Sam sa sobom komuniciraš jadniče!

Sam sa sobom komuniciraš jadniče!
Kao i svaki pogančer kojem mozak ne radi.
Grbavica. Logičan izbor s obzirom da je dosta bliža od Koşeva, tako da naši tifozi u korteu kad krenu s Otoke blizu im je
Dva taksija ludih navijača ole ole ole oletrecinavijac je napisao/la: ↑03 avg 2020, 15:41Grbavica. Logičan izbor s obzirom da je dosta bliža od Koşeva, tako da naši tifozi u korteu kad krenu s Otoke blizu im je![]()
Jesu li to neke lukavičke fore novinaru u pokušaju?
Pozdrav svima.
Dobro došao brato. Armija Vucova raste iz dana u danConvicts1988 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:02Da li primate nove članove u vašoj navijačkoj skupini, novog "vučinu" ? Sad kad je Čelik ispao ne zanima me više, ja bih prešao da navijam za vas. Da se razumijemo, uvijek sam bio vaš prekriveni fan, divio se Olimpikovoj igri te atmosferi koju pravi ova organizovana skupina na Otoci.
Poštovanje za vas.
Koliko sam informiran od Lovačkog društva, više je Vukova registrovno na Trebeviću nego na Otocitrecinavijac je napisao/la: ↑03 avg 2020, 20:33Dobro došao brato. Armija Vucova raste iz dana u danConvicts1988 je napisao/la: ↑03 avg 2020, 18:02Da li primate nove članove u vašoj navijačkoj skupini, novog "vučinu" ? Sad kad je Čelik ispao ne zanima me više, ja bih prešao da navijam za vas. Da se razumijemo, uvijek sam bio vaš prekriveni fan, divio se Olimpikovoj igri te atmosferi koju pravi ova organizovana skupina na Otoci.
Poštovanje za vas.