NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Moderatori/ce: insider,Monolog,CashMan,KK_Bosna,bodi123,Puma,Devil,gaston
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: NBA/EL SS.ba takmičenje - DISKUSIJE
Meni ste uračunali Wall over kao prolazan a bio je under
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Nije Wall, ipak ti je Oklahoma ubiljezena kao pogodjena, bit ce ispravljeno sutra.KingJamesMVP je napisao/la:Meni ste uračunali Wall over kao prolazan a bio je under
EDIT. ipak je ispravljeno sada sve.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- PaskalHens
- Kontakt:
Barnes na granici ostade, šteta.. Adams ispoštovao iako nije bilo Howarda. A Schilbu, debilu, psujem sve..
Viva la France, as they say in Rome.
- ThrillerHz
- Kontakt:
-Sta mislite da se uvede pravilo, da 2 sata prije pocetka utakmice se mora tipovati, a da pored Tip-a napisemo i pocetak utakmice, tacnije ispred ovako lupam: Tip 1: 23:00 Team X/Igrac X over 1,85... I da se taj TIP najkasnije do 21h mora postaviti, mislim da bi bilo bolje s obzirom da bi bilo fleksibilnije, pa bi svi mogli stizati makar 1 utakmicu da izanaliziraju.
-Drugi prijedlog je da ako se vec mora s Wwin-ba uzimati podaci, da se jednostavno kopira s njihovog sajta, njihov format, ne znam koliko zapravo ljudi koriste wwin, a tek koliko se paznja obraca na odakle se tipovi uzimaju, jer kvote i granice vidim variraju od takmicara do takmicara.
-Treci prijedlog, vise savjet ili molba, za takmicare ukoliko vide da su osteceni ili opet s druge strane nagradjeni greskom u brojanju, da ne sute i ne prave se Englezi vec da prijave to, a da administracija na kraju sedmice spremi neku nagradu za fair play igracima koji pokazu postenje u takmicenju.
-I posljednji prijedlog, da kad vec imaju ta pravila pet recenica ili sta vec, da se uradi neki sablon po kojem ce se ispunjavati tipovi, da se ne pise bezveze 10 recenica opisa u paragrafu ili 3 duze recenice, vec 5 direktnih recenica, ili ti teza.
Cisto zelim iznijeti svoje prijedloge, kako bi ovo takmicenje podigli na jos veci nivo, do sad ste radili super, nastavite tako, a i ostali takmicari ako imaju kakve prijedloge nek pisu, ne mogu naskoditi realno.
Ovo pisem kao osvrt na sedmicu iza nas, nisam plaho obracao paznju na jucerasnji dan.
-Drugi prijedlog je da ako se vec mora s Wwin-ba uzimati podaci, da se jednostavno kopira s njihovog sajta, njihov format, ne znam koliko zapravo ljudi koriste wwin, a tek koliko se paznja obraca na odakle se tipovi uzimaju, jer kvote i granice vidim variraju od takmicara do takmicara.
-Treci prijedlog, vise savjet ili molba, za takmicare ukoliko vide da su osteceni ili opet s druge strane nagradjeni greskom u brojanju, da ne sute i ne prave se Englezi vec da prijave to, a da administracija na kraju sedmice spremi neku nagradu za fair play igracima koji pokazu postenje u takmicenju.
-I posljednji prijedlog, da kad vec imaju ta pravila pet recenica ili sta vec, da se uradi neki sablon po kojem ce se ispunjavati tipovi, da se ne pise bezveze 10 recenica opisa u paragrafu ili 3 duze recenice, vec 5 direktnih recenica, ili ti teza.
Cisto zelim iznijeti svoje prijedloge, kako bi ovo takmicenje podigli na jos veci nivo, do sad ste radili super, nastavite tako, a i ostali takmicari ako imaju kakve prijedloge nek pisu, ne mogu naskoditi realno.
Ovo pisem kao osvrt na sedmicu iza nas, nisam plaho obracao paznju na jucerasnji dan.
1946~
- bugojanac1234
- Kontakt:
to je zato sto se kvote mjenjaju, jesi ikad igrao kladionicu u zivotu, odneses tiket manco 1.30, a ono na tiketu 1.25 ?ThrillerHz je napisao/la:-Sta mislite da se uvede pravilo, da 2 sata prije pocetka utakmice se mora tipovati, a da pored Tip-a napisemo i pocetak utakmice, tacnije ispred ovako lupam: Tip 1: 23:00 Team X/Igrac X over 1,85... I da se taj TIP najkasnije do 21h mora postaviti, mislim da bi bilo bolje s obzirom da bi bilo fleksibilnije, pa bi svi mogli stizati makar 1 utakmicu da izanaliziraju.
