Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Premijer Liga BiH 2010/11
Ovaj mi je Babilon najjadniji, lafo pise finjake, a 'vamo isplivava sva mrznja i frustracija prema Velezu.
Nemoj se, bola kriti, izjasni se, provaljen si..napisi nesto u vasem stilu protiv Veleza, drzave, i tih stvari!
Nemoj se, bola kriti, izjasni se, provaljen si..napisi nesto u vasem stilu protiv Veleza, drzave, i tih stvari!
prvak Zrinjski..... Europa Široki, Borac, Sarajevo... ispadaju Velež i Drina Z.
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Kako ste se vi umislili da ste bitan faktor ,prema vama vlada totalno ravnodušje u Zapadnom Mostaru ,mogu samo da zamislim da je obratna situacija šta bi bilo,jer vi ste ipak najveci kompleksaši u ex juvelez_mostar je napisao/la:Ovaj mi je Babilon najjadniji, lafo pise finjake, a 'vamo isplivava sva mrznja i frustracija prema Velezu.
- velez_mostar
- Kontakt:
Ravnodusje??Pa svi navijate za Zrinjski iz inata prema jedinom klubu sa tracijom u Mostaru, i oprosti ja ne poznajem tu nacionalisticku retoriku deklariranja o pripadnosti torovima, tako da ne bi replicirao na taj dio tvog "posta".rebel je napisao/la:Kako ste se vi umislili da ste bitan faktor ,prema vama vlada totalno ravnodušje u Zapadnom Mostaru ,mogu samo da zamislim da je obratna situacija šta bi bilo,jer vi ste ipak najveci kompleksaši u ex juvelez_mostar je napisao/la:Ovaj mi je Babilon najjadniji, lafo pise finjake, a 'vamo isplivava sva mrznja i frustracija prema Velezu.
Je*o vas zapadni i istocni Mostar go*na nacionalisticka!!!rebel je napisao/la:Kako ste se vi umislili da ste bitan faktor ,prema vama vlada totalno ravnodušje u Zapadnom Mostaru ,mogu samo da zamislim da je obratna situacija šta bi bilo,jer vi ste ipak najveci kompleksaši u ex juvelez_mostar je napisao/la:Ovaj mi je Babilon najjadniji, lafo pise finjake, a 'vamo isplivava sva mrznja i frustracija prema Velezu.
JEDAN JE MOSTAR kome se to nesvidja nek od*ebe u skutoriju i u podvelezje!!!
Rebel se registrovao samo kako bi provocirao!!!
Ti si lik iz bajke,evo da ti malo pojasnim ,moja prva utakmica u životu koju sam pogledao u živo je utakmica na stadionu pod Bijelim Brijegom a igrali su Zrinjski i Mladost Dubint iz Širokog Brijega.Rođen sam i u Mostaru ljeta Gospodnjeg 1987 ja za drugi klub nisam nikad čuo niti mi je ko govorio da je bio u Mostaru neki klub sa tradiciom,tako da nisam počeo navijati iz inata nego samo za klub iz mog grada,ja niti pamtim Kulju ni Tucu ni Maru ni nekog Duška tako da nism čuo nikakve urbane legende koje bi me natijerale da razmislim da navijam za neki drugi klub,za mene u Mostaru postoji samo HŠKZ ,ja sam tako odgajan .Nemoj me pogrešno svatit ja ne niječem postojanje veleža nego samo ti kažem da od vremena kada sam počeo pratit nogomet znam samo za Zrinjskivelez_mostar je napisao/la:Ravnodusje??Pa svi navijate za Zrinjski iz inata prema jedinom klubu sa tracijom u Mostaru, i oprosti ja ne poznajem tu nacionalisticku retoriku deklariranja o pripadnosti torovima, tako da ne bi replicirao na taj dio tvog "posta".rebel je napisao/la:Kako ste se vi umislili da ste bitan faktor ,prema vama vlada totalno ravnodušje u Zapadnom Mostaru ,mogu samo da zamislim da je obratna situacija šta bi bilo,jer vi ste ipak najveci kompleksaši u ex juvelez_mostar je napisao/la:Ovaj mi je Babilon najjadniji, lafo pise finjake, a 'vamo isplivava sva mrznja i frustracija prema Velezu.
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Grohotom se smijemdrH je napisao/la: JEDAN JE MOSTAR

