Eh pa i ja tebi govorim da ne treba ni na sva zvona govoriti da ces napustiti klub,naprimjer kao Zec i gubiti povjerenje navijaca,a fala bogu obozavaju ga.I da ostane ovdje jos malo,nista mu nece biti,a kad dodje prava ponuda,neboj se pici Ibro preko Jadrana...felipe-s je napisao/la:slazem se... sad si dosao na ono sto ja govorim svo vrijeme... ni jedan od tih nabrojanih se u hajduku nije zadrzao niti napravio cijelu karijeru tamo.... ibricic je prerastao todemir44 je napisao/la:OK,ljudi neznaju za Hajduk,al znaju za Kalinica,Biscana,Zivkovica,Sericha,Skoku i slicnih koji su imali veze sa Hajdukom.....A kod Sarajeva znaju za Obucu,Skoru,Ihtijarevica...Istina je da je hajduk sada u velikoj krizi,al sto je kod njih najbitnije oni su STABILAN KLUB,mislim finansijski,i kao takav ce izaci iz ove krize...Da ti pojasnim PARA VRTI GDJE BURGIJA NECE.....felipe-s je napisao/la:demire ja kazem da je hajduk uzimajuci u obzir sta je bio prije 4,5 godina postao bezze klun i rezultati mu se mogu mjeriti s onim koje ima sarajevo.... niko ih se vise ne boji u hnl a u evropi ljudi vise i ne znaju ko je hajduk... finansijski jesu dosta ispred al samo zato jer su nasi klubovi puni papaka koji vode menadzerske poslove... ibricic, koliko god ga ja ne gotivio, prerastao je hajduk ovakav kakav je sad
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Rotor Volgograd...
slazem se ja s tim... razlika je u tome sto je ibri 25 godina i iduce ce ima 26... a zec ima tek dvadesetak... ibro je sada u najboljim godinama i sada treba najjaci transfer da uhvati
Senijad izabran za igraca kola ove hefte. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakve veze Igor Bišćan ima sa Hajdukom?demir44 je napisao/la:OK,ljudi neznaju za Hajduk,al znaju za Kalinica,Biscana,Zivkovica,Sericha,Skoku i slicnih koji su imali veze sa Hajdukom.....A kod Sarajeva znaju za Obucu,Skoru,Ihtijarevica...Istina je da je hajduk sada u velikoj krizi,al sto je kod njih najbitnije oni su STABILAN KLUB,mislim finansijski,i kao takav ce izaci iz ove krize...Da ti pojasnim PARA VRTI GDJE BURGIJA NECE.....felipe-s je napisao/la:demire ja kazem da je hajduk uzimajuci u obzir sta je bio prije 4,5 godina postao bezze klun i rezultati mu se mogu mjeriti s onim koje ima sarajevo.... niko ih se vise ne boji u hnl a u evropi ljudi vise i ne znaju ko je hajduk... finansijski jesu dosta ispred al samo zato jer su nasi klubovi puni papaka koji vode menadzerske poslove... ibricic, koliko god ga ja ne gotivio, prerastao je hajduk ovakav kakav je sad
Ima,tako sto je igrao protiv Hajduka
Salim se,moja greska,zbunio sam se

Salim se,moja greska,zbunio sam se
Rotor Volgograd...
Znaci Trabzonsporkloc odustao od Ibre.Hoce opela a ni za yuge 45 nemaju
Inace Ibro opet dohakao Dinamcicu.
Inace Ibro opet dohakao Dinamcicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ajme meni sta radi ovaj Ibro, rekla bih Severina 
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Omerbavarac
- Kontakt:
Davno prerastao i Hajduk i HNL. Senijade, Engleska ceka na tebe. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Na neki nacin ispoljava ljubav prema bivsem odredistu ZagrebuRiNo je napisao/la:Ibro uvijek na fin nacin ucera Dinamu...
