slazem se..sonik24 je napisao/la:ovo s apachima je bilo kad je na Grbavicu il na Kosevo dolazilo od 25-35 hiljada ljudi na derbi, danas toga nema, kao sto ni ovo sa Apachima nece biti u ovom izdanju kao sa slike

Moderator/ica: GracanicaAA
slazem se..sonik24 je napisao/la:ovo s apachima je bilo kad je na Grbavicu il na Kosevo dolazilo od 25-35 hiljada ljudi na derbi, danas toga nema, kao sto ni ovo sa Apachima nece biti u ovom izdanju kao sa slike
Jbg majstore, kako je tako je.sonik24 je napisao/la:ovo s apachima je bilo kad je na Grbavicu il na Kosevo dolazilo od 25-35 hiljada ljudi na derbi, danas toga nema, kao sto ni ovo sa Apachima nece biti u ovom izdanju kao sa slike
Došli smo bez pola ekipe. Juniori su dobili priliku.Blagoje Bratić je napisao/la:Ako se ne pojačate ništa gledao sam Vas u subotu protiv Famosa ako vam je ono glavna ekipa onda je ono što sam vidio slabo,iako su već na odmoru i u slavlju ekipa koja ispada iz Fl u drugu ligu onako da vas nadigra je u najmanju ruku čudno i vrlo diskutabilno ono otišao sam da vidim kako izgledate i niste me impresionirali.
a i lesinari su bili brojni u orasjuArmageddon2012 je napisao/la:ma samo polako,nisu ni oni mogli igrati u gradaccu kad su tek usli,a vidi ih sad kako napreduju.
sjecam se da sam na prvo gostovanje protiv zvijezde isao u orasje...ali i tamo su skoro napunili stadion.
ja Boga mi ne pamtim boljeg igrača iz Gradine u ovih nekoliko godina i hvala vam za njegaBenjo_AFC86 je napisao/la: Evo jedno ime samo: BEKRIĆ SAMIR
ma bilo je svega,avgust 2008...ali ne daju na ovom forumu o tomeastra1922 je napisao/la:a i lesinari su bili brojni u orasjuArmageddon2012 je napisao/la:ma samo polako,nisu ni oni mogli igrati u gradaccu kad su tek usli,a vidi ih sad kako napreduju.
sjecam se da sam na prvo gostovanje protiv zvijezde isao u orasje...ali i tamo su skoro napunili stadion.i malo se marisali sa policijom
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.