Cisto zelim iznijeti svoje prijedloge, kako bi ovo takmicenje podigli na jos veci nivo, do sad ste radili super, nastavite tako, a i ostali takmicari ako imaju kakve prijedloge nek pisu, ne mogu naskoditi realno.![]()
dalje, ako se vec insistira da se neki par moze 100 puta ponavljati, onda da svako i postavi tiket sa svojim priejdlozima na koji je ulozio barem marku, pa eto da vidimo koliko da im vjerujemo, a ne d ase ceka 11 sati pa se prepisu parovi izanalizirani do srzi. ladno lik napisa prosle sedmice eto moje kolege su gore sve objasnile
- ThrillerHz
- Kontakt:
Brate kao sto rekoh, necemo se pravit Englezi, pricam o tome da lik objavi tip u 22h sa kvotom 1.60 a u 22:10 se nadje neko s istim tipom i pise 1.85, ne pricam ja o promjenama kvote kladionice, vec o tome da ima ljudi koji ili izmisljaju ili ostavljaju granice i kvote koje budu ujutro u 8, a tip postave navece u 22h. O tome pricam a ne o tome sta ti kazes.bugojanac1234 je napisao/la:
to je zato sto se kvote mjenjaju, jesi ikad igrao kladionicu u zivotu, odneses tiket manco 1.30, a ono na tiketu 1.25 ?
dalje, ako se vec insistira da se neki par moze 100 puta ponavljati, onda da svako i postavi tiket sa svojim priejdlozima na koji je ulozio barem marku, pa eto da vidimo koliko da im vjerujemo, a ne d ase ceka 11 sati pa se prepisu parovi izanalizirani do srzi. ladno lik napisa prosle sedmice eto moje kolege su gore sve objasnile
Za drugi dio se slazem, ali realno odigramo 3-4 para + bonus, na marku, i dobitak 10ak, al haj...
1946~
- bugojanac1234
- Kontakt:
e to nisam upratio, ali kao sto rekoh i to je posljedica prepisivanja parova i zato sam se i povukao. npr puno mi je bolje takmicenje tipa sa sigurnog tipa, biras sebi par, ulog, mnozis ulog sa kvotom minus ulog i dobijes svoj plus, ako promasis u minus ides za ulog i cao, ovo mi je cisto ganjanje petaka i zato neka hvala, jos kad me napadose sto sam provalio da je lik prepisao cijelokupnu analizu, onda nema smisla. momci su bili super krenuli ali cini mi se da ih uzima malo "moc" koju imaju, prigovaraju za gluposti a prastaju stvari za koje je bilo najvaljeno izbacivanje smao zato jer znaju nekog forumasaThrillerHz je napisao/la:Brate kao sto rekoh, necemo se pravit Englezi, pricam o tome da lik objavi tip u 22h sa kvotom 1.60 a u 22:10 se nadje neko s istim tipom i pise 1.85, ne pricam ja o promjenama kvote kladionice, vec o tome da ima ljudi koji ili izmisljaju ili ostavljaju granice i kvote koje budu ujutro u 8, a tip postave navece u 22h. O tome pricam a ne o tome sta ti kazes.bugojanac1234 je napisao/la:
to je zato sto se kvote mjenjaju, jesi ikad igrao kladionicu u zivotu, odneses tiket manco 1.30, a ono na tiketu 1.25 ?
Za drugi dio se slazem, ali realno odigramo 3-4 para + bonus, na marku, i dobitak 10ak, al haj...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 5#p5520965
Objavljeni dnevni i ukupni ranking, i ostali statsi updateovani, fail dana ubjedljivo je bio Holiday over, koji je igran 9 puta, @KK_Bosna najbolji sa omjerom 3/3.
Iz takmicenja su izbaceni @Momciluk i @bugojanac1234, koji uzgred ako ovako nastavi nece ni na forumu jos dugo egzistirati.
Objavljeni dnevni i ukupni ranking, i ostali statsi updateovani, fail dana ubjedljivo je bio Holiday over, koji je igran 9 puta, @KK_Bosna najbolji sa omjerom 3/3.