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jest prerastao, zato ima i ponude sa svih strana.omerbavarac je napisao/la:Davno prerastao i Hajduk i HNL. Senijade, Engleska ceka na tebe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ide garant u Manchester kazu ofalio.I Bayern ih guzi pa ih valja pojacati.Cartman je napisao/la:Jest prerastao, zato ima i ponude sa svih strana.omerbavarac je napisao/la:Davno prerastao i Hajduk i HNL. Senijade, Engleska ceka na tebe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A sto si smjesan po obicaju, gospodine Zlatna Kanta.harishp je napisao/la:Ide garant u Manchester kazu ofalio.I Bayern ih guzi pa ih valja pojacati.Cartman je napisao/la:Jest prerastao, zato ima i ponude sa svih strana.omerbavarac je napisao/la:Davno prerastao i Hajduk i HNL. Senijade, Engleska ceka na tebe.
De da te pohranimo Mr Cartman i tebe i Mud

Al ipak nebi ni preporucio Ibri da ide kod vas,uvijek prokisnjava
Al ipak nebi ni preporucio Ibri da ide kod vas,uvijek prokisnjava
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Ide garant u Manchester kazu ofalio.I Bayern ih guzi pa ih valja pojacati.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
zadnji put kad je Hajduk igrao protiv Man Uniteda bilo je 6:0 za "bile". bilo je to negdje u osamdesetim ali nije bitno..... sto bi isao u slabiji klub?harishp je napisao/la:Ide garant u Manchester kazu ofalio.I Bayern ih guzi pa ih valja pojacati.Cartman je napisao/la:Jest prerastao, zato ima i ponude sa svih strana.omerbavarac je napisao/la:Davno prerastao i Hajduk i HNL. Senijade, Engleska ceka na tebe.
Gdje su sad oni biseri koji tvrde ništa on ne valja , šta će on u repki??????
Halooo pozzz!
Halooo pozzz!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
senijade igracino 
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo od mene jedan mali video onako na brzinu napravljen,nije neki kvalitet slike ali nije ni lose
Za koji dan cu napraviti par finih stvari pa cu postaviti
[youtube][/youtube]
Za koji dan cu napraviti par finih stvari pa cu postaviti
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Hajduk ce igrat protiv Barce prijateljsku sljedece ljeto, evo Ibrin komentar na to:
To je sjajno, zaista bi bi bilo predivno odigrati utakmicu s takvim zvijezdama poput Ibrahimovića, Messija i svih ostalih. Ali, moramo ih dočekati kao prvaci u ljeto 2011. Eto svima motiva da ostanu u Hajduku još najmanje godinu dana. Ja sam zato i produžio ugovor.
Je li on zaista toliko glup? Koji lik majko mila, ovakvi igraci bez ikakvih ambicija i ne zasluzuju nista vise od Hajduka i hrvatske lige. Pa moj Ibricicu, da ista vrijedis igrao bi protiv Barce i njima slicnim svake sezone 2 puta. A sad uzivaj u "derbiju" protiv Dinama i jos 25-30 utakmica protiv jadnih ekipa koje bi bile na sredini tabele i u nasoj ligi.
To je sjajno, zaista bi bi bilo predivno odigrati utakmicu s takvim zvijezdama poput Ibrahimovića, Messija i svih ostalih. Ali, moramo ih dočekati kao prvaci u ljeto 2011. Eto svima motiva da ostanu u Hajduku još najmanje godinu dana. Ja sam zato i produžio ugovor.
Je li on zaista toliko glup? Koji lik majko mila, ovakvi igraci bez ikakvih ambicija i ne zasluzuju nista vise od Hajduka i hrvatske lige. Pa moj Ibricicu, da ista vrijedis igrao bi protiv Barce i njima slicnim svake sezone 2 puta. A sad uzivaj u "derbiju" protiv Dinama i jos 25-30 utakmica protiv jadnih ekipa koje bi bile na sredini tabele i u nasoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.