OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Brcko87
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Brcko87 » 11 jun 2012, 18:23

sonik24 je napisao/la:ovo s apachima je bilo kad je na Grbavicu il na Kosevo dolazilo od 25-35 hiljada ljudi na derbi, danas toga nema, kao sto ni ovo sa Apachima nece biti u ovom izdanju kao sa slike ;)
slazem se..:) jedino ako se nedesi preporod kao kod siouxa lukavac.. :D kod apacha ce bit veci problem u koreografiji i navijanju nego u brojnosti,,jos se furaju navijacke pjesme iz 90godina.. :D
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jun 2012, 20:03

sonik24 je napisao/la:ovo s apachima je bilo kad je na Grbavicu il na Kosevo dolazilo od 25-35 hiljada ljudi na derbi, danas toga nema, kao sto ni ovo sa Apachima nece biti u ovom izdanju kao sa slike ;)
Jbg majstore, kako je tako je.
Ali u Prvoj ligi je uvijek bila grupica do 50 članova, a na ovim zadnjim tekmama se broj povećavao.

Nadamo se boljemu u PL. Meni je drago da su se ljudi vratili na tribinu pa je zadnje 3-4 tekme bilo do 2000 ljudi na tribini.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 jun 2012, 20:12

gdje se tacno nalazi vas grad i kako je iz banjaluke najlakse doci u njega?

preko doboja,tuzle ili ovamo negdje modrica,gradacac?

koliko imate stanovnika?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 11 jun 2012, 20:17

Kralju uzmes kartu BOSNE I HERCEGOVINE i pogledas a sad najkraci put iz banja luke do Srebrenika to ti ne bi mogao rec,inace grad se nalazi za magistralnom putu tuzla -orasje...
MOdric..MOdric..MOdric..

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 11 jun 2012, 20:22

imamo negdje oko 50 000 stanovnika,mozda i visee..
MOdric..MOdric..MOdric..

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 jun 2012, 20:25

ajd nek vam je sa srecom,i da ne bude ono da igrate samo jednu godinu...

kakvi su vam dresovi,i imate li ijednog igraca da sam ja cuo za njega?

jesu to vasi lokalni momci,ili imate igrace iz srbije,hrvatske i drugih dijelova bih?

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 11 jun 2012, 20:29

Ako se ne pojačate ništa gledao sam Vas u subotu protiv Famosa ako vam je ono glavna ekipa onda je ono što sam vidio slabo,iako su već na odmoru i u slavlju ekipa koja ispada iz Fl u drugu ligu onako da vas nadigra je u najmanju ruku čudno i vrlo diskutabilno ono otišao sam da vidim kako izgledate i niste me impresionirali. ;)

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 11 jun 2012, 20:31

Boja kluba je inace plava,a vecinom su dosada igrali igraci koji su svoje fudbalsko znanje stekli kroz omladinske pogone ofk gradine i sad nastupaju za seniroski sastav,inace klub je rasadnik talenata i uvijek izbaci 2,3 igraca koji postanu zvucna imena bh premijer lige,ekpia trenutno ima nekoliko igraca sa strane vecinom to nisu neka zc+vucna imena,ali su dobri igraci,ekipa ce se pojacat mislim ora se pojacat ulazi se uvisi rang takmicenja..
MOdric..MOdric..MOdric..

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 jun 2012, 20:32

ja nikad neću zaboraviti ono prvo ratno prvenstvo 1994. u četvrtfinalu igrali Čelik i Gradina, a sve snimala pa poslije emitovala sada ugašena tv ZETEL.
na poluvremenu su ulazili i u svlačionice da snimaju atmosfere među igračima i trenerima klubova. uvijek svi se normalno ponašali, kao da kamere nisu tu. samo na tekmi Čelik-Gradina, ovi vaši cijelo vrijeme šutili. valjda se bojali da će sa tv kuće reći našim, vaše taktičke zamisl. :lol: :lol: :lol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 jun 2012, 20:33

svidja mi se koncept.

jel imate nekog privatnika jakog sponzora,ili ono opstina sta da?
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 11 jun 2012, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 11 jun 2012, 20:33

kralju mi sm osigurali davno premijer ligu i onako ova psolejdnja utakmica igraci nisu bili opeteraceni vercinom su juniori isli da igraju tu utakmicu i kako kazu 10 igraca je vec bilo na probi ,5,6 stanadardnih igraca nije ni islo na utakmicu...
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jun 2012, 20:39

Blagoje Bratić je napisao/la:Ako se ne pojačate ništa gledao sam Vas u subotu protiv Famosa ako vam je ono glavna ekipa onda je ono što sam vidio slabo,iako su već na odmoru i u slavlju ekipa koja ispada iz Fl u drugu ligu onako da vas nadigra je u najmanju ruku čudno i vrlo diskutabilno ono otišao sam da vidim kako izgledate i niste me impresionirali. ;)
Došli smo bez pola ekipe. Juniori su dobili priliku.

