Spavas li ti ikad?messilla je napisao/la:U 1h.

Ja nisam izdrzao ni film do 1 odgledat.Takva faza dosla.Sad mi zao sto sam propustio,vidim bio spektakl na obje.Prosle mi 4 najdraze ekipe ovdje,sad bi morao ispratit do kraja.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Spavas li ti ikad?messilla je napisao/la:U 1h.

SiamoNoi je napisao/la:Spavas li ti ikad?messilla je napisao/la:U 1h.
Ja nisam izdrzao ni film do 1 odgledat.Takva faza dosla.Sad mi zao sto sam propustio,vidim bio spektakl na obje.Prosle mi 4 najdraze ekipe ovdje,sad bi morao ispratit do kraja.

sinoc postigao 4 gola, za klub tokom cijele prosle sezone 2 golaRomagnoli13 je napisao/la:Kad igra za Chile, ovaj Vargas je ubica.A kad igra za klub obična je protuha.

copa nije previše bitna, ali messi ako hoće da bude u nivou najvećih mora osvojiti to SP2018. vjerovatno mu je to zadnja šansa! ja mislim da on onu šansu pred kraj utakmice na maracani svaku noć sanjaleorey je napisao/la:Vrijeme je da Argentina osvoji ovo takmicenje , a onda mozda i SP 2018. Prelijepo igraju i zasluzili su s obzirom da su bili tako blizu i ovdje a i na SP i gubili u finalima.

Pa njima je Copa kao Europljanima Euro. Ako Copa nije bitna onda nije ni Euro
 Pa njima je Copa kao Europljanima Euro. Ako Copa nije bitna onda nije ni Euro  

Olimpijadu i SP sa U17. Nista znacajno, ovo mu je idealna prilika da osvoji Copu.Torres_9 je napisao/la:jel messi ista u zivotu osvojio s repkom ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ma krompir uglavnom, jbg nije on peleDonnie Darko je napisao/la:Olimpijadu i SP sa U17. Nista znacajno, ovo mu je idealna prilika da osvoji Copu.Torres_9 je napisao/la:jel messi ista u zivotu osvojio s repkom ?
to se kaže "nije on maradona"Torres_9 je napisao/la:ma krompir uglavnom, jbg nije on peleDonnie Darko je napisao/la:Olimpijadu i SP sa U17. Nista znacajno, ovo mu je idealna prilika da osvoji Copu.Torres_9 je napisao/la:jel messi ista u zivotu osvojio s repkom ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.