ovim gore si nas kolege dobre bošnjane pretek'o na ATP listiLAZARUS2000 je napisao/la:Ko rano rani dva bana grabiBoixosNois1899 je napisao/la:Bogami, ovaj put ste poranili.
Polufinale SP 2018
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: Polufinale SP 2018
Zarathustra
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Gotovo ko ti Marksov anustuzlak1987 je napisao/la:Dantes nikad zainteresovaniji za polufinale, sto covjek voli fudbal/nogomet![]()
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Mene zanima kad ce u Hercegovini zavrsiti drugi svjetski rat i kad ce lokalno katolicko stanovnistvo skontati da je NDH bila zlocinacka tvorevina, a da se podrzavanje istih u normalnom svijetu smatra barbarskim i necovjecnim?Ferdo je napisao/la:Mene samo zanima ako Hrvatska prođe u finale ili ga čak i osvoji hoće li skočiti prodaja antidepresiva u pojedinim dijelovima BiH? Mislim da hoće.
Valjalo bi da modovi jednostavno pobrišu zadnje 3-4 stranice na ovoj temi. Pored dvije lijepe tekme koje nas čekaju ovdje se samo piše o unutrašnjom političkom stanju u Bosni i Hercegovini.
Ferdo je napisao/la:Valjalo bi da modovi jednostavno pobrišu zadnje 3-4 stranice na ovoj temi. Pored dvije lijepe tekme koje nas čekaju ovdje se samo piše o unutrašnjom političkom stanju u Bosni i Hercegovini.
Zarathustra
Samo da ne izvrši suicid ako Hrvati postanu prvaci svijeta.tuzlak1987 je napisao/la:Kad god da udjem Dantes nesto napisao, sto covjek voli fudbal/nogomet![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I sto Htvatska prolazi dalje to je gore. Iako mislim da je to puka slucajnostFerdo je napisao/la:Valjalo bi da modovi jednostavno pobrišu zadnje 3-4 stranice na ovoj temi. Pored dvije lijepe tekme koje nas čekaju ovdje se samo piše o unutrašnjom političkom stanju u Bosni i Hercegovini.
SAMO ŠIROKI!
i kad ce prestati da javno obznanjuju da mrze drzavu u kojoj zive,kao da im je loše o njojEvander je napisao/la:Mene zanima kad ce u Hercegovini zavrsiti drugi svjetski rat i kad ce lokalno katolicko stanovnistvo skontati da je NDH bila zlocinacka tvorevina, a da se podrzavanje istih u normalnom svijetu smatra barbarskim i necovjecnim?Ferdo je napisao/la:Mene samo zanima ako Hrvatska prođe u finale ili ga čak i osvoji hoće li skočiti prodaja antidepresiva u pojedinim dijelovima BiH? Mislim da hoće.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovo onaj sto je pokusao zaradjivati na majicama sa cvijetom Srebrenice
nema od toga naravno nista, niti vidim zasto bi Hrvati to trebali uraditi
Don't believe the hype.
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Joj ovaj fikret je oličenje prosječnog Bošnjaka ulizivača, ono bi sa svima bilo dobro, svima bi se ulizalo, samo da se malo neko sažali nad njim.
Ma normalno da nema, Fifa neće dozvoliti a i kakve oni veze imaju s timakisarajevo92 je napisao/la:Ovo onaj sto je pokusao zaradjivati na majicama sa cvijetom Srebrenice![]()
![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
- Fikret1946
- Kontakt:
rijetko iritantna pojava je ovaj bildeakisarajevo92 je napisao/la:Ovo onaj sto je pokusao zaradjivati na majicama sa cvijetom Srebrenice![]()
![]()
Nije puka slučajnost vjeruj mi. Zavist je u pitanju.since1948 je napisao/la:I sto Htvatska prolazi dalje to je gore. Iako mislim da je to puka slucajnostFerdo je napisao/la:Valjalo bi da modovi jednostavno pobrišu zadnje 3-4 stranice na ovoj temi. Pored dvije lijepe tekme koje nas čekaju ovdje se samo piše o unutrašnjom političkom stanju u Bosni i Hercegovini.
Ja navijam za Hrvatsku. Sto veci uspijeh to bolje. Kanite se ovi budala iz Hercegovine, nemaju pametnijeg posla.
Kad covjek bolje razmisli, npr Dinamo ima dosta nasih igraca. Sad ce biti navala skauta po Hrvatskoj sto je takodjer bolje za BiH igrace.
Dosta ljudi na ovim prostorima umjesto da gledaju na bolje, samo gledaju na gore.
Kad covjek bolje razmisli, npr Dinamo ima dosta nasih igraca. Sad ce biti navala skauta po Hrvatskoj sto je takodjer bolje za BiH igrace.
Dosta ljudi na ovim prostorima umjesto da gledaju na bolje, samo gledaju na gore.
sto su bolji to kvalitetnijeg otpada mozemo da pokupimo jeltesoko je napisao/la:Ja navijam za Hrvatsku. Sto veci uspijeh to bolje. Kanite se ovi budala iz Hercegovine, nemaju pametnijeg posla.
Zarathustra
Ma samo zaostali Bosnjo koji Ima neku korist moze navijat za njih!
Jel hoces da kazes da su Amer i Izet otpad? i mozda mali Ajdin HasicMoggi je napisao/la:sto su bolji to kvalitetnijeg otpada mozemo da pokupimo jeltesoko je napisao/la:Ja navijam za Hrvatsku. Sto veci uspijeh to bolje. Kanite se ovi budala iz Hercegovine, nemaju pametnijeg posla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.