NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: RE: Re: NBA sezona 2017/2018
Nije ovo on. Lenny je gospodin.Tracy3McGrady je napisao/la:Lenbinas (ili tako nekako) im da house?Quinlan je napisao/la:U ostalim vijestima?KingJamesMVP je napisao/la:Sjajan dvoboj u San Antoniju otišao na stranu Spursa. Rakete izvukle pobjedu i otišle na 2:0. Giannis vrhunski
Penny Hardaway #1

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: NBA sezona 2017/2018
LenBias je bio velicina.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jeftha je napisao/la:LenBias je bio velicina.
100% ali kao i svi velikani, uglavnom je bio neshvacen...
Veceras OKC...

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@IlCapitano
Branis ih do posljednjeg atoma,ali skroz neopravdano.Prvo,kazes ubijali ih pod kosem,a ja kazem da su njih dvojica izveli 25 slobodnih bacanja sto je vise nego sto pola ekipa u ligi moze iznuditi,tako da su imali fer kriterijum.Drugo,sudija moze traziti odstranjivanje nekog navijaca,ali to u biti nije njegov posao.Znaci ima slobodu izbora tu i ako je odlucio da to ne uradi i mozda bio u krivu,to nikako ne opravdava Cousinsa da se raspravlja i pi.ckara sa navijacem!
Ovo je javni posao i u publici na gostovanju ce uvijek biti ljudi koji ce te pokusati isporovocirati na sve nacine.Takvi kreteni se ignorisu i usutkaju igrom na terenu,ali davno rekoh kako Cousins nije mentalno zreo za ovu igru i to on gotovo svakim svojim nastupom potvrdjuje.
Nego,jesi li ih vidio na sta lice?Jos uvijek mislis da su PO ekipa na ovakvom Zapadu?
Branis ih do posljednjeg atoma,ali skroz neopravdano.Prvo,kazes ubijali ih pod kosem,a ja kazem da su njih dvojica izveli 25 slobodnih bacanja sto je vise nego sto pola ekipa u ligi moze iznuditi,tako da su imali fer kriterijum.Drugo,sudija moze traziti odstranjivanje nekog navijaca,ali to u biti nije njegov posao.Znaci ima slobodu izbora tu i ako je odlucio da to ne uradi i mozda bio u krivu,to nikako ne opravdava Cousinsa da se raspravlja i pi.ckara sa navijacem!

Nego,jesi li ih vidio na sta lice?Jos uvijek mislis da su PO ekipa na ovakvom Zapadu?
- Nerminovic
- Kontakt:
Normalno da se u Celticsima igra dosta drugacije nego u Cavs ali opet, ove dvije utakmice sto sam gledao Kyrie dosta manje zove na ISO-play?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pa sigurno da Boogie i Davis nisu krivi sto su Pelicansi izgubili, ljudi su imali 61 poen i 28 skokova kombinovano al problem je sto je ostatak ekipe poluamaterski i nisu bili u stanju ispratit ih. O sposobnosti te fransize najbolje govori ovaj ovogodisnji ugovor Holidayu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Upravu si.Pokusava se uklopiti u sistem koji je kreirao jedan odlican trener ,a ne James koji kreira sistem oko sebe,a svi ostali,kad imaju loptu, mogu igrati samo izolaciju.Toga u BOS nema.I ne shvatam neke sto ga prozivaju i cekaju da kao pokaze moze li biti lider!?Naravno da treba to iskazati,ali ovom povredom Haywarda i ocekivanja trebaju biti nize,sto zbog cinjenice da je ekipa nova sto zbog toga sto su jako mladi i mnogi se tek pocinju dokazivati(Brow,Tatum,Rozier...).Kyrieu fakticki sad nema niko DOKAZAN da olaksa posao.To je trebao biti Hayward.Horforda i ne pominjem,jer je lik potonuo totalno.Nerminovic je napisao/la:Normalno da se u Celticsima igra dosta drugacije nego u Cavs ali opet, ove dvije utakmice sto sam gledao Kyrie dosta manje zove na ISO-play?
Ide na 20-10 ove sezone.Nerminovic je napisao/la:Normalno da se u Celticsima igra dosta drugacije nego u Cavs ali opet, ove dvije utakmice sto sam gledao Kyrie dosta manje zove na ISO-play?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A ko govori da su krivi Cousins i Davis?Sve vrijeme pisanja ljetos sam govorio da ta ekipa ima 3 i po igraca i da to nije dovoljno za PO na Zapadu,ali eto,sacekacemo i zvanican razvoj situacije.Epidaurus je napisao/la:Pa sigurno da Boogie i Davis nisu krivi sto su Pelicansi izgubili, ljudi su imali 61 poen i 28 skokova kombinovano al problem je sto je ostatak ekipe poluamaterski i nisu bili u stanju ispratit ih. O sposobnosti te fransize najbolje govori ovaj ovogodisnji ugovor Holidayu.
ma sta se imat cekat, kakav NOP i playoff, POR, LAC, DEN i MIN ce tamo
Pa ako njih dvojica ove amatercine uvedu u PO i to na ovakvom Zapadu, treba im automatski dic spomenik u New Orleansu. bukvalno obojica moraju imat 25-10 statistiku na redovonoj bazi da bi Pelsi imali neke sanse za pobjedu u bilo kojoj utakmici.
Povredom GH, sada dobiješ lošiju ekipu Bostona nego prošle godine.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mislim da nisi daleko od istine u ovome.Odbrana je slabija,Kyrie jeste upgrade,ali sada se mladi moraju puno brze razviti ako imaju u planu nesto ozbiljnije ove godine.Doduse,nedostaje im i Morris.Ipak ce im i on dati neku sirinu.Belmin6 je napisao/la:Povredom GH, sada dobiješ lošiju ekipu Bostona nego prošle godine.

