bombaysaphire je napisao/la:delinjo je napisao/la:bravo...ma bolji ljudi nema se tu sta pricati ....ovi imaju Levandovskog i 10 panjeva
Misliš 11 panjeva?
pa eto ovaj prijem i sut ...sumnjam da to bas panj moze
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
bombaysaphire je napisao/la:delinjo je napisao/la:bravo...ma bolji ljudi nema se tu sta pricati ....ovi imaju Levandovskog i 10 panjeva
Misliš 11 panjeva?
Ma kakvi to, ovdje kažu da špic(pogotovo kad je prvi igrač ekipe), kad timu ne ide, treba da se vrati, pokupi loptu i prenese je naprijed.delko je napisao/la: Pa kako nije klasa, vuce tu reprezentaicu sam na ledjimaCovjek je pravi centarfor, steta sto nema tim ili bar dvojicu-trojicu da ga isprate :S
Haha ma nas narod najvise voli da se ruga, cim malo ne ide kako trebadelinjo je napisao/la:bombaysaphire je napisao/la:delinjo je napisao/la:bravo...ma bolji ljudi nema se tu sta pricati ....ovi imaju Levandovskog i 10 panjeva
Misliš 11 panjeva?
pa eto ovaj prijem i sut ...sumnjam da to bas panj moze
Cekaj on je rezerva u Arsenalu?Mokroguz je napisao/la:David Ospina, Arsenalanell je napisao/la:Odlicna odbrana![]()
Ko je ovaj golaman, gdje brani?
Pričamo o prvenstvu, ali sam se dotakao toga da si rekao da on nije klasa. Klasa je vječna kao što kažuJack je napisao/la:Pa jel pričamo o prvenstvu?Fuerza je napisao/la:Ma ne nije Lewa klasa uopšte... Možda igra loše prvenstvo, ali je klasa!Jack je napisao/la:Pa Lewat je najgori igrač ekipe, kakva klasa?
O Mundijalu pričamo. A na Mundijalu se on nije sastavio s loptom,delko je napisao/la:Pa kako nije klasa, vuce tu reprezentaicu sam na ledjimaCovjek je pravi centarfor, steta sto nema tim ili bar dvojicu-trojicu da ga isprate :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.