Naruci preko belgijskog saveza ako nemas druge opcije. Ja nisam htio cekati i narucio za zapadnu tribinu odmah do nasih navijaca u Briselu.elvis270178 je napisao/la:Posto Sam dobio odbijenicu od saveza za karte, ako neko im viska ne se javi. Hvala
07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Re: 07/10.10.2016. Belgija - BiH / BiH - Kipar
Golgeter sa prijateljem na utakmici.

Koja tribina je predvidjena za nase navijace? Tribina 2 ili 4? Hocu da uzmem karte preko belgijskog saveza, ali hocu da budem blizu nase tribine.
Unaprijed zahvalan
Unaprijed zahvalan

- Goalgetter
- Kontakt:
Ovaj drugi je @NerminovicLakoste je napisao/la:
Golgeter sa prijateljem na utakmici.

- Goalgetter
- Kontakt:
Nasi su na 2. Ja sam uzeo 3H da budem blizu.Shogun je napisao/la:Koja tribina je predvidjena za nase navijace? Tribina 2 ili 4? Hocu da uzmem karte preko belgijskog saveza, ali hocu da budem blizu nase tribine.
Unaprijed zahvalan
Hvala druzeGoalgetter je napisao/la:Nasi su na 2. Ja sam uzeo 3H da budem blizu.Shogun je napisao/la:Koja tribina je predvidjena za nase navijace? Tribina 2 ili 4? Hocu da uzmem karte preko belgijskog saveza, ali hocu da budem blizu nase tribine.
Unaprijed zahvalan

Budi mi pozdravljen.
-
- Kontakt:
Begovic- Bicakcic spahic zukanovic kolasinac - milicevic pjanic Jajalo(cimirot) lulic- ibisevic dzeko !!! Kakva Belgija idemo sa dva spica mi smo BH nemamo se koga bojat... onda kasnije ubacit friskog Viscu i medunjanina da drzimo loptu u posjedu kad budemo vodili. I probat neku kontru na Viscu iskombinirat
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Raspucali se belgijanci, zabi Carrasco Bayernu, a Hazard Barceloni.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Eben ovaj Carrasco 

Evo i Mertens zabi 2 gola protiv Benfice.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Dzaba se redaju formacije...ako svi dodju zdravi selektor ce prvi put u svom selektorskom angazmanu biti na slatkim mukama kada je izbor prvih 11 u pitanju, nikada vise dilema, nikada vise rjesenja nismo imali, klupa ce biti nikada jaca (jedini nedostatak je lijevi bek).
Mada vecina govori da svi znamo 10 igraca za prvu postavu protiv Belgije (dilema ko ce umjesto Ibisevica) mislim da to nije bas tako.
Moguce da se to pokaze tacnim, ali smatram da prvi put tesko da mozemo takvo sto tvrditi i da je situacija oko prvih 11 zaista neizvjesna (ako ne bude povreda).
442 - S obzirom da Vedo igra odlicno u Herti, mozda Mesa krene s 2 spica s nesto defanzivnijom ulogom za Ibisevica a kako bi rasteretio malo Dzeksona.
451 - Mnogo pitanja:
Mozda nas "iznenadi" sa Sunjicem umjesto Zukanovica; Sta ako ubaci nepredvidivog Hajrovica umjesto Visce koji je malcice "pao" u zadnje vrijeme; Iako su novajlije ne bi bilo iznenadjenje da krene s Cimirotom ili Jajalom (iskustvo, taktika =Serria A); da li ce igrati Medo ili ne s obzirom da ima najvise utakmica ove sezone i u dobroj je formi; Da li ce krenuti sa klasicnom 10-kom u liku Susica ili Milicevica, ili ce pak neku slobodniju ulogu dodijeliti Pjanicu kao u Juventusu pa da ga cesto vidjamo u i oko 16-rca Belgije...i na kraju, sta ako nas iznenadi sa Cocalicem na poziciji zadnjeg veznog, itd.
Mislim da je pitanja mnogo vise nego sto mislimo...vise nego inace...sastav veca nepoznanica nego ikad, bar je takvo moje razmisljanje - stoga neka Mesa radi sto misli da je najbolje...samo da ne stavi Vranjesa da cuva Lukakua
Mada vecina govori da svi znamo 10 igraca za prvu postavu protiv Belgije (dilema ko ce umjesto Ibisevica) mislim da to nije bas tako.
Moguce da se to pokaze tacnim, ali smatram da prvi put tesko da mozemo takvo sto tvrditi i da je situacija oko prvih 11 zaista neizvjesna (ako ne bude povreda).
442 - S obzirom da Vedo igra odlicno u Herti, mozda Mesa krene s 2 spica s nesto defanzivnijom ulogom za Ibisevica a kako bi rasteretio malo Dzeksona.
451 - Mnogo pitanja:
Mozda nas "iznenadi" sa Sunjicem umjesto Zukanovica; Sta ako ubaci nepredvidivog Hajrovica umjesto Visce koji je malcice "pao" u zadnje vrijeme; Iako su novajlije ne bi bilo iznenadjenje da krene s Cimirotom ili Jajalom (iskustvo, taktika =Serria A); da li ce igrati Medo ili ne s obzirom da ima najvise utakmica ove sezone i u dobroj je formi; Da li ce krenuti sa klasicnom 10-kom u liku Susica ili Milicevica, ili ce pak neku slobodniju ulogu dodijeliti Pjanicu kao u Juventusu pa da ga cesto vidjamo u i oko 16-rca Belgije...i na kraju, sta ako nas iznenadi sa Cocalicem na poziciji zadnjeg veznog, itd.
Mislim da je pitanja mnogo vise nego sto mislimo...vise nego inace...sastav veca nepoznanica nego ikad, bar je takvo moje razmisljanje - stoga neka Mesa radi sto misli da je najbolje...samo da ne stavi Vranjesa da cuva Lukakua

