SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.
Slobodno naviti u 3:45, i ovi u NBA vazda kasne po 10,15,20 minuta.
Inace, tekme koje mi najbrze prodju dok ih gledam su ove kada igramo u SAD-u...zacas mi nesto proleti 90 minuta.
Inace, tekme koje mi najbrze prodju dok ih gledam su ove kada igramo u SAD-u...zacas mi nesto proleti 90 minuta.
Mexico's Squad vs Bosnia Full of Players With World Cup Cases to Prove
&
USA vs Bosnia and Herzegovina | 2018 International Friendly Match Preview

&
USA vs Bosnia and Herzegovina | 2018 International Friendly Match Preview

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ne gine mi gledati.Miske01 je napisao/la:Brate ko voli repku gledat će u 3:30 ujutro F sastav protiv Nikaragve na Aljasci da igrajuBelminM23 je napisao/la:Isplati li se ovo gledati? Jazuk onaj sahatak vremena između 5 i 6...
- muhamedhulk
- Kontakt:
ABda gledati. Kad mogu nfl mogu vala i nacionalni tim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jeste li sigurni da je tekma tek u pola 4? I drugo pitanje.. ima li ko da prenosi u Bosni ili moram linkove po netu ganjat?
Da, i FACE TV prenosi.FliX je napisao/la:Jeste li sigurni da je tekma tek u pola 4? I drugo pitanje.. ima li ko da prenosi u Bosni ili moram linkove po netu ganjat?
Sad @Vuchevich govori, 3:30 sa nedjelje na ponedjeljak, FACE TV.caffetin je napisao/la:kad igramo znateli
BHF
Utakmica je sutra a nigdje izvjestaja, intervjui? 
Tresi mreze Hodzicu bitno je da je Ahmetovic otiso u Amerika,da se malo provoza po Amerika,sta ces nisi ti za repke ima Ahmetaga,on ima visinu to mu je prednost.
FACE TV.. SUPERVucevich je napisao/la:Da, i FACE TV prenosi.FliX je napisao/la:Jeste li sigurni da je tekma tek u pola 4? I drugo pitanje.. ima li ko da prenosi u Bosni ili moram linkove po netu ganjat?
Samo mi cudno na liveonsat pise da je utakmica u "pola 2" , zato pitam.
SAD veliki favorit, samo da nam ne ogade fudbal 
Kad su nam ga na Kosevu ogadili sa zvijezdama, zasto ne i sad sa premijerligasima?
Pape pametno na poluvremenu promijeni pola ekipe i umjesto ciste pobjede glup porazFliX je napisao/la:Kad su nam ga na Kosevu ogadili sa zvijezdama, zasto ne i sad sa premijerligasima?
bio je pozvanAlipasino je napisao/la:Tresi mreze Hodzicu bitno je da je Ahmetovic otiso u Amerika,da se malo provoza po Amerika,sta ces nisi ti za repke ima Ahmetaga,on ima visinu to mu je prednost.
Zarathustra
Jozy Altidore vise golova zabio protiv nas na Kosevu nego za 2 godine u EPL.FliX je napisao/la:Kad su nam ga na Kosevu ogadili sa zvijezdama, zasto ne i sad sa premijerligasima?
Eh sad cemo imati ne samo od poluvremena pola ekipe promjenjene, nego ces imati cijelu utakmicu citav taj losiji sastav na terenu.. pa ti sad vidi.Esport je napisao/la:Pape pametno na poluvremenu promijeni pola ekipe i umjesto ciste pobjede glup porazFliX je napisao/la:Kad su nam ga na Kosevu ogadili sa zvijezdama, zasto ne i sad sa premijerligasima?
I kod Amera je 15 debitanata ljudi dragi...FliX je napisao/la:Eh sad cemo imati ne samo od poluvremena pola ekipe promjenjene, nego ces imati cijelu utakmicu citav taj losiji sastav na terenu.. pa ti sad vidi.Esport je napisao/la:Pape pametno na poluvremenu promijeni pola ekipe i umjesto ciste pobjede glup porazFliX je napisao/la:Kad su nam ga na Kosevu ogadili sa zvijezdama, zasto ne i sad sa premijerligasima?
BHF
Raja stigao sam maloprije u LA. Sretno momcima sutra 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Zna li okolna raja da ima utakmica?soccerfan je napisao/la:Raja stigao sam maloprije u LA. Sretno momcima sutra