Momak ima u rukama vec dogodine 17-7 partije uz oko 45% suta bez nekih prevelikih problema u sistemu koji ce mu dati prilike da radi ono u cemu je najbolji (trci, razigrava i kreira sut bilo sebi bilo drugima), a ne u sistemu gdje ces vrtit igru kroz Hibberta il Kobeovu sjenku na visokom postu i gdje nijedna od kvaliteta Russella zbog kojeg je i bio drugi pick nece doci do izrazaja. Isto da sad Philla uzme Simmonsa i pocne ga koristit ko spot up sutera. Byronn Scott experienceClutch je napisao/la: I meni je malo tesko povjerovat u ovo jer ne vidim na ovom draftu nekog igraca sa Russellovim potencijalom osim prve dvojice.
2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2016/17 NBA Off-season
Byron je kriv što je Kobe sebi uzeo oproštajnu turneju u stilu Bijelog Dugmeta?Epidaurus je napisao/la:Momak ima u rukama vec dogodine 17-7 partije uz oko 45% suta bez nekih prevelikih problema u sistemu koji ce mu dati prilike da radi ono u cemu je najbolji (trci, razigrava i kreira sut bilo sebi bilo drugima), a ne u sistemu gdje ces vrtit igru kroz Hibberta il Kobeovu sjenku na visokom postu i gdje nijedna od kvaliteta Russella zbog kojeg je i bio drugi pick nece doci do izrazaja. Isto da sad Philla uzme Simmonsa i pocne ga koristit ko spot up sutera. Byronn Scott experienceClutch je napisao/la: I meni je malo tesko povjerovat u ovo jer ne vidim na ovom draftu nekog igraca sa Russellovim potencijalom osim prve dvojice.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Byron je kriv sto je "autoritet" trenirao na rookieu i igracu koji treba biti nositelj ekipe. Kobe show nije razlog da najboljeg kreatora ekipe koristis iskljucivo u spot upu i povremenoj izolaciji kad treba isteci napad.Kawhi je napisao/la: Byron je kriv što je Kobe sebi uzeo oproštajnu turneju u stilu Bijelog Dugmeta?
ja se ne bih bunio hield za russela 
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
-
bosnianbeast23
- Kontakt:
Haj malo da promijenimo temu,interesuje me šta mislite o igračima koji ne igraju trenutno u NBA ligi a igrali su ranije npr. Yi Jianlian(izdominirao na nedavno održanom Trentino kupu,već 4 godine zaredom najbolji igrač kineskog šampionata),također u Kini igraju Greg Oden i Andray Blatche.Ima li šanse da se vrati ko od njih?
bosnianbeast23 je napisao/la:Haj malo da promijenimo temu,interesuje me šta mislite o igračima koji ne igraju trenutno u NBA ligi a igrali su ranije npr. Yi Jianlian(izdominirao na nedavno održanom Trentino kupu,već 4 godine zaredom najbolji igrač kineskog šampionata),također u Kini igraju Greg Oden i Andray Blatche.Ima li šanse da se vrati ko od njih?
yi je u 32. godini,ni kad je bio mladji nije bio nista osobito
-
bosnianbeast23
- Kontakt:
Yi je kao vino,što stariji to bolji,a kad već pričamo o tome i Prigioni je došao u 35. godini u NBA
bosnianbeast23 je napisao/la:Yi je kao vino,što stariji to bolji,a kad već pričamo o tome i Prigioni je došao u 35. godini u NBA
nije valjda da mislis da je prigioni napravio nesto veliko u nba?
Citam na jednom forumu kako navijaci Heata pisu da Whiteside ostaje 100%, i da je Riley najavio veliko iznenadjenje preko ljeta, pa cemo da vidimo...
DurantJHam je napisao/la:Citam na jednom forumu kako navijaci Heata pisu da Whiteside ostaje 100%, i da je Riley najavio veliko iznenadjenje preko ljeta, pa cemo da vidimo...
Da,da priželjkuje se Durant , a neki se nadaju da ako LBJ osvoji večeras prsten sa Cavsima da bi se mogao vratiti u Heat. 
Moguć i trade Dragića , ali ima još dosta do toga..
Moguć i trade Dragića , ali ima još dosta do toga..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Vec me hvata tuga sto ovog nema do oktobra. 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Vec me hvata tuga sto ovog nema do oktobra.
i mene
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2016/17 NBA Off-season
Ma sad će u17 SP, dođe ti na istoKawhi je napisao/la:Vec me hvata tuga sto ovog nema do oktobra.
A i neka malo, treba nam odmora zbog kasnih sati. Nba je jedini razlog što mi je zao sto ne živim u americi, ali onda nebi bilo fudbala i opet isti qurac.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mene dogodine najviše intrigira i zanima napredak jednog čovjeka; Giannis Antetokounmpo. 94. godište, još nema ni 22 godine pune, a već sad je hodajući TD i top 5 atleta lige.
Kako nema do oktobra,pa ja jedva docekao ovaj perion,draft,summer league,free agency..nista ljepse od tog perioda 
Od kada je Giannis prebacen na playa ja utakmice Bucksa nisam propustao,nesto nevjerovatno,MIP za sledecu sezonu ili on ili Aaron Gordon.
Od kada je Giannis prebacen na playa ja utakmice Bucksa nisam propustao,nesto nevjerovatno,MIP za sledecu sezonu ili on ili Aaron Gordon.
- Kobeova oprostajna sezona
- Rekordna sezona Warriorsa i Stepha
- LeBron donio titulu u Cleveland nakon 52 godine suše
- Ponajbolji Slam Dunk Contest ikad
- sta sam zaboravio
Kakva sezona, NBA ide u neke nove visine
- sta sam zaboravio
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
IT4 All Star
-
bosnianbeast23
- Kontakt:
Odlično ljeto,FIBA u17 prvenstvo,praćenje Bosne,NBA Draft,Ljetna liga,kvalifikacioni turnir za Rio,OI u Riju(košarka naravno se prati haha),kvalifikacije za Europsko pa onda počinje predsezona tako da se ima šta pratiti
Naravno free agency dosta dobrih igrača ove sezone će napustiti svoje klubove,očekujemo trejdove,neka iznenađenja 
Kakav odgovor od Stepha i Dubsa očekuješ dogodine ? Izdizanje i kreiranje historije ili pad nakon ovog šoka ?Clutch je napisao/la:- Kobeova oprostajna sezona
- sta sam zaboravio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.