Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

xavi26
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la xavi26 » 19 avg 2009, 13:55

rob do bagro je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:zasto vecina forsira begovica na golu?? :roll:
zato sto fole zna branit,a u biti nema pojma
a mozda i zna, samo nam treba to pokazati :roll:
moguce da ciro izvede ovakav sastav protiv armenaca:
supic, jahic, pandza, nadarevic, spahic, salihovic, rahimic, ibricic, pjanic, ibisevic i dzeko! a mozda i da zrtvuje jednog stopera (pandza), pa u igru ubaci bajramovica ili muratovica??
Volim te Bosno!!!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 19 avg 2009, 14:00

xavi26 je napisao/la:zasto vecina forsira begovica na golu?? :roll:
I meni je to cudno, mislim da niko nije gledao kako brani a stavljaju ga kao prvog golmana, nekazem da nevalja ali ipak je on rezerva u Porsmutu a to nije dobro, pogotovo za golmana, Begovic iako bude ovdje protiv Armenije i Turske nece biti prvi izbor Cire sigurno
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 avg 2009, 14:11

U petak spisak putnika za Armeniju

Selektor nogometne reprezentacije BiH, Miroslav Blažević, u petak će objaviti spisak igrača na koje računa za predstojeće dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

Naša će reprezentacija najprije gostovati kod Armenija (5.9.), a četiri dana kasnije nam dolazi Turska.

Ćiro se nada da će protiv Armenije na raspolaganju imati i golmana Portsmoutha Asima Begovića, što znači da na spisku za ove dvije utakmice neće biti Adisa Nurkovića.

Selektor je nakon utakmice s Iranom prekrižio još neka imena. Tako su za operaciju Armenija otpali Radeljić i Sadović, ali se Ćiro, unatoč ranijim izjavama, odlučio ponovno zvati Damjanovića, Mirvića i Štilića.

Sportin ba

Asima Begovica :D :D

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 19 avg 2009, 14:23

Ja sam cuo da ce pozvati i Dzeku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Minche
Kontakt:

Post Postao/la Minche » 19 avg 2009, 14:26

amir je napisao/la:Ja sam cuo da ce pozvati i Dzeku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ko ti je taj Dzeko ako smijem pitati????? :lol:
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 avg 2009, 14:29

Dje on igra boga t :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 avg 2009, 14:29

Ja da sam, selektor ne bih bio dovoljno hrabar da postavim Begovica odmah protiv Armenije na goal. Kada se samo zamisli sta bih se desilo kada bih covjek primio 2-3 gola...

Puh dobro pitanje Amire, postava je ok ali ja bih igrao sa drugom formacijom pa nisam siguran kako bih tvoju postavio a pojedine igrace/pozicije bih drugacije podjelio. U tvojoj postavi: Rahimica mozda sa Bajramovicem zamjeniti protiv Armenije, Ibricica probati na mjesto Salihovica a ovome najzad dati poziciju vise naprijed ili Ibricica sa Stilicem komplet zamjeniti a Salihovica ostaviti gdje jeste. Znam da Ibricic vise naprijed zna dati goal, ali protiv Irana mi se njegovi pasovi i kako ih je djelio nisu svidjali. Kod nas u repki je sve izmjesano i rotira u postavi, posebno sto se tice Salihovica, ibricica, stvarno tesko ista reci.

Bez velikog razmisljanja i namjestanja ova protiv Armenije, jednostavno ofanzivno i preko njih preci:

----------------------supic------------------
-----Pandza-----Spahic-----Nadarevic------Jahic-----
-----Muratovic-----Pjanic--------Stilic--------Salihovic-----
-----------------Dzeko-------Ibisevic----------
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 19 avg 2009, 14:39

Principatus je napisao/la:Ja da sam, selektor ne bih bio dovoljno hrabar da postavim Begovica odmah protiv Armenije na goal. Kada se samo zamisli sta bih se desilo kada bih covjek primio 2-3 gola...

