Pa ti svakim svojim novim upisom pokazujes koliki si balvan jbt
Armin Gigović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Armin Gigović
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Lik ne moze sastavit 2 utakmice po 90 minuta u buducem cvajtasu, u reprezentaciji konstantno starter iako jedan od najgorih na terenu, pracenje igraca mu je na nivou termina i uz sve to strasno neinteligentan sto posebno dodje do izrazaja kada igra za reprezentaciju. Ovo sam napisao iz zayebancije iako zaista mislim da ce bit na klupi sljedece kolo a najmanje mu nesto takvo zelim.RajvoSA03 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 20:43Pa ti svakim svojim novim upisom pokazujes koliki si balvan jbt
Poselami kuci
Vidis kakva si pogan. Ja kad bi ti odgovorio u slicnom stilu, automatski bih bio etiketiran od strane tvojih istomisljenika koje ti “jako cijenis”.fanatik19 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 20:51Lik ne moze sastavit 2 utakmice po 90 minuta u buducem cvajtasu, u reprezentaciji konstantno starter iako jedan od najgorih na terenu, pracenje igraca mu je na nivou termina i uz sve to strasno neinteligentan sto posebno dodje do izrazaja kada igra za reprezentaciju. Ovo sam napisao iz zayebancije iako zaista mislim da ce bit na klupi sljedece kolo a najmanje mu nesto takvo zelim.
Poselami kuci![]()
Svasta se pojavljivalo na forumu, ali takav olos kao sto si ti i gore spomenuti, e to je vec nesto novo.
92:48 - La Decima
Ma nije problem sto ne igra 90 min, jer uglavnom napadacki trio il veznjaci izadju iz igre. Problem je sto je lik prosjek, al boljeg nemamo, iako danas nije bio lose ocjenjen.
Ti kad shvatis da moje namjere nisu zlobne i da sam samo jedan istinski navijac ove reprezentacije onda mozemo nastavit komunicirat. Meni je strasno krivo sto sam u nekoliko navrata ovdje izvrijedjao pojedine forumase medju kojima si ti pa cu sad nastavit lijep dijalog bez obzira sto ti ne prestajes sa uvredama.RajvoSA03 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 21:07Vidis kakva si pogan. Ja kad bi ti odgovorio u slicnom stilu, automatski bih bio etiketiran od strane tvojih istomisljenika koje ti “jako cijenis”.fanatik19 je napisao/la: ↑01 feb 2025, 20:51Lik ne moze sastavit 2 utakmice po 90 minuta u buducem cvajtasu, u reprezentaciji konstantno starter iako jedan od najgorih na terenu, pracenje igraca mu je na nivou termina i uz sve to strasno neinteligentan sto posebno dodje do izrazaja kada igra za reprezentaciju. Ovo sam napisao iz zayebancije iako zaista mislim da ce bit na klupi sljedece kolo a najmanje mu nesto takvo zelim.
Poselami kuci![]()
Svasta se pojavljivalo na forumu, ali takav olos kao sto si ti i gore spomenuti, e to je vec nesto novo.
Mi smo proklet narod druze u svemu pa tako i u sportu. Najiskrenije bih volio da to nije tako ali to je neka sudbina i ovo sto pisem je teskog srca.
Forumasi koje sam spomenuo su ljudi bez dlake na jeziku i koji nemaju kompleks da kazu sve sto misle a to danas u svijetu nije bas pozeljno a ocito ni na ovom forumu. Evo kunem se zivotom kada bi covjek sada spojio Moodya, Brigadu i baboedindzeko, Pasodela negdje na kafu da pricaju o reprezentaciji da bi se likovi posvadjali 100 puta ali ja cijenim njihovo misljenje puno vise negoli tvoje i likova slicnih tebi jer iznesu sve sto misle bez pardona. Ove insajderske price me ne zanimaju i nikad necu komentarisat nekoga po tom pitanju jer ne vjerujem nikome bilo da si to ti ili Brigada ili neko treci iz razloga koje sam vec navodio mislim na ovoj temi.
Da je postigao gol protiv bayerna, kupio bi ga Milan.
-
- Kontakt:
Odgledao sam upravo video, simpatičan momak. Al' kad reče volim se zajebavat' nekad na terenu kad vidim priliku 
Samo šteta što je Marjan ovoliko naporan, teško ga slušati, upada u riječ... Inače svaka čast za ovakav tip videa.

Samo šteta što je Marjan ovoliko naporan, teško ga slušati, upada u riječ... Inače svaka čast za ovakav tip videa.
Armin baš gotiva lik a ovo za Marjana se slažem skroz. Yebote doveo si čovjeka da ti gostuje i na kraju od sat vremena ti pričaš 40 minuta..Coolpanda24 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:36Odgledao sam upravo video, simpatičan momak. Al' kad reče volim se zajebavat' nekad na terenu kad vidim priliku
Znaci prvih 5 minuta: Marjan 4, Belmin 50 sekundi, Armin 10 sekundi.