- Principatus
- Kontakt:
Alternativa mu je Visca. Hajrovic, Milicevic i Lulic bi bili interesantni u jednom redu jer bi mogli i da rotiraju.DevilsAdvocate je napisao/la:Ma nemos Hajrovica od prve protiv ovakvog protivnika, protiv Cipra i nekakoPrincipatus je napisao/la:-----------------------Begovic------------------------
---Vranjes------Spahic---Zukanovic----Kolasinac
-------------------Pjanic--Jajalo--------------------
-------Hajrovic------Milicevic---------------Lulic-----
------------------------Dzeko---------------------------
Sa tim sto Hajrovic i Milicevic mogu rotirati poziciju.
Sto se tice Jajala.
MEŠA BAŽDAREVIĆ: Mato Jajalo neka zna da od njega očekujem puno
Dakle mislim da ce ova formacija iznad biti dosta vjerovatna, mozda jedino Visca umjesto Hajrovica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Znaci krenule su opet price kako je Belgija **** od ekipe, mi ih uzimamo samo treba ovako i onako i imamo nikada bolju klupu. Aferim. I onda hladan tus kada ga Begovic primi sa 30 metara.
s obzirom da mesa ne mijenja previse prvih 11 a ne vjerujem da cemo u belgiji s dva spica istrcat onda ce to biti ovako vjerovatno
......................begovic..................
vranjes...spahic...zukanovic.....kolasinac
.....................jajalo.....................
................pjanic....medunjanin........
visca(milicevic)......................lulic...
......................dzeko...................
......................begovic..................
vranjes...spahic...zukanovic.....kolasinac
.....................jajalo.....................
................pjanic....medunjanin........
visca(milicevic)......................lulic...
......................dzeko...................
S'tim da jos nisam dobio odbijenicu, nadam se i daljeflash84 je napisao/la:Nadležna služba NS/FS BiH će poslati obavijest o odobrenim /neodobrenim ulaznicama svakom aplikantu na e-mail adresu sa koje je izvršena aplikacija u periodu od 28. 09. 2016. do 30. 09. 2016. godine, zaključno do 24:00 sata.Amarinho je napisao/la:jel neko ima vec mail od onih debila iz saveza?
pa 7 dana je do utakmica ostalo, ljudi jos ne znaju da li su sigurni putnici ili ne...

- Principatus
- Kontakt:
Apsolutno tacno. Ali ipak sam optimistican za ovu utakmicu, Belgijance treba respektovati, ali ne previse. Suvisan respekt prema jacim ekipama nije bas toliko produktivan, a mi u Belgiji mozemo uzeti najmanje bod.dinoze je napisao/la:Znaci krenule su opet price kako je Belgija **** od ekipe, mi ih uzimamo samo treba ovako i onako i imamo nikada bolju klupu. Aferim. I onda hladan tus kada ga Begovic primi sa 30 metara.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
R. Martinez: Samo je pitanje sa kojom ćemo gol-razlikom pobjediti Bosnu.
4:0.Goalgetter je napisao/la:R. Martinez: Samo je pitanje sa kojom ćemo gol-razlikom pobjediti Bosnu.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 6 gostiju.