Puh dobro pitanje Amire, postava je ok ali ja bih igrao sa drugom formacijom pa nisam siguran kako bih tvoju postavio a pojedine igrace/pozicije bih drugacije podjelio. U tvojoj postavi: Rahimica mozda sa Bajramovicem zamjeniti protiv Armenije, Ibricica probati na mjesto Salihovica a ovome najzad dati poziciju vise naprijed ili Ibricica sa Stilicem komplet zamjeniti a Salihovica ostaviti gdje jeste. Znam da Ibricic vise naprijed zna dati goal, ali protiv Irana mi se njegovi pasovi i kako ih je djelio nisu svidjali. Kod nas u repki je sve izmjesano i rotira u postavi, posebno sto se tice Salihovica, ibricica, stvarno tesko ista reci.

Bez velikog razmisljanja i namjestanja ova protiv Armenije, jednostavno ofanzivno i preko njih preci:

A zašto nebi stavio Begovića na gol. Sjeti se samo Belgije gdje je na gol stao neprovjereni debitant i primio dva gola, ali zahvaljujući odličnoj igri tima opet smo pobijedili. Tada smo igrali protiv vrlo jake Belgije, ali sada igramo protiv Armenije koja je mnogo slabija od Belgije. Begović jeste drugi golman Porsmoutha, ali barem brani u najjačoj ligi na svijetu. Supić je branio na Kipru, ali je dobio otkaz i sada nema kluba, ne trenira i nije u formi.
Dakle Ćiro neće pogriješiti ako stavi Begovića na gol. Momak brani u Engleskoj i uči od Jamesa, golmana koji je branio za Englesku repku a to nije mala stvar.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 avg 2009, 14:40

Nego, sto forsirate tog Dzeku, ko je taj :D

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 avg 2009, 14:41

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nego, sto forsirate tog Dzeku, ko je taj :D
pa kako ne znas to ti je onaj Dijamant :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 19 avg 2009, 14:57

rob do bagro je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Nego, sto forsirate tog Dzeku, ko je taj :D
pa kako ne znas to ti je onaj Dijamant :D

Znam jednog dijamanta to je onaj Semso Kvaka iz Trpkovica :D

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 19 avg 2009, 15:01

Pobjedicemo mi i Armeniju i Tursku samo da Blazevic ne bude izmisljo neke svoje taktike sa Radeljicem,Pandzom i Damjanovicem.Imam osjecaj da ce opet pocet Muratovic,a Pjanica ce ostavit na klupi dok ce Vedu stavit sa Dzekom umjesto Misketa.
AMAR OSIM!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 19 avg 2009, 16:12

razmisljam nesto, meni se cini da ce ciro staviti i muratovica i rahimica u vezni red i ibricica (ko zna gdje) ali mislim da bi mogao salihovica staviti blize na poziciju koju igra miske a koju bi trebao da pokrije pjanic protiv armenije.ovo je neko moje razmisljanje znajuci da ciro nece srljati.Ako se ne varam salihovic moze imati tu ulogu. vase misljenje?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 19 avg 2009, 16:19

Principatus je napisao/la:Ja da sam, selektor ne bih bio dovoljno hrabar da postavim Begovica odmah protiv Armenije na goal. Kada se samo zamisli sta bih se desilo kada bih covjek primio 2-3 gola...

De ba saberite se, nije ovo april i kraj sezone pa da je bitno ko je rezerva a ko nije, upravo je počela sezona a u pripremnim tekmama najviše je branio upravo Begović jer je james bio povrijeđen... Uostalom nemamo izbora jer Supic vec 10 dana trenira na grbavici i nema kluba!!!
4-IN-A-ROW

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 avg 2009, 16:53

emir_ je napisao/la:

De ba saberite se, nije ovo april i kraj sezone pa da je bitno ko je rezerva a ko nije, upravo je počela sezona a u pripremnim tekmama najviše je branio upravo Begović jer je james bio povrijeđen... Uostalom nemamo izbora jer Supic vec 10 dana trenira na grbavici i nema kluba!!!
hehe najvise branio al u gujci pa branio je i Supic u evropskim kupovima.
Begovic zasad vodi jer je primio sest golova u dvije tekme.Skoro pa zeznuo Nurkovica :lol:
Uostalom stavio direk ili gredu na gol isti hepek
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 19 avg 2009, 19:40

