Amar Dedić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
FBotpravnik
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Citav tim izgleda malo ‘zelen’ sto je i normalno s obzirom na maldost i godine ali sve u svemu Amar izgleda vrlo samouvjeren i vidi se da zna lopte i da pripada ovom drustvu…
Ma ovo je pravi test, sto kazes ima i Theo, ovo ako dobro odradis to je to, spreman si za najveci nivo jer nema jace lijeve strane na svijetu od Leaa-Thea.Goalgetter je napisao/la: ↑02 nov 2022, 21:55Da je samo Leao i islo bi nekako, ali jos i Theo, ubitacan je Milan po toj lijevoj strani. Probili su preko par kontri po toj lijevoj strani vecinom kad bi Dedic krenuo naprijed. Solidna utakmica do sad, dosta posla ima na svojoj strani.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nevjerovatan je broj šansi koje stvore na meču a ne realizuju,stiče se dojam da bi sa linije promašili gol
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ovog leaa moze par igraca na svijetu cuvati
- Goalgetter
- Kontakt:
Nazalost njegova greska kod ovog 3. gola ali kakav solo Leaa, nevjerovatno.
- LegendKiller
- Kontakt:
Da ne bilo zalijetanja pa kasnije pljuvanja momka kada dođe u repku, treba spustiti loptu. Ovo što je igrao u obije utakmice protiv Milana je bilo poprilično tanko. Nazad onako sa dosta propusta, a naprijed bukvalno ništa nije napravio, ne znam da je dva puta prešao u Milanovu polovinu terena. Generalno se vidi da mu je defanziva jača strana od ofanzive. Kod trećeg gola Milana baš amaterska greška. Realno bilo ko bi mogao biti bek u Salzburgu i igrati ono što on igra u ove dvije tekme u Milanu, ono nešto ekstra nije pokazao. Ali eto ekipa mu je bukvalno izlog za veće klubove pa ima šansu dokazati se. Ovo samo pišem da ne bi bilo sutra pljuvanja po momku u repki, i da se ne iznenadite ako budete po desnoj strani gledati izvedbe ala Čivić
Jest on sada kapiten na terenu?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma pisali smo vec o tomeLegendKiller je napisao/la: ↑02 nov 2022, 22:28Da ne bilo zalijetanja pa kasnije pljuvanja momka kada dođe u repku, treba spustiti loptu. Ovo što je igrao u obije utakmice protiv Milana je bilo poprilično tanko. Nazad onako sa dosta propusta, a naprijed bukvalno ništa nije napravio, ne znam da je dva puta prešao u Milanovu polovinu terena. Generalno se vidi da mu je defanziva jača strana od ofanzive. Kod trećeg gola Milana baš amaterska greška. Realno bilo ko bi mogao biti bek u Salzburgu i igrati ono što on igra u ove dvije tekme u Milanu, ono nešto ekstra nije pokazao. Ali eto ekipa mu je bukvalno izlog za veće klubove pa ima šansu dokazati se. Ovo samo pišem da ne bi bilo sutra pljuvanja po momku u repki, i da se ne iznenadite ako budete po desnoj strani gledati izvedbe ala Čivić
Većina se vode logikom, mlad je, napredovat ce. Nadamo se svi da hoce.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ja msm da on protiv Milana nije imao neke velike ofanzivne zadatke, msm da je to vise trenerova odluka.LegendKiller je napisao/la: ↑02 nov 2022, 22:28Da ne bilo zalijetanja pa kasnije pljuvanja momka kada dođe u repku, treba spustiti loptu. Ovo što je igrao u obije utakmice protiv Milana je bilo poprilično tanko. Nazad onako sa dosta propusta, a naprijed bukvalno ništa nije napravio, ne znam da je dva puta prešao u Milanovu polovinu terena. Generalno se vidi da mu je defanziva jača strana od ofanzive. Kod trećeg gola Milana baš amaterska greška. Realno bilo ko bi mogao biti bek u Salzburgu i igrati ono što on igra u ove dvije tekme u Milanu, ono nešto ekstra nije pokazao. Ali eto ekipa mu je bukvalno izlog za veće klubove pa ima šansu dokazati se. Ovo samo pišem da ne bi bilo sutra pljuvanja po momku u repki, i da se ne iznenadite ako budete po desnoj strani gledati izvedbe ala Čivić
Ne vjerujem da postoji covjek na svijetu koji ce igrati odbranu protiv Leaa i Thea i imati neki ucinak u napadu.
Al bitno je da se ne boji da preuzme odgovornost i sl, ostalo ce nadoci siguran sam, sve su to neke sitnice.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
kako ce momak igrati dobro kada je milan jaci 5 puta, jadnik se zalijepi za thea, pretrci ga leao, drzi ovog, fijukne theo:-).
