FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel istina ova brojka sto se spominje? pa zauzet ce pola zapada jbt, gdje ce fukare 

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Sutra svi slo slo slobodo na k**ac te nabodo.Sutra 0-2 ili 1-3 abd
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ko te ono napao, kad je rekao onaj s' lopatom. Suze su me zalile.Manijakdolopate je napisao/la:Majstor je covjek, za 3 minute imaju sve spremno za trening, od cunjeva markera do dukserica i svega ostalog
Braco@ Ja mislim da je red da iz desetak suteva tri puta pogodimo. Realizacija nam je ocajna, blago receno. Jos se u sutevima ne vide one situacije gdje trebas samo malo razmisliti za pravo rjesenje, da imas pravu ideju sta sa loptom.
Bilo je ruzenja na treningu, gledale su se situacije iz utakmice protiv Mladosti. Nije vise no Slavko, ni Kostic, ni Oda, sagni glavu i trpi kada te najtrofejniji argumentovano kritikuje. Par igraca "visi" u prvoj postavi, klupa ceka.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- KongrateUK
- Kontakt:
Ja, ko da ne znaš, ili ne smiješ da kazes 

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- Dokoljenko
- Kontakt:
Zasto bi rekao. Necemo se vracat u vremena lobotomaca kada su forumi odredjivali koji igrac valja a koji ne. Ima ko odredjuje ako shvatas sta hocu reci.KongrateUK je napisao/la:Ja, ko da ne znaš, ili ne smiješ da kazes
Ali da ce se moci zayebavat i da ce im se tolerisat lose igre, tesko Boga mi.
- Dokoljenko
- Kontakt:
1-3 samo jer Brko simpatise Nalica.Osim13 je napisao/la:Pregazićemo ih 0:0

Imas marku za kafe?
- KongrateUK
- Kontakt:
Nisi shvatio ali nema veze, ja te mnogo gotivim, imam osjećaj ponekad kao da moj dvojnik piše, još ako si dobar insan kada popiješ ko ja sada, onda te jos vise gotovim, samo bi se razocarao kada bi saznao da smo se nekada pokacili, a sada glumiš inkognita, i ubaceni element, i da si dio urote, eh onda bi pokrenuo inkviziciju
Da ovaj post ima veze sa temom, dodat cu da sutra ocekujem 0:2, Krpic - Mujezinovic

Da ovaj post ima veze sa temom, dodat cu da sutra ocekujem 0:2, Krpic - Mujezinovic
- Dokoljenko
- Kontakt:
Treba ono normalne raje sa lobotomije pozvat da prekinu pisati tamo za one placenike. Danas vidim moderator provaljuje pricu o roku za istok prema savezu. A zna dobro, citao je dokument iz saveza, sto je bivsa uprava postavljala prije skupstine. Jos isti taj lagao dva ili tri puta da je krov gotova stvar. Sramota, satro insajder.
Naravno, treba i pitare spustat na zemlju polako. Dok se mi izmedju sebe prepiremo oni ulje na vatru dodaju.
Naravno, treba i pitare spustat na zemlju polako. Dok se mi izmedju sebe prepiremo oni ulje na vatru dodaju.
storm_raider
pet mar 08, 2019 8:37 am
Samo jedna manja digresija na jucerasnju pricu oko krova, pratio sam, ali nisam imao vremena da se ukljucim. Rok da donese gradjevinska je do kraja mjeseca, ako to ne urade Savez nema vise obavezu za krov.
storm_raider
ned okt 07, 2018 8:59 pm
Evo buma: Krov za Istok se montira na proljece.
storm_raider
pet nov 09, 2018 8:49 am
Mogu da potvrdim za krov za Istok. U Turskoj. Donijece ga ovdje i sklopiti.
Malo se zaboravio, proletilo mu vrijeme.storm_raider
pet sep 29, 2017 8:11 pm
Sljedeca stanica: gradjevinska dozvola!
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 08 mar 2019, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Uvijek bude konta kad kontam kao proslu tekmu da cemo razbit Mladost tri razlike, mi jedva dobijemo. Sutra sam misljenja da nemamo nikakve sanse, pa se nadam kontri i da uzmemo hairli...
Nisu ovi kakvi, mrljavi kao mi. Najrealnije je iks, al obraduj nas Željo molim te...
Jedan od vecih hadalja jos iz vremena kad je pisao ovdje. Đuturum obicni, lazni bokser..
Nisu ovi kakvi, mrljavi kao mi. Najrealnije je iks, al obraduj nas Željo molim te...