Minche je napisao/la:
amir je napisao/la:Ja sam cuo da ce pozvati i Dzeku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ko ti je taj Dzeko ako smijem pitati????? :lol:
Neznam ni ja, cuo sam za njega ali neznam gdje igra, ma bezveze igrac jer dao "samo" 25 golova u bundesligi ali neznam u kojek klubu, ali neka ga Ciro proba :mrgreen: :lol: :D

emir_

Post Postao/la emir_ » 19 avg 2009, 19:47

harishp je napisao/la:
emir_ je napisao/la:

hehe najvise branio al u gujci pa branio je i Supic u evropskim kupovima.
Begovic zasad vodi jer je primio sest golova u dvije tekme.Skoro pa zeznuo Nurkovica :lol:
Uostalom stavio direk ili gredu na gol isti hepek
jest supic branio u evropskim tekmama, upravo zato je i dobio otkaz u klubu.. al supic je opet moj heroj, mada bi u tekmama koje je on branio moga komotno bilo koji golman u premier ligi jer nekih intervencija nije ni imao. ja ti ponavljam da je begovic zamjena prvom golmanu engleske reprezentacije, a te golove koje spominjes je primila prije svega odbrana portsmoutha, jer je katastrofalna, pogledaj video, uputi se...
4-IN-A-ROW

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 avg 2009, 20:08

Jok ti si gledao. :roll:
Pa kako onda ta ista odbrana naravno sa drugim golmanom dobi Celtica bez problema i primljenog gola dva dana u isto prijateljskom mecu.
Zasad je drugi golman ali javna tajna je da je doveden nekadasnji golman Finske sa 37 godina u gujci da bi ovog naseg bajnog dvolicnjaka zamijenio.Jer ljudima je dodijalo stravu salivati kad ovaj Begovic mora na gol.
On sto prica da ce biti drugi golman nek obijesi macku o rep.
Uostalom uvijek mu je prica drugacija u zavisnosti dali je preko bare ili vamo ili tamo.
A taj golman Engleske od koga Begovic ,,uci,,.Treba mu poruciti da ga je Misimovic maksuz poselamio.
Ko je gledao tekmu Wolfsburga i Portsmoutha znace o cemu pricam.
Onakav gol ni Guso a vala ni Nurkovic nece primiti
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 avg 2009, 20:18

Bez obzira ko je za sada bolji na golu reprezentacije, to sto sam rekao mislio sam malo vise uz obzir kako bih navijaci reagovali da novi golman primi nekoliko golova. Supic je protiv Belgije primio jedan goal iz offside, drugi sa jedanesterca a u Bosni je stvarno bilo tesko obraniti Belgijski goal, covjek slobodan stojao i pred goalom mu punom parom napucao. Uz to citava nervoza koju je sigurno imao, zato mu svaka cast.

Ja licno mogu samo reci da zasad ipak bih se pouzdao u Supica a Begovica tek u prijatljskoj isprobao. Znam argumente protiv toga, jedan nema kluba a drugi je u engleskoj ligi. Ipak sam tog misljenja, jer kod Supica bar znamo na cemu smo, a i ekipa.

Cudi ma da ne kritikujete sto sam Pandzu postavio u odbranu. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 avg 2009, 20:22

Principatus je napisao/la:Bez obzira ko je za sada bolji na golu reprezentacije, to sto sam rekao mislio sam malo vise uz obzir kako bih navijaci reagovali da novi golman primi nekoliko golova. Supic je protiv Belgije primio jedan goal iz offside, drugi sa jedanesterca a u Bosni je stvarno bilo tesko obraniti Belgijski goal, covjek slobodan stojao i pred goalom mu punom parom napucao. Uz to citava nervoza koju je sigurno imao, zato mu svaka cast.

Ja licno mogu samo reci da zasad ipak bih se pouzdao u Supica a Begovica tek u prijatljskoj isprobao. Znam argumente protiv toga, jedan nema kluba a drugi je u engleskoj ligi. Ipak sam tog misljenja, jer kod Supica bar znamo na cemu smo, a i ekipa.

Cudi ma da ne kritikujete sto sam Pandzu postavio u odbranu. :D
pa bolan gdi ces pandzu stavit u odbranu :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.