Zvanican sastav ces znati za nekih 1.5h ali jutros je neko sa Kipra dojavio da se Mesa za ovo odluciokobe24 je napisao/la:Pa je li ovo zvanican sastav, ili je samo pretpostavka s nekog portala?
SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: SP2018 / Kipar - BiH / Gibraltar - BiH
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
Eto neka su Prcic, Vrancic i ostali odigrali bolje od Hadzica.dubrovnik je napisao/la:Ne mogu vjerovati da poneki forumas jos uvijek ima zelju da gleda Hadzica u sastavu i kao najvecu prednost mu postavljaju patriotizam. Ovo je ljudi moji tuga, gdje se neki nasi navijaci nalaze u 21 stoljecu.
Ako Mesa pod svaku cjenu zeli Ibisevica sto je vec milion puta dokazana glupost neka ga umjesto Visce stavi na krilo i prekopira svoga trenerskog gurua Safeta Susica.
Tu ce od Vedada biti najmanja steta a na mjesto gdje njega inace gura neka ubaci Milicevica. Bit cemo puno kompaktniji i opasniji nego kada Vedad kreira nase napade.
Jajalo niposto, Cimirot obavezno. Obranu maximalno ubrzati. To je sve sto se od Bazdarevica ocekuje. Moze nas oslabiti i 30 % ali to ne bi trebalo Cipru biti dovoljno.
Jedina njihova sansa je da opet uspori sredinu i obranu pa da im koja frljoka prodje i tako nas pokopaju.
Ja unatoc svemu Mehmedu ni malo ne vjerujem ili bolje reci u njemu vidim totalnog diletanta.
Kad mu vidim izmjene pitam se kako covjek koji je nekad bio opasan igrac moze biti toliki nogometni analfabet.
Jednostavno je nevjerovatan lik.

A znamo svi sta ste za Jajala pisali nakon debakla u Briselu. Dok smo s Hadzicem protiv Belgije i Velsa (gdje je cak i stopera igrao) primili svega 1 gol.
A u cemu je to onda razlika izmedju klubova i reprezentacije? Za klub se igra para radi, za reprezentaciju valjda zbog emocija, povezanosti s rodnom drzavom itkd. itkd.
Manite se supljih prica, kako je krenulo za 2 godine ce nasi uvazeni novinari morati da uce njemacki/engleski da bi dobili izjavu bilo kojeg igraca.
Znam ja da inace zvanicni sastav bude sat vremena prije pocetka meca, ali kontam da nije sad malo poranio.JavierBosnia je napisao/la:Zvanican sastav ces znati za nekih 1.5h ali jutros je neko sa Kipra dojavio da se Mesa za ovo odluciokobe24 je napisao/la:Pa je li ovo zvanican sastav, ili je samo pretpostavka s nekog portala?