Za drugi dio posta- i? Htio si svoju ekipu, da vidimo od cega si.NEZALAGANJE je napisao/la:Upravu si.Pokusava se uklopiti u sistem koji je kreirao jedan odlican trener ,a ne James koji kreira sistem oko sebe,a svi ostali,kad imaju loptu, mogu igrati samo izolaciju.Toga u BOS nema.I ne shvatam neke sto ga prozivaju i cekaju da kao pokaze moze li biti lider!?Naravno da treba to iskazati,ali ovom povredom Haywarda i ocekivanja trebaju biti nize,sto zbog cinjenice da je ekipa nova sto zbog toga sto su jako mladi i mnogi se tek pocinju dokazivati(Brow,Tatum,Rozier...).Kyrieu fakticki sad nema niko DOKAZAN da olaksa posao.To je trebao biti Hayward.Horforda i ne pominjem,jer je lik potonuo totalno.Nerminovic je napisao/la:Normalno da se u Celticsima igra dosta drugacije nego u Cavs ali opet, ove dvije utakmice sto sam gledao Kyrie dosta manje zove na ISO-play?
Definitivno. Za mene je IT u Bradovom sistemu bio bara-bara igrac nivoa Kajri. Tako da ti to dodje na isto. Izgubili su dva najbolja defanzivca ekipe, Bredlija i Kraudera. Za Braun ocekujem da ce napraviti veliki korak, ali mali Tatum bi mogao podleci pritisku. Od njih vecina navijaca i dalje ocekuje bitku za no.1 seed istoka s Cavsima, ali su za mene sada dalje nego prošle godine. Šteta fakat povredene Gordona.NEZALAGANJE je napisao/la:Mislim da nisi daleko od istine u ovome.Odbrana je slabija,Kyrie jeste upgrade,ali sada se mladi moraju puno brze razviti ako imaju u planu nesto ozbiljnije ove godine.Doduse,nedostaje im i Morris.Ipak ce im i on dati neku sirinu.Belmin6 je napisao/la:Povredom GH, sada dobiješ lošiju ekipu Bostona nego prošle godine.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bara-bara je generalno, ako ne i bolji. Kyrie je upgrade jedino u smislu da je mlađi, i da ima više za ponuditi u budućnosti.Belmin6 je napisao/la: Definitivno. Za mene je IT u Bradovom sistemu bio bara-bara igrac nivoa Kajri. Tako da ti to dodje na isto. Izgubili su dva najbolja defanzivca ekipe, Bredlija i Kraudera. Za Braun ocekujem da ce napraviti veliki korak, ali mali Tatum bi mogao podleci pritisku. Od njih vecina navijaca i dalje ocekuje bitku za no.1 seed istoka s Cavsima, ali su za mene sada dalje nego prošle godine. Šteta fakat povredene Gordona.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ok,htio svoju ekipu,ali saigraci moraju imati neki kvalitet.Koga to on ima sad u rosteru BOS u koga mozes uperiti prst i reci da moze svaku noc zabiti 20p?Nikog! PO bi trebali uhvatiti na ovakvom Istoku i siguran sam da hoce,ali ocekivati da ovakav BOS tamo dobije ekipe poput MIL,TOR,CLE i WSH nije realno.alemsa je napisao/la: Za drugi dio posta- i? Htio si svoju ekipu, da vidimo od cega si.
Vec pocela opravdanja za Kyriea, a prosle godine se dovodio u rang Stepha, Wessa i Paula kao elitnog playmakera
Ako je tako dobar kao sto ga neki smatraju, uvest ce Boston u PO na ovako jadnom istoku i to jos imati HC prednost.

Ako je tako dobar kao sto ga neki smatraju, uvest ce Boston u PO na ovako jadnom istoku i to jos imati HC prednost.
Sav ovaj posao što je Aingie rudario, mogao bi se sjebati. Sad cekaš da se vrati GH, a i kada se vrati ne znaš na šta ce liciti ? Horford je oke igrac, ne tako dobar kakav je bio u ATL, mada je na skroz lošem ugovoru za BOS. Kyrie je ovu i sljedecu godinu još tu, ono tamo ljeto je PO za njega. Od ocekivanja da napadneš barem toliko CLE, oni se opet vracaju na razvijanje mladih i ekipe- Šteta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.