"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
Velez mostar sto je tebi uvreda ako napisem da cete ispasti iz lige,pa jedini ste klub bez priprema,pojacanja,trenara i normalne uprave i rukovodstva kluba,ne trebam ja pisati nista u stilu nacionalizma ,jednostavno druga liga vam ne gine,ako izborite takvi opstanak ja cu vam prvi cestitati!
HSK Zrinjski Mostar
Oplakah !silenT. je napisao/la:prvak Zrinjski..... Europa Široki, Borac, Sarajevo... ispadaju Velež i Drina Z.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
po meni: Siroki prvak, Zrinjski Celik Sarajevo(Zeljo) evropa ,ispadaju Drina Z i ?EdinTM87 je napisao/la:Oplakah !silenT. je napisao/la:prvak Zrinjski..... Europa Široki, Borac, Sarajevo... ispadaju Velež i Drina Z.![]()
![]()
![]()
FC Manchester United
VJEČNA TABELA
1. Široki B. 8 248 131 43 74 380:254 436![]()
2. Sarajevo 8 248 126 53 66 407:238 434
3. Željezničar 8 248 126 46 76 382:246 424
4. Zrinjski 8 248 129 31 88 398:308 417
5. Leotar 8 248 118 28 106 355:327 381
6. Sloboda 8 248 104 43 101 303:288 355
7. Čelik 8 248 98 44 106 295:294 338
8. Modriča 7 210 87 34 89 298:290 295
9. Orašje 7 218 85 33 100 309:325 288
10. Posušje 7 218 82 34 102 264:347 280
11. Borac 6 188 85 20 83 250:232 275
12. Slavija 6 180 80 26 74 225:226 266
13. Travnik 6 180 69 26 85 218:264 233
14. Žepče 6 188 62 32 94 191:281 218
15. Velež 5 148 64 20 74 211:225 212
16. Jedinstvo 4 128 53 14 61 171:205 173
17. Laktaši 3 90 35 14 41 123125 119
18. Rudar U. 3 98 34 14 50 119:143 116
19. Budućnost 3 98 33 14 51 114:155 113
20. Glasinac 2 68 25 10 33 71:103 85
21. Zvijezda 2 60 22 14 24 78:85 80
22. Brotnjo 2 68 19 14 35 76:111 71
23. Radnik 2 60 19 6 35 62:102 63
24. Kozara 1 38 15 6 17 55:62 51
25. Olimpik 1 30 12 8 10 28:34 44
26. Mladost 1 38 11 6 21 40:65 39
27. Rudar P. 1 30 11 5 14 27:32 38
28. Bosna 1 38 4 1 33 28:107 13
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sad cemo mi vas stici
,2 boda dole gore to se mjenalo kroz citavu sezonu bas sam pratio
, gledaj nam dobre gol razlike najvise dali najmanje primili
(od ovih u vrhu sto imaju isto utakmica)

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Eto Buducnost u ligu udje,mogao bi Velež opet u Federalnu ligu,kao i prosli put kad je Buducnost igrala u premijer ligi.
Prvak: FK Zeljeznicar (NK Siroki Brijeg)
Evropa: FK Sarajevo, NK Siroki Brijeg, HSK Zrinjski Mostar i FK Olimpik Sarajevo
Ispadaju: FK Drina Zvornik i FK Rudar Prijedor
Evropa: FK Sarajevo, NK Siroki Brijeg, HSK Zrinjski Mostar i FK Olimpik Sarajevo
Ispadaju: FK Drina Zvornik i FK Rudar Prijedor
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
iskreno ne bih volio da velez ispadne iako ne gajimo neke posebne simpatije izmedju se ipak to je klub sa tradicijom imenom navijacima i ja im zelim od srca da odigraju najbolje i da ne bore se za opstanak a ko je kandidat za ispadanje tesko je reci kad nam se svake godine pola lige bori za opstanak I KAD GUBIS TU SMO MI.. 

Ja sam u samo jedno siguran. Prvak će biti 1. , drugi i treći će garant u Europu (ako dobiju licencu), a zadnja 2 100% ispadaju.
Naravno, sve ovo uzmite s rezervom jer tko zna šta će biti u 10. mjesecu kad zasjeda UEFA komisija

Naravno, sve ovo uzmite s rezervom jer tko zna šta će biti u 10. mjesecu kad zasjeda UEFA komisija