Meni je ovo odlicno, samo bih naravno Ibisevica na klupu i vjerovatno Milicevica umjesto njega. Protiv Belgije bih Besica umjesto Ibisevica i Hajrovica umjesto Visce (u slucaju da Izet bude spreman i da odigra bar nesto u BL, mada su vjerovatno premale sanse za to).
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- JavierBosnia
- Kontakt:
I nemamo izbora, da krene sa jednim napadačem 90% neznalica bi ga napalo na kraju kako god da zavrsi.
Ovako kad krene sa dvojicom, ovih 10% sto znaju da bi mozda i bolje sa jednim napadacem igrali se nece ni primjetiti medju masom koja zeli 2 napadaca. Cuva covjek posao tako sto ugadja narodu
Ovako kad krene sa dvojicom, ovih 10% sto znaju da bi mozda i bolje sa jednim napadacem igrali se nece ni primjetiti medju masom koja zeli 2 napadaca. Cuva covjek posao tako sto ugadja narodu
Pa covjece boziji jesi li ti svjestan sta pises.JerryLouis je napisao/la:Eto neka su Prcic, Vrancic i ostali odigrali bolje od Hadzica.dubrovnik je napisao/la:Ne mogu vjerovati da poneki forumas jos uvijek ima zelju da gleda Hadzica u sastavu i kao najvecu prednost mu postavljaju patriotizam. Ovo je ljudi moji tuga, gdje se neki nasi navijaci nalaze u 21 stoljecu.
Ako Mesa pod svaku cjenu zeli Ibisevica sto je vec milion puta dokazana glupost neka ga umjesto Visce stavi na krilo i prekopira svoga trenerskog gurua Safeta Susica.
Tu ce od Vedada biti najmanja steta a na mjesto gdje njega inace gura neka ubaci Milicevica. Bit cemo puno kompaktniji i opasniji nego kada Vedad kreira nase napade.
Jajalo niposto, Cimirot obavezno. Obranu maximalno ubrzati. To je sve sto se od Bazdarevica ocekuje. Moze nas oslabiti i 30 % ali to ne bi trebalo Cipru biti dovoljno.
Jedina njihova sansa je da opet uspori sredinu i obranu pa da im koja frljoka prodje i tako nas pokopaju.
Ja unatoc svemu Mehmedu ni malo ne vjerujem ili bolje reci u njemu vidim totalnog diletanta.
Kad mu vidim izmjene pitam se kako covjek koji je nekad bio opasan igrac moze biti toliki nogometni analfabet.
Jednostavno je nevjerovatan lik.![]()
A znamo svi sta ste za Jajala pisali nakon debakla u Briselu. Dok smo s Hadzicem protiv Belgije i Velsa (gdje je cak i stopera igrao) primili svega 1 gol.
A u cemu je to onda razlika izmedju klubova i reprezentacije? Za klub se igra para radi, za reprezentaciju valjda zbog emocija, povezanosti s rodnom drzavom itkd. itkd.
Manite se supljih prica, kako je krenulo za 2 godine ce nasi uvazeni novinari morati da uce njemacki/engleski da bi dobili izjavu bilo kojeg igraca.
Igrao Hadzic stopera i to mi je jedna od najjacih postavki nase reprezentacije gdje su nas vile pronosale i Belgijanci ispromasivalu 10 mrtvaca kao da su bili pjani. Hadzica na stopera moze postaviti jedino nadrealni Safet Susic i niko vise na svijetu. Za reprezentaciju se igra radi kvalitete a ne radi patriotizma ili jos gore nacionalizma.
Osim toga Hadzicu je Njemacki materinji jezik jer je Austrija mjesto gdje je covjek odrastao pa ti ova prica o novinarima i stranim jezicima pada u vodu.
Osim toga Bosanskim novinarima ili bolje reci vecini njih bi prvenstveno trebalo obezbjediti tecaj Bosanskog ili nekog drugog domaceg jezika. Lako cemo mi za Njemacki i Engleski. Jos bih napisao i ovo. Ekipa Spanjolske je godinama bila najbolji nogometni kolektiv na svijetu a kostur te ekipe su cinili igraci kojima je zastava te drzave vjerovatno najmrzi komad krpe na svijetu. Ali sta mi znamo o kvalitetu kad nam patriotizam postavlja i direktore vrtica. Da bog sacuva.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 31 avg 2017, 18:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Jednostavno smo bolji i moramo ovo dobiti, ali nikad se ne zna sa Mesom, mozemo i izgubiti 2-0.
Na stranu sve kalkulacije, formacije i ono što mi mislimo o Meši, ali da se razumijemo sve osim pobjede je ravno debaklu večeras, ovom pobjedom kupuje šansu protiv Belgije na domaćem terenu, a ako tu ne uzme bar bod, protiv Belgije, nek spremi kofere i pusti nekom da pravi ekipu za idući ciklus i za kvalifikacije za EP.
Ovo ne vrijedi ni gledati. Nama je bitnija utakmica između Grčke i Estonije. Ako Grci ne kiksaju dzaba ti i pobjeda. Kiprani sigurno puštaju Grke u sljedećem susretu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ključni momenat je druže naša utakmica sa Belgijom i Grčka - Belgija; ako kojim slučajem dobijemo, navijamo za nerješeno ili da izgubi Grčka, ako odigramo nerješeno, navijamo da izgubi Grčka, elem, teška je situacija, ne treba se nadati da će Grčka do kraja izgubiti bod, osim protiv Belgije, mada će i tu gristi do kraja, a s druge strane onako kako je posložena naša reprezentacija mi ne daje nadu, ali ne daje nam ni pravo da se nadamo da možemo nešto protiv Belgije, ali opet ćemo se nadati, zbog tog i gledamo fudbal.Dado je napisao/la:Ovo ne vrijedi ni gledati. Nama je bitnija utakmica između Grčke i Estonije. Ako Grci ne kiksaju dzaba ti i pobjeda. Kiprani sigurno puštaju Grke u sljedećem susretu.

