titula?let3 je napisao/la:Kako ce Brko na ljeto rastjerati pola tima, jedva i on ceka. Voditelj ga pita da uporedi Želju od prije 5,6 godina i ovog sad - kakvu facu Brko složiNemojte me to pitati Molim vas
![]()
mogli ste i asistencije dodatiadmin je napisao/la:Statistike igrača Premijer lige BiH pratite na SportSport.ba: https://sportsport.ba/klub/fk-zeljeznic ... =2018/2019
Kliknite na nekog igrača za detaljniju statistiku
kerimatomic1921 je napisao/la:Prvi i osnovni razlog zasto je propala bivsa uprava je fudbal. Zeljo kao niti jedan drugi fk nije program u koji ubacis najbolje komponente koje imas na trzistu (i najskuplje) i postanes prvak. Ne prijatelju, sve krece od ekipe i rezultata. To je broj jedan. Kada si prvi i sampion pravices infrastrukturne projekte ko od sale, a ne da se zaduzujes na sve strane i na silu potenciras izgradnju - i onda dobijes da sljedeca uprava krpi tvoje rupe i promasaje. Naravno da je glupo voditi polemiku sada gdje je pozicioniran wc na tribini i zasto nema vise nescafe na tribini, bar meni je to glupost a vjerujem i nekolicini ostalih forumasa. Nije vrijeme sada razmisljati o finesama!!!!Dokoljenko je napisao/la:Slozit cemo se da se ne slazemo. Ni blizu.
Imamo na raspolaganju momke iz 1921tv ekipe sa kojima se moze dogovoriti saradnja, da dva puta sedmicno rade mini emisije od po pet, deset minuta. Samo malo skontajte koliko je to pregleda, dijeljenja, potencijalno novih korisnika usluga kluba. A nije da nema materijala cak i za neke ozbiljnije projekte.
Ostale stvari su sat vremena posla. Poboljsavanje uslova na stadionu. Reci da je to nebitno je glupost svoje vrste.
Razmisljati o razvoju kluba samo kada si prvi i u finalu kupa. Sta tek reci na ovu genijalnost.
Treba posloziti vazne stvari, izaci iz ove šupe i ovog mraka, napraviti dobru seriju rezultata tako da svaka nadogradnja kluba pocne dolaziti simfonijski, nekako sama od sebe. To je bar moje misljenje.
Ti si jucer dosao na forum i odmah se pocinjes koristiti svakakvim pogrdnim imenima prema bilo kome ko se u potpunosti ne slaze s tobom. Nisam ja balavac od 15 godina da slusam i citam tvoje pozive na utakmicu, i hajcanje atmosfere. Ja sam isao i 2006 kada je bilo gore nego danas i isao sam na svaku od ovih zadnjih 6 vezanih poraza.
Unio si zivosti na forum, to ti je svako priznao, prvi ja pa irfo pa Kongrate, ali smiri malo dozivljaj sa tim podsmjehivanjem i vrijedjanjem neistomisljenika.
Pa postoje samo jedni podaci, isti za sve. Igrač ili je igrao ili nije.KongrateUK je napisao/la:Jesu ovo podaci saveza pa samo preneseni ili statistika portala? , uistinu imam kratko pamćenje, ali Fejzić 22 utakmice a Kjosevski 19 odigranih !? Stana odigrao dvije, a protiv Mladosti nije ni ušao, ne kontam, ili je to zapisnik igrača za utakmicu, opet piše "utakmica"
Ok, to je onda to, slažem se, a jbg postoje mediji pogotovo medijski partneri koji ne znaju koji igrac ima koji broj, miješaju imena i prezimena, pa smo tako imali Sinišu Bogičevića u statistici jedne utakmice, rekoh da niste zaposlili kakvog pripravnika da vam vodi evidenciju statistike, ponadao se da ste kao najveći i najposjećenijih bh. sportski portal pogriješili, pa da malo popljujem, al kurkoadmin je napisao/la:Pa postoje samo jedni podaci, isti za sve. Igrač ili je igrao ili nije.KongrateUK je napisao/la:Jesu ovo podaci saveza pa samo preneseni ili statistika portala? , uistinu imam kratko pamćenje, ali Fejzić 22 utakmice a Kjosevski 19 odigranih !? Stana odigrao dvije, a protiv Mladosti nije ni ušao, ne kontam, ili je to zapisnik igrača za utakmicu, opet piše "utakmica"
Dobro pitanje za nastupe, kod nas se vodi nastup kad je igrač u sastavu, na klupi, pa i ako ne uđe... Tako fejzić bio u timu sve utakmice, a kjosevski bio dvije na tribini ja mislim, ili povrijeđen, kako već...
braco je napisao/la:I meni to baš šega bi. Šta mislite ko iz ove trenutne ekipe Želje ima kvaliteta da igra u prvih 11 naredne sezone kad se bude napala titula?let3 je napisao/la:Kako ce Brko na ljeto rastjerati pola tima, jedva i on ceka. Voditelj ga pita da uporedi Želju od prije 5,6 godina i ovog sad - kakvu facu Brko složiNemojte me to pitati Molim vas
![]()