Luka Kulenović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Re: Luka Kulenović
Gledo sam pola sata i necu vise nikad sve potvrdjeno sto sam znao, prespor igrac ,frajer ima 2 metra odbijo se od ajaxovih odbrambenih kao drvo neko. Los do bola. Lijepo bilo vidjet tu razliku kvaliteta sa druge strane weghorst najbolji igrac gradi se, razigrava, nemogu mu lopte uzet. Dade i gol. U pet klasa razlika izmedju weghorsta i kuljena. Heracles zadnji,ovako trebaju se pripremat za tesku borbu za opstanak.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pokeras voli njega i Mujakica jer su osisani na keca. Pravi fajteri. Ne voli ove sa modernim frizuricama. 
- Beduin
- Kontakt:
A za Tabakovica je opravdanje ksko nije imao lopti od suigraca?
Sa druge strane Luka igra protiv Ajaxa koji je svjetlosna godina u odnosu na Heracles, koji ce vjerovatno na kraju i ispasti jer se nisu nista pojacali, cak su mislim i slabiji.
Kulenovic spor do bola? Pa on je Bolt za Tabakovica
Sa druge strane Luka igra protiv Ajaxa koji je svjetlosna godina u odnosu na Heracles, koji ce vjerovatno na kraju i ispasti jer se nisu nista pojacali, cak su mislim i slabiji.
Kulenovic spor do bola? Pa on je Bolt za Tabakovica
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
A šta veli, HSV igrao bunker cijelu utakmicu. Pa valjda je to trebalo odgovarati profilu igrača kakav je Tabakovic da se istakne koliko toliko. A mi ga prizivamo upravo u slučaju bunkerisanja kada ganjamo rezultat zadnjih 15-ak minuta.
Evo gledao sam i ja 20-ak minuta Kulenovica danas i vidio da je pogodio stativu glavom (u medjuvremenu sviran faul u napadu njegovog saigraca), oduzeo loptu na centru i povukao polukontru, imao dobijenih i izgubljenih vazdusnih duela. Može biti da je u preostalih 70 bio los pa ne mogu suditi o njegovoj partiji protiv apsolutnog favorita Ajaxa i to u gostima.
Nema potrebe za mržnjom. Kulenovic može valjati, bas kao i Tabakovic. Sada su se odlučili za prvog. Drugi put možda za Tabakovica, ako nije završio svoju priču s reprezentacijom nakon napuštanja priprema našeg tima (to je pitanje koje se može postaviti na preskonferenciji).
Evo gledao sam i ja 20-ak minuta Kulenovica danas i vidio da je pogodio stativu glavom (u medjuvremenu sviran faul u napadu njegovog saigraca), oduzeo loptu na centru i povukao polukontru, imao dobijenih i izgubljenih vazdusnih duela. Može biti da je u preostalih 70 bio los pa ne mogu suditi o njegovoj partiji protiv apsolutnog favorita Ajaxa i to u gostima.
Nema potrebe za mržnjom. Kulenovic može valjati, bas kao i Tabakovic. Sada su se odlučili za prvog. Drugi put možda za Tabakovica, ako nije završio svoju priču s reprezentacijom nakon napuštanja priprema našeg tima (to je pitanje koje se može postaviti na preskonferenciji).
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 24 avg 2025, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
A realno neznalice hejtaju Kulenovića i bezveze plaču.Beduin je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:30A za Tabakovica je opravdanje ksko nije imao lopti od suigraca?
Kulenovic spor do bola? Pa on je Bolt za Tabakovica![]()
Lik je iz jbnog Rudara iz Prijedora došo do Holandske lige.. Kreno odlično u istoj, povrede ga malo sputale al sve u svemu više nego solidan igrač i sasvim sigurno veći potencijal od Tabakovića od kojeg je mlađi 6 godina.
Barba gradi tim za budućnost
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Ne znam odakle ta prica da Haris nije imao sanse, imao ih je i to par i promasio, osim ako ja nisam gledao pogresnu utakmicu 
Kulenovica sam gledao i u Sloga Doboj dok je igrao, nikada za njega ne bih rekao da je spor igrac, dapace.