Jedan od vecih hadalja jos iz vremena kad je pisao ovdje. Đuturum obicni, lazni bokser..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- Dokoljenko
- Kontakt:
Ne znam sta je ali ovako lagati ljude a onda pisati floskule, samo Zeljo, svi smo mi ovde zbog Zelje, samo je Zeljo bitan, trebas biti dobro kvaran. Nije ga niko ruzio, sam sebe demantuje i hvata u lazi, ako laze Dokoljenko, ne lazu postovi.
Mozda pobijedimo, mozda neOsim13 je napisao/la:Pregazićemo ih 0:0
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sve strucnjaci i stratezi. Da zamjeni na poluvremenu losijeg, on vec zna da ce neko biti los. Blago nama stvarno u klubu trebaju imati ovako vidovite strucnjake. Pod hitno na platnu listu staviti.. 

- Dokoljenko
- Kontakt:
Imam osjecaj, danas kao da je prva utakmica sezone. Prije ove utakmice smo imali specifican pritisak i bilo je bitno samo da se prekine taj negativni niz, da zaustavimo seriju poraza. To smo uspjeli i protiv Slobode necemo imati takav imperativ pobjede, vec jedan sasvim novi izazov ispred Amara i njegove ekipe.
Koliko vrijedimo!? Danas cemo moci igrati lopte, mozda i taktizirati, ne moramo citavu utakmicu biti ti koji po svaku cijenu trebaju napadati. Teoretski bi nam to trebalo olaksati posao ali je Sloboda po meni kvalitetnija nego Radnik i Mladost. Kako cemo reagovati na njihovu trku u kojoj nam sigurno mogu parirati, na agresivnost kojoj ce nas izloziti, na vjerujem manji broj prilika koje ce nam protivnik dozvoliti. Sve su to pitanja na koja niko nema adekvatan odgovor, dok sudija ne odavira kraj necemo znati na cemu smo.
Vjerujem u strucni stab i njihov rad, vjerujem u igrace, samo je pitanje imamo li psihicki dovoljno kvaliteta da odgovorimo na sve izazove danasnje utakmice. Ako samopouzdanje bude na nivou, tri boda su sigurno nasa.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Koliko vrijedimo!? Danas cemo moci igrati lopte, mozda i taktizirati, ne moramo citavu utakmicu biti ti koji po svaku cijenu trebaju napadati. Teoretski bi nam to trebalo olaksati posao ali je Sloboda po meni kvalitetnija nego Radnik i Mladost. Kako cemo reagovati na njihovu trku u kojoj nam sigurno mogu parirati, na agresivnost kojoj ce nas izloziti, na vjerujem manji broj prilika koje ce nam protivnik dozvoliti. Sve su to pitanja na koja niko nema adekvatan odgovor, dok sudija ne odavira kraj necemo znati na cemu smo.
Vjerujem u strucni stab i njihov rad, vjerujem u igrace, samo je pitanje imamo li psihicki dovoljno kvaliteta da odgovorimo na sve izazove danasnje utakmice. Ako samopouzdanje bude na nivou, tri boda su sigurno nasa.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
Ponio je Brko mašinu za mljevenje mesa od Brajlovića, biće showRooney88 je napisao/la:@Osime
Samljet cemo ih!!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zegaona im je danas,redaljku cemo im napravit,gangbang ce im bit.Tolko ce se rumeni napalit da ce svrsit prine vremena.Crveni za Slobodu,za nas 2 penala i pobjeda od 3-1.
Idemo danas zegat ove magarce pa makar bilo 0 1 iz penala u 95min. Karaj nedođije...
Dokoljenko je napisao/la:Ko te ono napao, kad je rekao onaj s' lopatom. Suze su me zalile.Manijakdolopate je napisao/la:Majstor je covjek, za 3 minute imaju sve spremno za trening, od cunjeva markera do dukserica i svega ostalog
Braco@ Ja mislim da je red da iz desetak suteva tri puta pogodimo. Realizacija nam je ocajna, blago receno. Jos se u sutevima ne vide one situacije gdje trebas samo malo razmisliti za pravo rjesenje, da imas pravu ideju sta sa loptom.
Bilo je ruzenja na treningu, gledale su se situacije iz utakmice protiv Mladosti. Nije vise no Slavko, ni Kostic, ni Oda, sagni glavu i trpi kada te najtrofejniji argumentovano kritikuje. Par igraca "visi" u prvoj postavi, klupa ceka.
Dokoljenko je napisao/la:Ko te ono napao, kad je rekao onaj s' lopatom. Suze su me zalile.Manijakdolopate je napisao/la:Majstor je covjek, za 3 minute imaju sve spremno za trening, od cunjeva markera do dukserica i svega ostalog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.