Iz takmicenja su izbaceni @Momciluk i @bugojanac1234, koji uzgred ako ovako nastavi nece ni na forumu jos dugo egzistirati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kiksao sam u analizi za Parkera, Love ipak ne igra, iako sam danas procitao drugaciju informaciju. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bas sam ti krenuo napisati da ne igraPuma je napisao/la:Kiksao sam u analizi za Parkera, Love ipak ne igra, iako sam danas procitao drugaciju informaciju.
Svejedno, ako im ga uglavi dvije noci zaredom onda je fakat gigant.
Al yebeno kad bilo kakvu analizu pokusavas napisati bukvalno u 5 do 12.
Al yebeno kad bilo kakvu analizu pokusavas napisati bukvalno u 5 do 12.
Call the coroner!
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Jučer 3/3, šteta za lošiji start u tjedan
LeBron James
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Zaboravio sam boldati svoju analizu, da ne editiram jel mi to može neko od vas koji imate tu mogućnost to učiniti? Unaprijed se zahvaljujem
LeBron James
Iako me je ovaj malac zavalio X puta, ne mogu ne ispratiti ovakvu analizu, tata Eurolige.Civa je napisao/la:Crvena Zvezda- Real Madrid 8,5+ H1 (Pobjeda gosta sa manjom razlikom od navedene, neriješeno ili pobjeda domaćina) 1.63
Večeras u Beogradu u okviru 14-tog kola nas očekuje pravi derbi. Delije će biti pravo naložene protiv i večeras malo oslabljenog Reala. Zvezda je trenutno na 10. poziciji, dok je Real na 2. sa istim omjerom kao Olimpijakos i Baskonija i 3 poraza više od prvo plasirane ekipe CSKA. Real je u prošlom kolu relativno lako rasuo Bamberg, dok je Zvezda izgubila sa 8 razlike od Olimpijakosa koji je zaista u sjajnoj formi. Zvezda je kod kuće na omjeru 3-3, dok je Real u gostima također na omjeru 3-3 sa dva tijesna poraza od Fenera i CSKA i očekivanog od Darušafake. Večeras je Real došao u Beograd po meni nekako bez odbrambenih oslonaca na pozicijama 2-3-4 a to su: Rudi Fernandez koji je dobio slobodno jer mu se žena porađa i Jonas Maciulis koji ima neku sitniju povredu i oni nisu otputovali u Beograd, dok je Rendolf tu sa ekipom, ali ne zna se da će igrati. Njihov glavni napadački motor Ljulj se vratio u prošlom kolu protiv Bamberga i postigao 14 poena za nekih 20-tak minuta, dok je najbolji u tom meču bio Luka Dončić koji je veliki Zvezdaš inače. Prošle godine su igrali 4x u Euroligi, i zanimljivo da Zvezda pred svojim navijačima u zadnjem susretu je slavila sa 6 razlike, dok je u okviru predprošlogodišnje Eurolige izgubila sa 7. I večeras se očekuje jedna jako, jako nabrijana atmosfera, Zvezda i dalje ganja tu poziciju za plejoff a svakako da je konkurencija opasna i ima još puno da se igra, ali svaki poraz je možda bolan. Zvezda je pokazala da baš timski igraju i sa samo dva Amera u ekipi sjajno se nosi protiv velikih ekipa u Euroligi, i večeras će dati svoj maksimum svakako, Real jeste favorit i druga najbolja napadačka ekipa u Euroligi, dok je Zvezda druga najbolja odbrana. Nadam se da će Zvezda moći iznijeti jedan egal meč, a to će svakako uspjeti ako zaustave Ljulja prije svih.
Galatasaraj- Anadolu Efes 81,5(Broj poena gostujuće ekipe više) 1.61
Večeras će ljubitelji košarke u Istanbulu imati priliku da gledaju jedan pa onako ne baš pravi derbi, ali utakmicu na više poena nadam se. Galatasaraj je trenutno posljednjeplasirana ekipa Eurolige i u prošlom kolu prije dva dana su izgubili od po meni hendikepiranog Uniksa koji je igrao bez Langforda, ali u toj utakmici se vidio sav potencijal ove ekipe i koliko zavise od dvojca Schilb-Micov, dok su gosti na svom terenu pomalo iznenađuje za neke izgubili od dobre ekipice Žalgrisa i to im je ujedno bio drugi vezani poraz u ovom takmičenju tako da su sada na 8. poziciji, a iza njih svi vrebaju. Večeras moraju napasti i dobiti drugog načina nema. Galatasaraj je zanimljivo ekipa koja je bolja po broju primljenih poena od Efesa i primaju 85 poena i na svom parketu su vezali 4 pobjede zaredom i ostavili su u zadnja 3 meča sve ekipe ispod ove margine, dok su prije toga svi im više poena. Što se tiče Efesa to je treći najbolji napad lige odmah iz CSKA I Reala i daju prosječno 86 poena, dok u gostima daju 82 koša. Što se tiče gostujućih terena ove sezone Efes je samo protiv Olimpijakosa ostao daleko ispod margine sa 66 datih poena i jednom protiv Fenera kada su ubacili 80 koševa u svakoj ostaloj utakmici su dali više od navedene margine. I danas se ne očekuje da se igra odbrana, već da se ganja rezultat i ko može više ubaciti.