- JavierBosnia
- Kontakt:
Ide ova slika sastava veceras na Dzeksonovu stranicu, dogovoreno sa Ligom 

Koja slika?JavierBosnia je napisao/la:Ide ova slika sastava veceras na Dzeksonovu stranicu, dogovoreno sa Ligom

-
- Kontakt:
Dobro za zuku i nekako razumijem posto dugo ne igra i nije standardan. Pa je uredu da pocne ovaj jozo. Lave shvati da je ibisevic medju nasa 5-6 najbolja igraca, to tako vidi i mesa u to sam siguran i vjeruje mu. Da nevalja nebi bio kapiten jedne herthe sa 33 godine... a on forsira taj 4 4 2 jer nemamo 10ke kao miske kad je bio, pa mu ovo ostaje kao najbolja opcija. Milicevic je pretanak za 10ku to i mesa vidi tako siguran sam, mozda sad nadodje ovaj milosevic. Tako da kad realno sagledamo zasad mu to preostaje ta varijanta sa vedom i dzekom. Da je taj milicevic neka klasa davno bi zaigro nebi ga mesa ceko, ima 31 godinu vec. Sta je naucio naucio je. Mesa ga nevidi kao plejmejkera i zato 4 4 2... mozda Ako Deni bude pogodak predje na 4-5-1 ... Eto danas cemo bit pametni za Jos jednu utakmicu.jasmin10 je napisao/la:Zuka klupa kralju. Joj frajer forsira 4 4 2 kao da smo Atletico Madrid. Šta će mu Ibisevic u prvoj.bhfanatic14 je napisao/la:Dobar sastav! Samo umjesto joze trebo je zuka, neznam.cime je taj jozo zasluzio odma prvih 11... Po prici,da je prekuco st.mirren i aberdeen... dobro sto je pozvan Ali odma u prvih 11 u novoj ekipi nije idealno. Ali hajd samo da se pobjedi. 1- 3 dzeko, ibisevic, pjanicJavierBosnia je napisao/la:PO POBJEDU!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Rutinski, kao Gošk. 

- JavierBosnia
- Kontakt:
Evo ova sto je citirana ispod, plava, sastavKarlMarx je napisao/la:Koja slika?JavierBosnia je napisao/la:Ide ova slika sastava veceras na Dzeksonovu stranicu, dogovoreno sa Ligom
Kako si toliko 'rano' saznao Javiere?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jutros su javljali taj sastav, kao da je Mesa sinoc napravio odluku. Sad ako bude promjena, ja to graficki sredim i saljem dalje. Narvno onaj sastav nije 100% uopsteVucevich je napisao/la:Kako si toliko 'rano' saznao Javiere?
Ibišević među 5-6 najboljih igrača reprezentacije
ugasite forum, nema isla da se više išta piše nakon ovoga.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije medju 5-6, nego medju 3 najbolja.HankMoody je napisao/la:Ibišević među 5-6 najboljih igrača reprezentacijeugasite forum, nema isla da se više išta piše nakon ovoga.

Daj molim te javi Meši da proba onu 3-5-2 formaciju što sam postavio, garantujem mu minimalno polufinale EP-a, a na SP-u prolazak grupnu fazu, a prije toga prolazak kroz play off na SP. Treba još par igrača što nadolaze ubaciti, naći AMF i još jedno kvalitetno krilo, neću mu uzet mjesto selektora, može me postaviti za pomoćnika, ne udaram šakama, mogu i reference nabaviti, CV nije problem.JavierBosnia je napisao/la:Jutros su javljali taj sastav, kao da je Mesa sinoc napravio odluku. Sad ako bude promjena, ja to graficki sredim i saljem dalje. Narvno onaj sastav nije 100% uopsteVucevich je napisao/la:Kako si toliko 'rano' saznao Javiere?

Zadnja izmjena: KarlMarx, dana/u 31 avg 2017, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
Džeko, Pjanić, Kolašinac, Begović, Lulić, Bešić, treba li dalje?Goalgetter je napisao/la:Nije medju 5-6, nego medju 3 najbolja.HankMoody je napisao/la:Ibišević među 5-6 najboljih igrača reprezentacijeugasite forum, nema isla da se više išta piše nakon ovoga.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dedo26, Google [Bot], Imajednabrigada i 15 gostiju.