I ugasim, vidim na sta će izaći, ne mogu Marjanovo stenjanje podnijet. Valjda neko uradi edit pa pusti samo Arminov govor hehe
I ugasim, vidim na sta će izaći, ne mogu Marjanovo stenjanje podnijet. Valjda neko uradi edit pa pusti samo Arminov govor hehe
Imao sam priliku da stojim pored njega i bas je nekako gradjen kao djecarac...Ruku na srce, tesko da on moze biti dio neke pobjedonosne reprezentacije (ne samo zbog gradje, naravno). Drugim rijecima, Barba mora traziti druga rijesenja ....A drugi je problem sto je premalo opcija, odnosno da je sve to u par deka...bar zasada
A ne znam kako naš selektor može "potražit rješenje" za neku poziciju?
Nismo mi npr Njemačka, pa da imaš nekog Janleta koji igra na top nivou i nije nikada pozivan, pa ga pozoveš i ispostavi se kao idealno rješenje.
Nemamo mi igrače koji igraju na iole ozbiljnom nivou, a da nisu već dobro poznati.
Pa i u Bhpl je sve manje domaćih igrača, koji igraju ozbiljnu ulogu u klubovima.
Nismo mi npr Njemačka, pa da imaš nekog Janleta koji igra na top nivou i nije nikada pozivan, pa ga pozoveš i ispostavi se kao idealno rješenje.
Nemamo mi igrače koji igraju na iole ozbiljnom nivou, a da nisu već dobro poznati.
Pa i u Bhpl je sve manje domaćih igrača, koji igraju ozbiljnu ulogu u klubovima.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Koliko god to bilo teško prihvatiti mi smo reprezentacija koja ima veliki broj mladih igrača u razvoju i zato je nerealno u narednih par godina očekivati veći napredak u igri kad je reprezentacija u pitanju.
Pozivan je svaki igrač za kojeg SS pa čak i ovaj forum misli da ima potencijal ali treba vremena da se taj potencijal pretvori u suhi kvalitet i uigra.
Prvi preduslov je redovna igra i kontinuitet dobrih igara u klubu a koliko igrača u prvih 11 igra standardno i kvalitetno u ovom trenutku.
Bit će repka lijepa priča ali treba strpljenja.
U svakom slučaju i pri svakom rezultatu treba podržati ove mlade momke.
Pozivan je svaki igrač za kojeg SS pa čak i ovaj forum misli da ima potencijal ali treba vremena da se taj potencijal pretvori u suhi kvalitet i uigra.
Prvi preduslov je redovna igra i kontinuitet dobrih igara u klubu a koliko igrača u prvih 11 igra standardno i kvalitetno u ovom trenutku.
Bit će repka lijepa priča ali treba strpljenja.
U svakom slučaju i pri svakom rezultatu treba podržati ove mlade momke.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Pita ga Marijan: 'Da li ovaj golman treba da bude bolji?'.... Samo će mu problema naći u klubu s ovakvim pitanjima. Inače, slažem se s ostalima da Marijan previše priča. Da sam na mjestu Gigovića, ne bih ni radio ovaj intervju.
Sjajna kontra Kiela 3:2
Gigovic usao u 46 tad su gubili 1:2, a sada je 3:2 za Kiel
Ponisteno ipak zbog glupog faula u napadu
2:2 76 minuta
Tanko ipak do kraja losi svi
2:2 zavrsilo
Gigovic usao u 46 tad su gubili 1:2, a sada je 3:2 za Kiel
Ponisteno ipak zbog glupog faula u napadu
2:2 76 minuta
Tanko ipak do kraja losi svi
2:2 zavrsilo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
StetaCoolpanda24 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 17:54Ma nikakav ono faul nije bio, još lik išao gledati. Katastrofa.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Defanzivnivezni
- Kontakt:
Ma kakav faul, niđe veze.
Giga je bio na nivou u par situacija kad je naizgled u bezizlaznim situacijama iznio loptu između više protivničkih igrača.
Giga je bio na nivou u par situacija kad je naizgled u bezizlaznim situacijama iznio loptu između više protivničkih igrača.
"On igra na poziciji koja je kritična u smislu da on treba da drži loptu, a kad neko drži loptu taj određuje gdje lopta ide".
Proslu protiv Bayerna kad je izaso vani ljudi proigrali gotov stigli 4 4 ovu odma na klupu preselioNoDi80 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 18:03StetaCoolpanda24 je napisao/la: ↑09 feb 2025, 17:54Ma nikakav ono faul nije bio, još lik išao gledati. Katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.