E.Green over 10.5 @1.85
Večeras Olimpijakos gostuje kod Bamberga i bit će to svakako utakmica lijepa za gledati, prava timska košarka. Olimpijakos je u prošlom kolu dobio Zvezdu pred svojim navijačima, a Bamberg izgubio 20-tak razlike od Reala ali u tom meču su mnogi igrači pošto je ranije sve bilo riješeno dobili manju minutažu (Melli 20min, Miller 20min igraju oko 30-tak inače). Da se vratimo ovom Američkom pleju u Oliju koji je pravo procvjetao kako se povrijedio Hacket, a evo sad i Spanulis ima problema i uz Lojeskog je prva napadačka opcija. Ja sam ga još zapazio na početku sezone u duelu Oli vs Panata kad je pružio sjajnu partiju, njegovu eksplozivnost i šuteve sa distance, asistencija, jako koristan bek, a uz sve zna i tricu pogodit. Večeras napada Strenliekisa i Zizisa najviše,a oni ne mogu da mu pariraju nikako pogotovo već stari Zizis kojem su 33 godine i teško da će moći uhvatiti ovu munju. I kladionice su mu povečale marginu za 2 koša, ali i večeras će najviše lopta biti u njegovim rukama i imat će msm ponovo najveću minutažu u redovima Olimpijakosa. Ako je kvalitenoj odbrani Zvezde mogao dati 15 poena, ne vidim razlog kako večeras da ne postigne bar 11 odbrani Bamberga.
Omjer: 5/6
BT: 0/2
@KingJamesMVP ispravit cu ja, ne brini.
Uskoro i ranking.
Hvala adminu @bodi123 na pohvali, ali uvijek se trudim da što više pomognem oko izbora, prošle sedmice jesam kiksao, ali valjda krene na bolje.
Sretno i tebi
Sretno i tebi
Tako blizu, a tako daleko.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
@civa doktore, sve čestitke na analizama
LeBron James
Bodi,meni nije uracunat ovaj bonus tip
Igraj Široki ti si najbolji!
-
risingforce
- Kontakt:
Gledam malo bezveze statistiku, Efes zadnjih 18 takmicarskih utakmica protiv Galate nije dao vise od 79 poena..na mali broj poena uvijek igraju, sto moze da nesto znaci a i ne mora 
Nigdje ne vidim da Lopez ne igra vecerasStone Island je napisao/la:Brooklyn ( -108.5+) Manje 1.60 @wwin.
Večeras Brooklynu stiže prvi favorit za osvajanje prstena, Golden State. Bit će uskraćeni za Brook Lopeza i Whiteheada večeras...
Proslu je odmarao kako bi igrao veceras protiv Warriorsa i sutra protiv Clevelanda, tako da se ocekuje da igra.
Ne kazem da ovaj tip nece proci, ali informacije ti nisu tocne
Lopez did not practice on Monday and he will not be playing on Tuesday in order to have him available for both games of Brooklyn's upcoming back-to-back set, Thursday vs. Golden State and Friday vs. Cleveland.
- Stone Island
- Kontakt:
jopaa7 je napisao/la:Nigdje ne vidim da Lopez ne igra vecerasStone Island je napisao/la:Brooklyn ( -108.5+) Manje 1.60 @wwin.
Večeras Brooklynu stiže prvi favorit za osvajanje prstena, Golden State. Bit će uskraćeni za Brook Lopeza i Whiteheada večeras...![]()
Proslu je odmarao kako bi igrao veceras protiv Warriorsa i sutra protiv Clevelanda, tako da se ocekuje da igra.
Ne kazem da ovaj tip nece proci, ali informacije ti nisu tocne
Lopez did not practice on Monday and he will not be playing on Tuesday in order to have him available for both games of Brooklyn's upcoming back-to-back set, Thursday vs. Golden State and Friday vs. Cleveland.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.