Kulenovica sam gledao i u Sloga Doboj dok je igrao, nikada za njega ne bih rekao da je spor igrac, dapace.
- Beduin
- Kontakt:
Kaze lupetalo Fanatic koji je navodno i gledao tekmu. A ocito da i ovaj put laze i to mu ne prolazi.Blackwargreymon je napisao/la: ↑24 avg 2025, 22:43Ne znam odakle ta prica da Haris nije imao sanse, imao ih je i to par i promasio, osim ako ja nisam gledao pogresnu utakmicu
075 ❤
075 ❤
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Starter danas 
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Groningen - Heracles 4 - 0 . Heracles ubjedljivo zadnji 4 utakmice
0 bodova, gol razlika 1 : 14 .
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Pod hitno transfer na zimu, prevazišo je ove fenjeraše Kulen bratbhfanatic14 je napisao/la: ↑29 avg 2025, 22:10Groningen - Heracles 4 - 0 . Heracles ubjedljivo zadnji 4 utakmice
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam jos proslo kolo napisao da ce oni vjerovatno ispasti, jednostavno nemaju kvalitet za opstanak. Mislis da su i slabiji usli u ovu sezonu.
Steta sto Luka nije presao u nesto stabilniji klub, krivac je povreda pred kraj sezone. Zato sad mora iskoristiti svaku sansu kako bi otisao odavdje.
Steta sto Luka nije presao u nesto stabilniji klub, krivac je povreda pred kraj sezone. Zato sad mora iskoristiti svaku sansu kako bi otisao odavdje.
075 ❤
075 ❤
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Danas na klupi Heraclesa nakon povratka prvog spica Hornkampa. Mislim da je sve receno, i da netreba cudit kada se rade ovakve šeme zasto nas nema na velikim takmičenjima. Igra mu u prvih 11 protiv slovenije (transfer ljeto) da bi zadnje dvije utakmice on jedini obje presjedio na tribini.
kockarsko menadzerska posla. Selektor Sergej Gus Hansen,pomocnici Nini Milenkovic i Mirko Hrgo 
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Sta je cudnobhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 14:08Danas na klupi Heraclesa nakon povratka prvog spica Hornkampa. Mislim da je sve receno, i da netreba cudit kada se rade ovakve šeme zasto nas nema na velikim takmičenjima. Igra mu u prvih 11 protiv slovenije (transfer ljeto) da bi zadnje dvije utakmice on jedini obje presjedio na tribini.kockarsko menadzerska posla. Selektor Sergej Gus Hansen,pomocnici Nini Milenkovic i Mirko Hrgo
![]()
Momak se jos nije opravio
Nije ga repka odvela ni u Cesku, ni u Nizozemsku
Bezveze ti prica brate
Kad je zdrav bolji je igrac od Tabakovica
Tabakovic zdrav pa ipet ne moze da konkurise, jer osim visine i skoka nista nema u njegovom arsenalu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ne volim pricat sa ljudima koji su nadrogirani i nemaju veze o fudbalu. Slijepac jedan kako neko moze biti povrijedjen i sjedit na klupi svaku i ulazit u igru ? Kako je sad igro dvije kad je bio povrijedjen hornkamp? Kako je bio pozvan za Bih ako je povrijedjen? Nemas ti sve daske u glavi. Sto mijesas tabakovica koji nije reprezentativac kao on ? Nikad on nece imat ni priblizno karijeru. Nikad nece igrat ni za Herthu ni Hoffenheim ni Gladbach. Nit ce on ikad biti prvi strijelac austrijske lige, njemacke cvajte i austrijske cvajte. Taj panj nije mogo u BH da bude prvi strijelac . On ima 26 godina sjedi na klupi kod ekipe koja je zadnja u holandiji. Tabakovic je druga dimenzija za njega naivce malo.NoDi80 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 14:13Sta je cudnobhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 14:08Danas na klupi Heraclesa nakon povratka prvog spica Hornkampa. Mislim da je sve receno, i da netreba cudit kada se rade ovakve šeme zasto nas nema na velikim takmičenjima. Igra mu u prvih 11 protiv slovenije (transfer ljeto) da bi zadnje dvije utakmice on jedini obje presjedio na tribini.kockarsko menadzerska posla. Selektor Sergej Gus Hansen,pomocnici Nini Milenkovic i Mirko Hrgo