- velez_mostar
- Kontakt:
Ti si lik iz bajke,evo da ti malo pojasnim ,moja prva utakmica u životu koju sam pogledao u živo je utakmica na stadionu pod Bijelim Brijegom a igrali su Zrinjski i Mladost Dubint iz Širokog Brijega.Rođen sam i u Mostaru ljeta Gospodnjeg 1987 ja za drugi klub nisam nikad čuo niti mi je ko govorio da je bio u Mostaru neki klub sa tradiciom,tako da nisam počeo navijati iz inata nego samo za klub iz mog grada,ja niti pamtim Kulju ni Tucu ni Maru ni nekog Duška tako da nism čuo nikakve urbane legende koje bi me natijerale da razmislim da navijam za neki drugi klub,za mene u Mostaru postoji samo HŠKZ ,ja sam tako odgajan .Nemoj me pogrešno svatit ja ne niječem postojanje veleža nego samo ti kažem da od vremena kada sam počeo pratit nogomet znam samo za Zrinjski[/quote]
Dobro,Rebel@ solidno si mlad, ne bih da te vrijedjam, ali si mogao i za to vrijeme malo vise poraditi na pismenosti..ali necu se na to osvrtati, nego na ovaj dio kako za drugi klub nisi NIKAD cuo, pa gdje si ti zivio?Jesu ti roditelji iz Mostara??
Citav svijet cuo za Velez iz Mostara,i njegove legende, a ti nisi mada si u istom gradu, ako nista mogao si progooglat', mogao si na ulici srest pravog mostarca_(jer vidim da ti, i tvoji niste), i pitati ga o Velezu, ne bi ti skodilo,
Ne pamtis nabrojane legende, ali eto sam sebe demantiras kako nisi cuo za iste, a ovo je bilo krajnje degutantno, cuj "nekog Duska", haha, na to nemam posebne komentare.
I, ovo vezano za urbane legende, da ih nisi cuo, to ti vjerujem, jer sa urbanoscu, po mojoj pretpostavci, nemas nista.
Dobro,Rebel@ solidno si mlad, ne bih da te vrijedjam, ali si mogao i za to vrijeme malo vise poraditi na pismenosti..ali necu se na to osvrtati, nego na ovaj dio kako za drugi klub nisi NIKAD cuo, pa gdje si ti zivio?Jesu ti roditelji iz Mostara??
Citav svijet cuo za Velez iz Mostara,i njegove legende, a ti nisi mada si u istom gradu, ako nista mogao si progooglat', mogao si na ulici srest pravog mostarca_(jer vidim da ti, i tvoji niste), i pitati ga o Velezu, ne bi ti skodilo,
Ne pamtis nabrojane legende, ali eto sam sebe demantiras kako nisi cuo za iste, a ovo je bilo krajnje degutantno, cuj "nekog Duska", haha, na to nemam posebne komentare.
I, ovo vezano za urbane legende, da ih nisi cuo, to ti vjerujem, jer sa urbanoscu, po mojoj pretpostavci, nemas nista.
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Kakvo si ti priprosto i nedokazano stvorenje, mućni tom glavurdom malo....čovjeku je bilo 5 godina kad je rat počeo...poslije rata postoji samo Zrinjski koji je obnovio rad...znači dečko, pretpostavljam tj. govorim općenito o ovim novim generacijama, sa 8-9 godina počinje ići na utakmice upoznavati čari nogometa uz klub koji mu je ispred nosa i za kojeg jedino zna...I ŠTA TI TU SVEGA TI NIJE JASNO !? Evo ja stvarno ne mogu vjerovati koliko se vi glupi pravite...velez_mostar je napisao/la:
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
velez_mostar je napisao/la:Ti si lik iz bajke,evo da ti malo pojasnim ,moja prva utakmica u životu koju sam pogledao u živo je utakmica na stadionu pod Bijelim Brijegom a igrali su Zrinjski i Mladost Dubint iz Širokog Brijega.Rođen sam i u Mostaru ljeta Gospodnjeg 1987 ja za drugi klub nisam nikad čuo niti mi je ko govorio da je bio u Mostaru neki klub sa tradiciom,tako da nisam počeo navijati iz inata nego samo za klub iz mog grada,ja niti pamtim Kulju ni Tucu ni Maru ni nekog Duška tako da nism čuo nikakve urbane legende koje bi me natijerale da razmislim da navijam za neki drugi klub,za mene u Mostaru postoji samo HŠKZ ,ja sam tako odgajan .Nemoj me pogrešno svatit ja ne niječem postojanje veleža nego samo ti kažem da od vremena kada sam počeo pratit nogomet znam samo za Zrinjski
I, ovo vezano za urbane legende, da ih nisi cuo, to ti vjerujem, jer sa urbanoscu, po mojoj pretpostavci, nemas nista.[/quote]
Pogledaj malo svoje tekstove pa ćeš vidjeti da ni tebe nije pismenost osvojila ali ni inteligencija,jer nisi skontao šta sam želio reći.Za mene u Mostaru posroji samo HŠHZ i za taj klub navijam od dijetinstva i nikad mi nije palo na pamet navijati za klub sa tzv. TRADICIJOM PS:Šta ćeš mi ti govorit tko je urban ,za tebe je urbani Mostarac onaj koji skače sa Starog mosta i hoda bos i gol do pasa po starom gradu i plaši turiste
- velez_mostar
- Kontakt:
Pajdo, tebi se nisam obracao, ne pada mi na pamet da se s tobom natezem bez obzira sto si me pokusao uvrijediti.ćaćapreljepi je napisao/la:Kakvo si ti priprosto i nedokazano stvorenje, mućni tom glavurdom malo....čovjeku je bilo 5 godina kad je rat počeo...poslije rata postoji samo Zrinjski koji je obnovio rad...znači dečko, pretpostavljam tj. govorim općenito o ovim novim generacijama, sa 8-9 godina počinje ići na utakmice upoznavati čari nogometa uz klub koji mu je ispred nosa i za kojeg jedino zna...I ŠTA TI TU SVEGA TI NIJE JASNO !? Evo ja stvarno ne mogu vjerovati koliko se vi glupi pravite...velez_mostar je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.