Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

amadeus21
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la amadeus21 » 30 sep 2009, 00:10

ne bih reko da te iko mrzi... vise te sazaljevaju ljudi...i ismijavaju te sto si extra prognozer...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 sep 2009, 00:31

:lol: Oplakah :mrgreen:
Jer ovo tema vicevi ili sta :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 30 sep 2009, 00:41

kvota na marseille-u sutra je 15.00, koliko novca ulazes unique?! 8-)

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 30 sep 2009, 04:14

vi stvarno niste normalni ljudi, kaze prestani s eproval;jivati , prestani nas smarati, ovo ono
PA KO VAS TJERA DA BUDETE OVJDE, OVO JE TEMA O MARSEILLEU, IMATE ETO SVOJE LOVISANE VELIKE KLUBOVE I TAMO , STA CE TE KOJEG VRAGA OVDJE, AKO VAS NERVIRA, TO MOGU SAMO BUDALE KO VI, GLUPANI NISTA DRUGO
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 30 sep 2009, 04:18

nema nesto onih navijaca liverpoola da zezaju sad, to je ono sto ja govorim balavci obicni, usutili se sada, govore za druge da su kukavice a nema ih nigdje pokrili se po usima i sute, inace boli mene za liverpool i ostale da li pobjeduju ili ne, niti ikad koga zezam na taj racun, samo treba nekad tpj djeci malo otvoriti oci da vide kolko su zeleni, zato pisem ovaj post vakav koji inace nikad ne pisem, kao i sto znate moji postovi su samo na ovpj temi napisani

bice bolje doce opet debrecen na anfield pobjedit ce te 1:0, bice bolje bez brige
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 30 sep 2009, 09:10

Ajd nista, odigracu danas u premieru 2/2 (Real - Marseille) - kad si ti toliko siguran u pobjedu od 5:0 xD

koga ste vi jos dobili 5:0 :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 30 sep 2009, 10:41

slika

Veceras na Bernabeu stize 3000 radikalnih navijaca marseillea a velik broj ce ih biti van stadiona (predivdja se ukupni dolazak od 4200 navijaca). Ocekuju se neredi, bas onakvi kakvi su bili kada je Marseillea igrao protiv Atletica na Vicente Calderon stadionu.

Dolazi i dosta navijaca koji su privedeni taj dan i koji su bili osudjeni i njima ce vjerovatno zabraniti ulazak na stadion. Napominjem kako Velodreme moze primiti 60 000 navijaca i 27 000 sjedala je obezbjedjeno za sest razlicitih radikalnih grupa (Ultras) uglavnom na sjevernoj i juznoj tribini - to dovoljno pokazuje kakve i koliko navijaca imaju...

Takodjer, navijaci Marseillea ce dva i pol sata prije utakmice proci kroz malenu ulicu kako bi se izbjegli bilo kakvi neredi i vise od 4 sata ce biti promatrani od strane IFEMA-e na tribinama Realovog stadiona...

slika

slika

slika

slika

Zaboravio sam jos nesto dodati. U Marseillu igra jedan od najgrubljih igraca svih vremena - covjek koji je rekorder po broju crvenih i zutih kartona u Francuskoj. Ime mu je Cyril Rool, a ima sveukupno 25 crvenih i preko 180 zutih ako se ne varam... Ako veceras Taiwo ne zaigra na mjestu lijevog beka, tu ce igrati Rool, ciji je nadimak The Butcher :D - i on ce cuvati Cristiana Ronalda - i to je zabrinjavajuce

1999. godine je slomio nos mladom igracu Lensa, a nekoliko puta je nasilno napadao protivnicku ali i publiku koja podrzava njegov tim. Kad su igrali Lyon i Nice 2008. godine, Rool je fizicki napao suca a 2005. godine za vrijeme dok je igrao u Bordeauxu je razbio glavu timskom suigracu - i negirao je da je to bilo namjerno :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: RuudVanGoal, dana/u 30 sep 2009, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 sep 2009, 12:10

amadeus21 je napisao/la:ne bih reko da te iko mrzi... vise te sazaljevaju ljudi...i ismijavaju te sto si extra prognozer...
ahahahhaha ovo je najjaci post u zadnje vrijeme.

sto se mene tice ova tema mi je od veike poomoci. koju god prognozu vidim znam da je u 75 % slucajeva fixna suprotnost.

a ova tema bi se trebala preimenovat u Marseille_Unique i "prijatelji".

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 30 sep 2009, 16:17

Wolverine je napisao/la:
amadeus21 je napisao/la:ne bih reko da te iko mrzi... vise te sazaljevaju ljudi...i ismijavaju te sto si extra prognozer...
ahahahhaha ovo je najjaci post u zadnje vrijeme.

sto se mene tice ova tema mi je od veike poomoci. koju god prognozu vidim znam da je u 75 % slucajeva fixna suprotnost.

a ova tema bi se trebala preimenovat u Marseille_Unique i "prijatelji".
hahaha...pratis me...dobar skroz...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 30 sep 2009, 17:53

Marseille je rodni grad velikog Zinedinea Zidanea, bivseg igraca Real Madrida, ali i rodni grad Francka Riberya, buduceg igraca Real Madrida :mrgreen:

ali naravno, to ne povecava kvalitete prosjecnog tima kao sto je Marseille :mrgreen:

vele da nije ribery rodjen u marseilleu :mrgreen:
Zadnja izmjena: RuudVanGoal, dana/u 30 sep 2009, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 sep 2009, 17:56

RuudVanGoal je napisao/la:Marseille je rodni grad velikog Zinedinea Zidanea, bivseg igraca Real Madrida, ali i rodni grad Francka Riberya, buduceg igraca Real Madrida :mrgreen:

ali naravno, to ne povecava kvalitete prosjecnog tima kao sto je Marseille :mrgreen:
Ribery nije rodjen u Marseilleu.

