Ivan Bašić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ivan Bašić
Celtic bi bio super transfer, vjerujem da bi se "Ajven Bejzik" super snašao.
Kao što sam i rekao prije svjetskog, za njeg i za Jovu će biti pravo puno interesovanja jer su totalni anonimusi.
Kao što sam i rekao prije svjetskog, za njeg i za Jovu će biti pravo puno interesovanja jer su totalni anonimusi.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Korektno je Baša odigrao.
Odlični ubačaji. Par dobrih reakcija defanzivno.
Odlični ubačaji. Par dobrih reakcija defanzivno.
Babajan potvrdio: Astana spremna pustiti Bašića, Celtic u utrci za potpis
Trener Astane Grigorij Babajan potvrdio je da bi klub mogao razmotriti ponude za Ivana Bašića, kojeg već neko vrijeme prati škotski prvak Celtic.
Babajan je istakao da bi nastupi 24-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu mogli otvoriti vrata transfera u jaču evropsku ligu.
„Nemamo pravo da mu stojimo na putu. Voljeli bismo da ostane jer je veoma važan za nas, ali želimo podržati njegov razvoj“, rekao je Babajan.
Bašić je član Astane od ljeta 2025. godine i ugovorom je vezan do kraja 2026. Za reprezentaciju BiH nastupio je 18 puta, a ove sezone je u ligi upisao jedan gol i dvije asistencije u 10 nastupa.
Osim Celtica, za veznjaka se interesuje i Levski Sofija, dok Astana navodno traži oko 2,5 miliona eura za njegov transfer.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Koja je vjerovatnoca da Celtic hoće istovremeno i Tahirovica i Bašića? Meni to sve počinje malo smrditi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Koga ne tušnemo Schalkeu ide u Celtic izgledaDamirT je napisao/la: ↑16 jun 2026, 21:31Babajan potvrdio: Astana spremna pustiti Bašića, Celtic u utrci za potpis
Trener Astane Grigorij Babajan potvrdio je da bi klub mogao razmotriti ponude za Ivana Bašića, kojeg već neko vrijeme prati škotski prvak Celtic.
Babajan je istakao da bi nastupi 24-godišnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine na Svjetskom prvenstvu mogli otvoriti vrata transfera u jaču evropsku ligu.
„Nemamo pravo da mu stojimo na putu. Voljeli bismo da ostane jer je veoma važan za nas, ali želimo podržati njegov razvoj“, rekao je Babajan.
Bašić je član Astane od ljeta 2025. godine i ugovorom je vezan do kraja 2026. Za reprezentaciju BiH nastupio je 18 puta, a ove sezone je u ligi upisao jedan gol i dvije asistencije u 10 nastupa.
Osim Celtica, za veznjaka se interesuje i Levski Sofija, dok Astana navodno traži oko 2,5 miliona eura za njegov transfer.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Zabogamiloga
- Kontakt:
- bromazepam
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: atomac123, CAGarfia, Confiance, FerdinandF, General505, Godfather, Google Adsense [Bot], Halix131, hurem, Pensioner26, rossonero85, seha77, Sveti i 30 gostiju.