![]()
Momak se jos nije opravio
Nije ga repka odvela ni u Cesku, ni u Nizozemsku
Bezveze ti prica brate
Kad je zdrav bolji je igrac od Tabakovica
Tabakovic zdrav pa ipet ne moze da konkurise, jer osim visine i skoka nista nema u njegovom arsenalu
Ovo jos nisam cuo povrijedjen igrac uredno igra fudbal vec pola godine i vise nakon povrede haha kakav amater.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Druže hajde malo počni pratiti fudbal za promjenu i eventualno predloži nekoga ko bi bio igračina u napadu, pa tek onda pljuju postojeće igrače.bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 14:08Danas na klupi Heraclesa nakon povratka prvog spica Hornkampa. Mislim da je sve receno, i da netreba cudit kada se rade ovakve šeme zasto nas nema na velikim takmičenjima. Igra mu u prvih 11 protiv slovenije (transfer ljeto) da bi zadnje dvije utakmice on jedini obje presjedio na tribini.kockarsko menadzerska posla. Selektor Sergej Gus Hansen,pomocnici Nini Milenkovic i Mirko Hrgo
![]()
Ja bih rado vidio u dresu reprezentacije Pejcinovica i Sandra Kulenovića iz dinama da vidimo koliko oni mogu jer ovi trenutni su očito limitirani. Medjutim, ova dvojica nisu u opticaju. Koga onda pozvati?
Kulenovic svakako nije ni na klupi reprezentacije. Čovjek je prošle godine zabio 10 golova u Holandiji i to u prelosem klubu. Tabakovic je bara-bara sa njim, ali je dao 4 gola prošle sezone i definitivno ima pravo selektor da daje prednost Kulenoviću.
Ako gledamo ovu sezonu ne bi trebao poziv dobiti ni Kulenović ni Tabaković ni Baždar. Ali koju dvojicu pozvati umjesto njih? Koga bi ti to pozvao?
Beganovic i Kahvic su još kilometrima daleko od seniorske reprezentacije. Jedino možda otići pogledati Koljica kao neko trenutno četvrto rješenje jer zabija golove u Rumuniji. Pa bi možda zaslužio zbog trenutne forme da bude pozvan prije njega. Ali to je igrač koji doslovno ne bi nam ništa veliko donio i vjerovatno bi samo presjedio na klupi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Pa kako ne pozvat Tabakovica? Dzeko demirovic tabakovic. Kakao mi imamo luksuz da jedan igrac gladbacha nema mjesta u repki? Kad je to ikad bilo prije? Izmedju klupe heraclesa klupe saragose i igraca gladbacha normalno da ces izabrat tabakovica. Momak je dokazan spic gdje je problem. 3 puta najbolji strijelac lige. Sta treba dat 20 golova u bundesligi da bi smio sjedit na klupi bh. O cemu pricamo? Momak je sve utakmice igro do sad za gladbach, i da ulazi sa klupe uvijek igrac bundeslige ima prednost nad heraclesom i drugom spanskom. Nebudimo djeca to su sve cinjenice i fakti. Ja nepisem ovdje lazi i gluposti zna to @bhsport nego cinjenice i istinu. Kulenovic je menadzerski igrac !!!DeeWa je napisao/la: ↑14 sep 2025, 14:44Druže hajde malo počni pratiti fudbal za promjenu i eventualno predloži nekoga ko bi bio igračina u napadu, pa tek onda pljuju postojeće igrače.bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 14:08Danas na klupi Heraclesa nakon povratka prvog spica Hornkampa. Mislim da je sve receno, i da netreba cudit kada se rade ovakve šeme zasto nas nema na velikim takmičenjima. Igra mu u prvih 11 protiv slovenije (transfer ljeto) da bi zadnje dvije utakmice on jedini obje presjedio na tribini.kockarsko menadzerska posla. Selektor Sergej Gus Hansen,pomocnici Nini Milenkovic i Mirko Hrgo
![]()
Ja bih rado vidio u dresu reprezentacije Pejcinovica i Sandra Kulenovića iz dinama da vidimo koliko oni mogu jer ovi trenutni su očito limitirani. Medjutim, ova dvojica nisu u opticaju. Koga onda pozvati?