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 30 sep 2009, 18:02

Wolverine je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la:Marseille je rodni grad velikog Zinedinea Zidanea, bivseg igraca Real Madrida, ali i rodni grad Francka Riberya, buduceg igraca Real Madrida :mrgreen:

Ribery nije rodjen u Marseilleu.
my bad - slab google translator a nisam neki spanjolac :mrgreen:

kako god -
ali naravno, to ne povecava kvalitete prosjecnog tima kao sto je Marseille
ovo ostaje :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 30 sep 2009, 19:47

popravljate se evo ovaj van gal polako ali sigurno priznaje da imamo najbolje navijace, toliko je impresioniran nama da je poceo skidati nase slike i podatek o navijacima marseillea i stavljati ih na forum

dobro je svaka cast

a ja cu tri nesto reci ja sam za real uvijek onbako simpatisao radi zidana jer mi je bio najdrazi igrac i uvijek ostao, duga je te prica kako su me sve drugovi vezali sa njim, cak i kad su osvojili 2002 njegovim golom ja sam castio raju svu tu vece,

ja real ne mrzim , naprotiv uvijek navijam za njeg protiv sugave barce i vecine ostalih velikana, ali sad jbg ne mogu ih uzimati njihover igrace u fantasy snamaq su u grupi sta cu,
Tuzlanski_Malisa

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 30 sep 2009, 19:52

marseille_unique je napisao/la:popravljate se evo ovaj van gal polako ali sigurno priznaje da imamo najbolje navijace, toliko je impresioniran nama da je poceo skidati nase slike i podatek o navijacima marseillea i stavljati ih na forum

dobro je svaka cast

a ja cu tri nesto reci ja sam za real uvijek onbako simpatisao radi zidana jer mi je bio najdrazi igrac i uvijek ostao, duga je te prica kako su me sve drugovi vezali sa njim, cak i kad su osvojili 2002 njegovim golom ja sam castio raju svu tu vece,

ja real ne mrzim , naprotiv uvijek navijam za njeg protiv sugave barce i vecine ostalih velikana, ali sad jbg ne mogu ih uzimati njihover igrace u fantasy snamaq su u grupi sta cu,
Sto jes, jes... navijace imate, al priznaj da kvalitete da pobjedite Real nemate. Valjda cete uzeti puni plijen protiv Milana i Zuricha na preostalim utakmicama
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 sep 2009, 20:28

Real Madrid - Marseille 2-2

navijacki :D

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 30 sep 2009, 21:17

ubi ih niang - sva sreca da je casillas na golu - marseille unique, nisi ti ni budala :mrgreen:

marseille zasad ima bolje prilike

Niang izlazio 1v1 protiv Casillasa, ali Iker mu brani :D Kaka najprimjetniji kod Reala, Niang kod Marseillea
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 30 sep 2009, 22:07

Marseille_Unique evo gubite 8:0

EDIT: Poraz od 8:0

slbi skroz. uspjeli ste da izgubite i od milana, onakvog milana :lol:

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 30 sep 2009, 22:39

slabo slabo... ma kazem ja, covjek sto zna prognozirat to je cudo...:)
AMUNT VALENCIA!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 30 sep 2009, 22:48

marseille_unique je napisao/la:ma ko vas j... , glumite da ste coravi i jedni i drugi i ne vidite nas i zurich grupi, a niste svejsni kako ce te naj.... na veledromu, ima da kupite zube po terenu, marseille je gigant evrope i nesto posebno u svijetu fudbala, ima da gori sve a vi ce te da budete sprzeni u tom paklu veledroma, ne znate vi skim imate posla, nije marseille lagan zalogaj, kako ce mo vas se krvi napiti i vama i milanezima,kako sam sretan sa grupom, real pa milan dolaze na uzareni veledrome da ih sprzimo , joj grupe samo taka, nema sumnje da ce milan traziti osvetu za 93, ufffffff kaka grupaaa kaka grupaaaa ufffffffffffffff odlicno da bolje ne moze jeste da nisu dosli oni koje najvise mrzim kao juve manutd ili barca ali dobro je i ovo, marseille en forceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kako ce da padaju na veledromu, uffffffff
ah skoro da nisu
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 sep 2009, 22:51

A ljudi jeste više dosadni sa ovim spammanjem na temi o marseilleu.Vi se primate ko djeca na sve što unique napiše.Iskulirajte,da vi toliko ne odgovarate na njegove postove ni on ne bi toliko mlatio.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 30 sep 2009, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.