Ovo sto milan ima na lijevoj strani, ne znam ima li jos neka ekipa.
bice od njeg dobar igrac, vec je nas najbolji bek.
momak ima i potrebnu drskost, nema straha.
Gledao sam samo prvo poluvrijeme tako da ne mogu puno reci za sinocnu utakmicu. Da se primjetiti vec da prema naprijed se zna ukljuciti vec nesto vise. Nije to jos naravno sve i moze bolje. Fino je isao po svojoj strani gdje ga je Sucic samo trebao uposliti i imao bi slobodan prostor za prodor, ali ovaj ukaki akciju. Poslje i kod suta onog Danca gdje je bio otvoren i bolje pozicioniran za sut nego Danac. Ali ovaj opali loptu pod nebo. Vidjelo se odma galama i rasprava jer je vidio da je bolje bio pozicioniran. A sjetimo se prije tri mjeseca kad cak ni protiv losi ekipa domace lige nije isao u napad.babino je napisao/la: ↑03 nov 2022, 07:12kako ce momak igrati dobro kada je milan jaci 5 puta, jadnik se zalijepi za thea, pretrci ga leao, drzi ovog, fijukne theo:-).
Bice to s vremenom sve bolje, mlad je i greske su normalne.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Kod Salzburga je problem na ovom nivou što imaju previše mladu ekipu. Ima tu kvaliteta ali za ovaj nivo treba i iskustva.
Samo dvojica nisu rođena u 21.stoljeću.
Samo dvojica nisu rođena u 21.stoljeću.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pisalo se vec o ovome, njemu je najveca prednost sto je fizicki spreman i zna ulaziti u duelima, kada sazrije u pravog covjeka bit ce jos jaci.
Njegov problem je tehnicke prirode, a to se sigurno moze iskustvom popraviti.
Druga najveca prednost je sto je znao ulaziti u driblinge i nositi loptu sa sobom, ali od kada igra u Salzburgu to je prestao raditi. u Wolfsbergeru i u Reprezentaciji je fino nosio loptu.
Ali za modernog beka, on mora biti siguran u posjedu, mora znati drzati posjed u zadnjoj trecini, ako ekipa izlazi visoko i mora imati delivery u petercu, to je minimum minimuma kako bi se istaknuo u ozbiljnijem okruzenju poput Milana, Intera ili neke druge ekipe.
Ako ste svi vi zadovoljni da igra u Augsburgu onda igra odlicno.
Danas igrac na svakoj poziciji mora imati arsenal oruzja i svestran kvalitet kako bi igrao na vecem nivou. A Amar to sigurno nema, jos..
Njegov problem je tehnicke prirode, a to se sigurno moze iskustvom popraviti.
Druga najveca prednost je sto je znao ulaziti u driblinge i nositi loptu sa sobom, ali od kada igra u Salzburgu to je prestao raditi. u Wolfsbergeru i u Reprezentaciji je fino nosio loptu.
Ali za modernog beka, on mora biti siguran u posjedu, mora znati drzati posjed u zadnjoj trecini, ako ekipa izlazi visoko i mora imati delivery u petercu, to je minimum minimuma kako bi se istaknuo u ozbiljnijem okruzenju poput Milana, Intera ili neke druge ekipe.
Ako ste svi vi zadovoljni da igra u Augsburgu onda igra odlicno.
Danas igrac na svakoj poziciji mora imati arsenal oruzja i svestran kvalitet kako bi igrao na vecem nivou. A Amar to sigurno nema, jos..
⚜️~⚜️~⚜️
@igrajlopte 🐦
Roma u osmini, zanimljiv test.
Od danas on uz Ahmedhodzic nas najskuplji igrac na TM. oba imaju po 10 Mio.
Asistencija za jedini gol danas. Pobjedili 0:1. 
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Odakle je ova anketa? Ja već duži period pričam kako Gazibegović dobro igra.
Dennis je također prošao ispod radara.
Ne znam šta je sa onim Hadžiahmetovićem, Tursku ne gledam dvije godine.
Kvalifikacije ćemo dočekati kao nikada prije, gotovo svi igraju u vrhunskoj formi.
Dennis je također prošao ispod radara.
Ne znam šta je sa onim Hadžiahmetovićem, Tursku ne gledam dvije godine.
Kvalifikacije ćemo dočekati kao nikada prije, gotovo svi igraju u vrhunskoj formi.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: B1988K, Beduin, Chevalier, Drum, GoldenLilies, izdzezveubrazil, Micron i 98 gostiju.