A i brate da smo došli sa prvim timom, zašto bi davali naši max. ? Prozivka je 26. juna znači za 10 tak dana, i nekome treba sad da se povrijedi radi utakmice koja nam je došla kao exkurzija. :) pozž

EDIT: Podrazumijeva se da najmanje 5 igrača moramo dovesti. Evo nekih imena: Michelini, Mešanović, Zoletić, Čović, Savić ... Imamo dosta igrača naših, srebreničana, po Premijer ligi.
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 11 jun 2012, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 11 jun 2012, 20:39

pa sta ja znam nisam upucen u to toliko oko sponozora ja misli mda najvise opstina izdvaja,ja mislim ulaskom u premijer ligu da ce se stanje oko sponzota popravit i da ce bit vise ulaganja..onako trenutno grad je u euforiji..najvise tu sve kvari stadion koji nezadovljava uslove za premijer ligu,opstina je obecaqla da ce napravit stadion i da bi samo trebali odigrat 2 ,3 utakmice na stadionu u gradacu dk ne bude pripremljen gradski stadion u srebreniku..
MOdric..MOdric..MOdric..

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 jun 2012, 20:41

ma samo polako,nisu ni oni mogli igrati u gradaccu kad su tek usli,a vidi ih sad kako napreduju.

sjecam se da sam na prvo gostovanje protiv zvijezde isao u orasje...ali i tamo su skoro napunili stadion.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jun 2012, 20:44

Opština je glavni sponzor, sa načelnikom Mehmedom Bajrektarevićem koji voli sport.
Da nije njega i bivšeg načelnika Osmana Suljagića ne bi bili tu gdje jesmo.

Dok je on bio prije Gradina je igrala u Premijer ligi do 2000 godine.. (mada to nije bila ''prava'' Premijer liga)
Sad se očekuje podrška ostalih sponzora. Tribina kreće da se pravi. I sva sreća da je opština uz nas :D

Što se tiče zvučnih imena kod nas je trenutno Damir Smajlović , ''naš'' igrač, igrao za Slobodu i Zvijezdu u proteklih 5 godina, i tu se istakao dobrim igrama.

Inače da ne nabrajam sad sve igrače koji su ponikli u Srebreniku tj Gradini .. Evo jedno ime samo: BEKRIĆ SAMIR
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 11 jun 2012, 20:45

pa dobro hvala kralju na podrsci,mada i ja mislim da igraci ofk gradina ukoliko budu igrali u gradaccu utakmice nece osjetit neku razliku veliku napunit cemo abd stadion dole kao da se igra u srebreniku..a kad se napravi stadion u srebreniku bujrum svima,grad je zeljan da na vidjlu vidi zelju,sarajevo,borac,siroki,velez, celik i tako to..nesumnjam da ce atmosfera bit najbolja u premijer ligi kad je u pitanju utakica u srebreniku..
MOdric..MOdric..MOdric..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 11 jun 2012, 20:45

Armageddon2012 je napisao/la:ma samo polako,nisu ni oni mogli igrati u gradaccu kad su tek usli,a vidi ih sad kako napreduju.

sjecam se da sam na prvo gostovanje protiv zvijezde isao u orasje...ali i tamo su skoro napunili stadion.
a i lesinari su bili brojni u orasju :) i malo se marisali sa policijom
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 11 jun 2012, 20:47

Benjo_AFC86 je napisao/la: Evo jedno ime samo: BEKRIĆ SAMIR
ja Boga mi ne pamtim boljeg igrača iz Gradine u ovih nekoliko godina i hvala vam za njega :D

inače, sretno Gradini u PLBiH da bar opstanete ovu sezonu, pa poslije da možda idete na bolje, kao Zvijezda ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 jun 2012, 20:50

astra1922 je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:ma samo polako,nisu ni oni mogli igrati u gradaccu kad su tek usli,a vidi ih sad kako napreduju.

a i lesinari su bili brojni u orasju :) i malo se marisali sa policijom
ma bilo je svega,avgust 2008...ali ne daju na ovom forumu o tome ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jun 2012, 20:50

Šampionska ekipa:

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.