Kulenovic svakako nije ni na klupi reprezentacije. Čovjek je prošle godine zabio 10 golova u Holandiji i to u prelosem klubu. Tabakovic je bara-bara sa njim, ali je dao 4 gola prošle sezone i definitivno ima pravo selektor da daje prednost Kulenoviću.
Ako gledamo ovu sezonu ne bi trebao poziv dobiti ni Kulenović ni Tabaković ni Baždar. Ali koju dvojicu pozvati umjesto njih? Koga bi ti to pozvao?
Beganovic i Kahvic su još kilometrima daleko od seniorske reprezentacije. Jedino možda otići pogledati Koljica kao neko trenutno četvrto rješenje jer zabija golove u Rumuniji. Pa bi možda zaslužio zbog trenutne forme da bude pozvan prije njega. Ali to je igrač koji doslovno ne bi nam ništa veliko donio i vjerovatno bi samo presjedio na klupi.
Zbog šeme je bio pozvan a ne zbog kvalitete. I smijesno mi to tvoje kako olahko pises tabakovic nije zasluzio kao da igra za posusje i nedaje golove pa nemore za bh da igra. A bazdar dobijo pozive bez reference iz mrtvog partizana bez da je se dokazo bez icega bez ikakve karijere. Nego mu spahic sredio i odma dobija pozive kao da je normalno i igra uvijek ili prvih 11 ili ulazi. A formu nema. Kodro dobio pozive iz mrtve madjarske, mesanovic, bilbija preko beusa sa 34 godine koji je bio klupa u koreji cim izadje iz bosne nema penala i namjestenih tekmi. A tabakovic nemoze iz jedne od najboljih liga koji ima preko 100 golova u karijeri. Daj smijesno. On mora biti tu uvijek uz dzeku i demira. A onda 4tog napadaca nek trazi ko mu treba u kojoj utakmici.
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Lik beskoristan na terenu i zato se i ne zove
Bazdar za njega Ibisevic, a i Kulenovic je bolji
Bazdar za njega Ibisevic, a i Kulenovic je bolji
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Izbjegavam pisanje po fudbalskim temama, ali stvarno više ne razumijem tu neku ljubav prema Tabakoviću a mržnju prema igračima poput Kulenovića i Baždara.
Tabaković je čekao skoro do 30. godine da ga pozovu iz Švicarske, pa kad nisu eto i Bosna je dobra. Vagali su i ova dvojica, ali nisu vagali do 30. godine.
Za reprezentaciju je jako malo pokazao. Okej, dobar je za neke Austrijske lige, za cvajtu, za neke divlje lige poput Mađarske i dobar je kao neka 5. opcija kad se neko od boljih napadača povrijedi u reprezentaciji.
On je zalutao na Bundesligaški nivo. A i ta Borussia Moechengladbach već dugo vremena nije onaj klub koji je bio top 4, stalno u Evropi itd. Već dugo vremena su zadovoljni ako završe 10. u ligi.
Kulenović je prošle sezone bio dosta bolji igrač od njega, još je mlađi. Tabaković nema svrhe u reprezentaciji osim kao rezervna opcija, isto kao što smo mi njemu bili rezervna opcija kroz skoro čitavu njegovu karijeru.
