teren ugasenog ofk sloga sapna. kad se popije i ne ocekuje se bolje markiranjecrvenocrnitz je napisao/la:don_burza je napisao/la:
ovo je cini mi se stadion OFK Tuzle na Pasa Bunaru

teren ugasenog ofk sloga sapna. kad se popije i ne ocekuje se bolje markiranjecrvenocrnitz je napisao/la:don_burza je napisao/la:
ovo je cini mi se stadion OFK Tuzle na Pasa Bunaru
Pa eto, zanima meProbisvjet je napisao/la:Ne znam sta zelis da vidis sa vanjske strane. Zid, par prostorija i ulaze na tribinu i lozu.Jack777Pott je napisao/la:Daj netko sliku zapda na Tusnju s vanjske strane. Bivao sam u Tuzli, al na stadionu bio nisam il se ne sjecam, a zanima me kako izgleda. Mislim da je to jedini stadion za kojeg ni google ne moze nac valjski izgled
Isto kada bi gledao gace naizvrat. Nista posebno!
steta ali sve je stalo kisa,snijeg sve unistava sto je do sada uradjeno...pitanje je kada ce se masine vratit na taj stadion jer je u velikom sijenu sto se politike tice,pojedinci su digli paru i sada adioterabajt je napisao/la:Sta bi sa onim stadionom sto se pravi u brckom,fina tribina je napravljena i stalo se na tome ima li neko slike toga dokle se doslo.
elf1 je napisao/la:steta ali sve je stalo kisa,snijeg sve unistava sto je do sada uradjeno...pitanje je kada ce se masine vratit na taj stadion jer je u velikom sijenu sto se politike tice,pojedinci su digli paru i sada adioterabajt je napisao/la:Sta bi sa onim stadionom sto se pravi u brckom,fina tribina je napravljena i stalo se na tome ima li neko slike toga dokle se doslo.
brcak108 je napisao/la:tribina je sada nakrivena, tako da se zausavilo to propadanje, cini mi se da treba jos jedno milion, do milion i pol da se ta tribina zavrsi i to je to u ovoj fazi, jojj sto mrzim te fazea dosla je i nova vlast, cini mi se da su oni spremni poboljsati stvari opcenito u distriktu, e sada kada ce stadion doci na red to je pitanje, a najzalosnije od svega je sto distrikt ima ne svojim racunima cini mi se oko 50 do 60 mil maraka para mimo budžeta, para koje stoje na racunima koje nisu znali kako da porose, cini mi se da do sada nije bilo volje da se to zavrsi, neko je tu lovu uzimao, mislim da za disrikt i nije toliko do para koliko nekome nije u cilju da se to rijesi u dogledno vrijeme, vidjecu ovih dana pa da slikam stadion da raja vidi dokle je to sve stiglo
Kakav crni semafor pa skontaj samo kakvi su u Travniku i Trebinju. Evo pogledaji sve će ti biti jasnoVamos je napisao/la:Koliko je kostao ovaj semafor u BL???
Jos jedno pitanje- ne znam jesam li u pravu, ali bila je prica da se za licencu PL mora imati i barem pristojan semafor. J l' neko zna nesto vise o tome???
U HNL-u je pravilo da moras imati minimalno digitalni (mislim da se tako naziva) i na njemu moraju bit vrijeme i rezultat. Sumnjam da je velika razlika u pravilima izmedju BHPL i HNL-a, pa vjerojatno i u BHPL vrijedi isto, samo sto se u BHPL puno vise gleda kroz prste i sve dok je tako liga ce se igrati na pasnjacima.Vamos je napisao/la:
Mene je interesaovalo da li postoje neka precizna pravila vezano za semafor, a svi znamo u kakvom je stanju sve to na nasim stadionima.![]()
![]()
moram priznati da je ovaj u trebinju ipak bolji od zvijezdinog mi nemamo nikakoLik je napisao/la:Kakav crni semafor pa skontaj samo kakvi su u Travniku i Trebinju. Evo pogledaji sve će ti biti jasnoVamos je napisao/la:Koliko je kostao ovaj semafor u BL???
Jos jedno pitanje- ne znam jesam li u pravu, ali bila je prica da se za licencu PL mora imati i barem pristojan semafor. J l' neko zna nesto vise o tome???![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
klocu, i engleska premijer liga se igra na stadionu cija je tribina izgradjena uglavnom od drveta, to uopce nije problem.BorcevaMasina je napisao/la: " ? $ у & $ се " " ранга " на $ са $ "
Na koji stadion ciljas ?SB90 je napisao/la:klocu, i engleska premijer liga se igra na stadionu cija je tribina izgradjena uglavnom od drveta, to uopce nije problem.BorcevaMasina je napisao/la: " ? $ у & $ се " " ранга " на $ са $ "
Devil je napisao/la:Na koji stadion ciljas ?SB90 je napisao/la:klocu, i engleska premijer liga se igra na stadionu cija je tribina izgradjena uglavnom od drveta, to uopce nije problem.BorcevaMasina je napisao/la: " ? $ у & $ се " " ранга " на $ са $ "![]()
Znam da East Stand na Upton Parku ima jeda ili dva reda sa drvenim stolicama,ali nije to nista puno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.