RSD Velež - Igrački kadar i transferi
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
To sto ohrabruje je da sad imamo dobru konkurenciju na toj poziciji. Vjerujem da ce i jedan i drugi napredovat kroz sezonu, a bit ce vjerovatno i pokoja suspenzija. Zadnji vezni pretezno zavrse tekmu bar s javnom opomenom.
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Laz je..FSB je napisao/la:Nadam se da ovo nije istina.Nekadašnji junior Zrinjskog na meti Veleža
Rođeni su uspjeli produžiti ugovore s nekoliko igrača i zadržati okosnicu ekipe, ali će im za dobre rezultate u najvećem razredu bh. nogometa biti potrebno još nekoliko (kvalitetnih) pojačanja.
Kao jedno od njih Rođeni vide nogometaša NK Neretva Metković, Dražana Glibu koji se nalazi na meti mostarskog kluba.
Glibo igra na poziciji stopera, prošao je mlađe selekcije gradskog rivala Zrinjskog, a u redove NK Neretva je stigao u kolovozu prošle godine, piše S.port1.ba.
(Jabuka.tv)
https://s.port1.****/premije ... nih/158749
Ti si naša ljubav jedina!
U redakciji **** propalog Selimovicevog "Oslobodjenja" rade ljubitelji plasticara sa Otoke koji ne mogu da smisle Velez, a posebno se u svojim pristrasnim, krajnje neobjektivnim i netacnim pisanjima i kolumnama istice gl. i odg. urednik, pijandura i patokar Sanel Konjhodzic. Upravo je ovaj "novinar" uoci utakmice sa olimpickim pisao jednu kolumnu pod nazivom "Sta hoce Ibro Rahimic?", ali ju je nakon brojnih negativnih kritika, kako od strane javnosti tako i od kolega, uklonio i obrisao sa portala i FB stranice propalog Oslobodjenja samo par sati nakon objave.
Inace, ovaj portal (**** i Oslobodnjenje) plasiraju mnogo netacnih i neprovjerenih informacija, uglavnom mahalske price plasiraju te ih ne treba uzeti za ozbiljno nikada.
Inace, ovaj portal (**** i Oslobodnjenje) plasiraju mnogo netacnih i neprovjerenih informacija, uglavnom mahalske price plasiraju te ih ne treba uzeti za ozbiljno nikada.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
sinoc zvanicna izbacila video sa treninga ne vidim Fajica da trenira znaci ipak je otisao?Tracy1 je napisao/la:Izgleda opet supljak, slab ti insiderDembaBa21 je napisao/la:Momak koji mi je ovo rekao je rod sa jednim od uposlenika Veleza ako on laze lazem i jadrakensang je napisao/la:Dobro je sto ce doci Dilaver ako nista
A to za Fajica da je jucer otisao, nije istina nego s u p lj a k i rana u nedostatku info bukbalno izmislja
Ama nije otisao, ako ode znat ce svi ne sekirajte se. Saudijci su dobili cifru za koju mogu odma danas dovesti Fajica. Ako ne dodje ta cifra Fajic ostaje sa nama u PL.
Imali ikakvih naznaka da dolazi neko, ova šutnja ubi 

MUSVDG
-
- Kontakt:
Pregovaralo se sa dosta igraca ali uprava ne zeli dati igracima velike plate bas jer im ove godine nije cilj napad na vrh tabele. Cilj kluba ove sezone je da budu stabilni prvoligas, da ne budu u borbi za opstanak i da se nastave radovi na stadionu (pokrivanje centralne i reflektori). Doci ce jos 2 do 3 igraca vjerovatno pa sta bude bude. Mislim da sa trenutnim kadrom mozemo fino odigrati i ne plasiti se za opstanak.Tracy1 je napisao/la:Imali ikakvih naznaka da dolazi neko, ova šutnja ubi
Forzza Velez
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Rade i to za veoma male pareZoom088 je napisao/la:U redakciji **** propalog Selimovicevog "Oslobodjenja" rade ljubitelji plasticara sa Otoke koji ne mogu da smisle Velez, a posebno se u svojim pristrasnim, krajnje neobjektivnim i netacnim pisanjima i kolumnama istice gl. i odg. urednik, pijandura i patokar Sanel Konjhodzic. Upravo je ovaj "novinar" uoci utakmice sa olimpickim pisao jednu kolumnu pod nazivom "Sta hoce Ibro Rahimic?", ali ju je nakon brojnih negativnih kritika, kako od strane javnosti tako i od kolega, uklonio i obrisao sa portala i FB stranice propalog Oslobodjenja samo par sati nakon objave.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:

Oprosti nam i vrati se
FSB je napisao/la:ok će ovo izgledati nazad
Nista od maneva
MUSVDG
Ako ipak ne dođe do pojačanja na toj poziciji, ja bi bio prezadovoljan sa Nusretom. Na svakoj utakmici koju sam gledao nije nijednom napravio grešku do gola, ne znam što ga svako na stranu odbacuje.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Kosta Manev sigurno nece doci iako je sve bilo dogovoreno. Trebao je imati platu duplo vecu od Fajica, 10 hiljada maraka, pristao je da dodje ali nazalost porodica mu nece u Mostar. Nadaju se da ce otici negdje van balkana u nizu ligu. Steta, bio bi ekstra pojacanje ali idemo dalje.
Forzza Velez
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Potvrdjeno? Jeli u pitanju sitno obeštečenje ili napuštaju dzabane?FSB je napisao/la:Ramčilović ---> FK Sloboda Tuzla
Lucas ---> NK GOŠK Gabela
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Haroni je napisao/la:Potvrdjeno? Jeli u pitanju sitno obeštečenje ili napuštaju dzabane?FSB je napisao/la:Ramčilović ---> FK Sloboda Tuzla
Lucas ---> NK GOŠK Gabela
Lucas ima aktivan ugovor i na posudbi je. Ima velike probleme sa vizom svake godine.
Ramcilovicu hvala, ali covjek je presjedio svaku utakmicu u federalki, ne znam koliko je pojacanje, nama je na pripremama bio super i on je otisao.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Otišao je i Biševac, Hamza je zatražio papire i otišao, Ramčilović ne znam ni zašto je dolazio kada će da sjedi na klupi.
Lucas Ojeda ide na posudbu u GOŠK, vjerojatno će i Vignatija pustiti na posudbu iako mi je iskreno krivo lika jer nije dobio šansu da se pokaže. Volio bi da ostane Rodrigo sa prvom ekipom, ali ne znam kako će to da ide sa kvotom stranaca
Lucas Ojeda ide na posudbu u GOŠK, vjerojatno će i Vignatija pustiti na posudbu iako mi je iskreno krivo lika jer nije dobio šansu da se pokaže. Volio bi da ostane Rodrigo sa prvom ekipom, ali ne znam kako će to da ide sa kvotom stranaca
Mostar u srcu, Velež do groba
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Da se nije zakuhalo onako poslije Gorazda vjerujem da bi Ramcilovic dobio priliku da se dokaze u nekoliko utakmica ali onako Olimpik ti dosao na bod, nemas tu vremena za uigravanje i eksperimentisanje, dovodis onda ulazak u PL u pitanje.RASanticeva je napisao/la:Otišao je i Biševac, Hamza je zatražio papire i otišao, Ramčilović ne znam ni zašto je dolazio kada će da sjedi na klupi.
Forzza Velez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.