Tabaković je čekao skoro do 30. godine da ga pozovu iz Švicarske, pa kad nisu eto i Bosna je dobra. Vagali su i ova dvojica, ali nisu vagali do 30. godine.
Za reprezentaciju je jako malo pokazao. Okej, dobar je za neke Austrijske lige, za cvajtu, za neke divlje lige poput Mađarske i dobar je kao neka 5. opcija kad se neko od boljih napadača povrijedi u reprezentaciji.
On je zalutao na Bundesligaški nivo. A i ta Borussia Moechengladbach već dugo vremena nije onaj klub koji je bio top 4, stalno u Evropi itd. Već dugo vremena su zadovoljni ako završe 10. u ligi.
Kulenović je prošle sezone bio dosta bolji igrač od njega, još je mlađi. Tabaković nema svrhe u reprezentaciji osim kao rezervna opcija, isto kao što smo mi njemu bili rezervna opcija kroz skoro čitavu njegovu karijeru.
Evo citiram te šta bi tačno rekao da zovne Harisa (tvojim rječnikom:bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 15:19Pa kako ne pozvat Tabakovica? Dzeko demirovic tabakovic. Kakao mi imamo luksuz da jedan igrac gladbacha nema mjesta u repki? Kad je to ikad bilo prije? Izmedju klupe heraclesa klupe saragose i igraca gladbacha normalno da ces izabrat tabakovica. Momak je dokazan spic gdje je problem. 3 puta najbolji strijelac lige. Sta treba dat 20 golova u bundesligi da bi smio sjedit na klupi bh. O cemu pricamo? Momak je sve utakmice igro do sad za gladbach, i da ulazi sa klupe uvijek igrac bundeslige ima prednost nad heraclesom i drugom spanskom. Nebudimo djeca to su sve cinjenice i fakti. Ja nepisem ovdje lazi i gluposti zna to @bhsport nego cinjenice i istinu. Kulenovic je menadzerski igrac !!!DeeWa je napisao/la: ↑14 sep 2025, 14:44Druže hajde malo počni pratiti fudbal za promjenu i eventualno predloži nekoga ko bi bio igračina u napadu, pa tek onda pljuju postojeće igrače.bhfanatic14 je napisao/la: ↑14 sep 2025, 14:08Danas na klupi Heraclesa nakon povratka prvog spica Hornkampa. Mislim da je sve receno, i da netreba cudit kada se rade ovakve šeme zasto nas nema na velikim takmičenjima. Igra mu u prvih 11 protiv slovenije (transfer ljeto) da bi zadnje dvije utakmice on jedini obje presjedio na tribini.kockarsko menadzerska posla. Selektor Sergej Gus Hansen,pomocnici Nini Milenkovic i Mirko Hrgo
![]()
Zbog šeme je bio pozvan a ne zbog kvalitete. I smijesno mi to tvoje kako olahko pises tabakovic nije zasluzio kao da igra za posusje i nedaje golove pa nemore za bh da igra. A bazdar dobijo pozive bez reference iz mrtvog partizana bez da je se dokazo bez icega bez ikakve karijere. Nego mu spahic sredio i odma dobija pozive kao da je normalno i igra uvijek ili prvih 11 ili ulazi. A formu nema. Kodro dobio pozive iz mrtve madjarske, mesanovic, bilbija preko beusa sa 34 godine koji je bio klupa u koreji cim izadje iz bosne nema penala i namjestenih tekmi. A tabakovic nemoze iz jedne od najboljih liga koji ima preko 100 golova u karijeri. Daj smijesno. On mora biti tu uvijek uz dzeku i demira. A onda 4tog napadaca nek trazi ko mu treba u kojoj utakmici.
"Zove kockar menadžerakog igrača samo jer se vodi da igra u njemačkoj ligi jer on i kockar Spahic moraju rjesavat kockarske dugove. Nemožeš (spojeno
Završen citat.
Evo treci put te molim da nam ti napises svojih idealnih 11. Eto, protiv Kipra, napisi nam svojih 11 idealnih molim te
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, Proximic, Zglavkar i 41 gost.