Premijer liga 2021/2022
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga 2021/2022
ne znam jeste li upratili mozda sam ja pogresno vidio, al biljaka za pobjedonosni gol protiv gracanice brat bratu napravio minimalno 5 koraka 

.....nisam te presto voljeti.....
U Vakufu 5 koraka ide za domace ako je bitan napad, nisi znao?zrinjskimo je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:36ne znam jeste li upratili mozda sam ja pogresno vidio, al biljaka za pobjedonosni gol protiv gracanice brat bratu napravio minimalno 5 koraka![]()

- EastwichTown
- Kontakt:
Napravio je sigurno 4-5 koraka , ali pitanje je da li je jedanput štopnuo loptu , ne vidi se dobro na snimku...zrinjskimo je napisao/la: ↑13 dec 2021, 13:36ne znam jeste li upratili mozda sam ja pogresno vidio, al biljaka za pobjedonosni gol protiv gracanice brat bratu napravio minimalno 5 koraka![]()
Zuhdija Zule Korkaric novi trener Vardara???
Bosna-Krivaja 1
Maglaj-Izvidjac 2
Gracanica-Vogosca 1
Konjuh-Sloga 1
Sloboda-Borac 2
Gradacac- Leotar 2
Sloga D-Iskra 1
Maglaj-Izvidjac 2
Gracanica-Vogosca 1
Konjuh-Sloga 1
Sloboda-Borac 2
Gradacac- Leotar 2
Sloga D-Iskra 1
Orhan Torlakovic novi trener ORK Bosne?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sudijska lakrdija u Gračanici.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Iskra dade Cickusica Maglaju kolo prije i zakomplikova sebi situaciju. Velika 2 boda za Maglaj.
Koja krađa sudija u Gračanici , za Zatvora !!!
Večeras su sudije zaradile degenek , Vogošća 60 minuta gubila i na krilima sudija i delegata (ne znam ko su) nosi bod kući , nezasluženo...
Večeras su sudije zaradile degenek , Vogošća 60 minuta gubila i na krilima sudija i delegata (ne znam ko su) nosi bod kući , nezasluženo...
Osmanhodzic 17 golova 

U Gradaccu Sidik spašavao Leotar, da njega nije bilo pobjeda bi bila i uvjerljivija, do 45 minute utakmica bara bara 14:14 i na kraju sretno i spretno novi bodovi.
Da li je po pravilima da jedan igrac u polusezoni 2 puta igra protiv iste ekipe, zar nije prelazni rok definisan. Cickusic 2 puta pobijedi Izvidjac za 2 razlicite ekipe, oko njega vazda kontroverze neke.
**** ligu treba se posrat na nju, a i on po fejsbuku **** mater seb s nekim objavama a najvise sere, nisu ljudi djaba rekli da je tica u glavi taj Čičkušic, pisam ga
Prelazni rok je do 28.2.2022. godine, a prema članu 53. Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača, jedan igrač u toku jedne sezone može biti registrovan dva (2) puta.
Ovo je problem za Čičkušića, koji se neće dugo skrasiti u Maglaju. Prošli put je pobjedao iako je imao status općinskog viječnika u Maglaju i privatni posao. Tada su mu svi redom **** mater, a sad je opet najbolji kada se vratio .. Slican scenarij je moguc opet .. Frajer je jednostavno tica u glavi

Navodno, Iskra nije mogla vise na kraj sa njim, poremetio cijelu ekipu.Mahmurluk je napisao/la: ↑19 dec 2021, 01:12Prelazni rok je do 28.2.2022. godine, a prema članu 53. Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača, jedan igrač u toku jedne sezone može biti registrovan dva (2) puta.
Ovo je problem za Čičkušića, koji se neće dugo skrasiti u Maglaju. Prošli put je pobjedao iako je imao status općinskog viječnika u Maglaju i privatni posao. Tada su mu svi redom **** mater, a sad je opet najbolji kada se vratio .. Slican scenarij je moguc opet .. Frajer je jednostavno tica u glavi![]()
Kvalitetom on nikad nije ni bio za ove lige nego daleko iznad, ali mentalno nije ni za ove lige. Dodu sve neki bivsi reprezentativci on pravi budale od njih na terenu, ali dzaba kada su to ljudi o sebi pri sebi a ne budala kao on
Ja se sve pitam kako ga nema gdje u vecem klubu oraganizovanijem ili u reprezentacija a tako znaciiii istina je da je tičurina u glavi, znaju ljudi nije djaba gdje je.Edin54 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 16:43Kvalitetom on nikad nije ni bio za ove lige nego daleko iznad, ali mentalno nije ni za ove lige. Dodu sve neki bivsi reprezentativci on pravi budale od njih na terenu, ali dzaba kada su to ljudi o sebi pri sebi a ne budala kao on
Sve po zaslugama.
Nek on izvodo gluposti po fejsbuku i trazi nesto i moli se alahu glupan, to se zadrzaje za sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.