Regionalna rukometna liga

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: Regionalna rukometna liga

Post Postao/la Trigger » 28 okt 2011, 01:55

neno#4 je napisao/la:
Robertmkd je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:MKD, ne daj se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ne znaju oni jos ko si ti
:lol: :lol: :lol:
Looool. Gde si bre, sta ima ?.

Ima vreme ce mene upoznae kros sezonu na foruma sportsport i sportnet foruma. :mrgreen:

Slab Antic u napadu ali dobar u odbrane vecerva, klucna pobeda OLY.

Nisi mi odgovorio tamo, zato si ovdje nasao da maltretiras sve redom
:lol: :lol: :lol: :lol:
A vidis kako Mirza igra...Morat ce Antara da se privikne na EL..
Mašala "Neno#4" !
Lijepo je što imamo novog forumaša i to još Makedonca. Istina, za sad pretežno "troluje" i od teme pravi neku vrstu kladionice - prognoze odokativno, ali eto - upoznaćemo ga, nadam se i "saznati ko si ti" - ne zna mo mi ko je 'Robert' ", strašno i još nas sve maltretira :o - :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobro došao, po treći put, Roberte među bh.levate, rukometne pogotovo. :roll:

PS:
O Košarci bi bio red da časkate na nekoj od košarkaških Tema....a poređenja dede "Antare" i Mirze... :lol:
Bosno moja poharana....

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 28 okt 2011, 02:40

Nema problema ce pokusame drzite tema sa Neno. Upoznao sam taj momak pred godina dana na jedan drug foruma dobar je momak jedan od bolji koj sam upoznael preku interneta.

Naviknat sum godina dana da se podjebavame i zezame malo na taj forum ali sve je toa sa ljubov iako na prvi pogled mozda sumljivo za oni koj ne prati :mrgreen: , ali ja mozam bez problema bez trol varijanta i neserioznost.

Samo kazejte sta vam navise odgovora pa da drzime taj nivo.

Ljubitel sam rukometa veliki ali i kosarka pa sigurno znaes da Neno je srucnjak kosarka i na takav forum sme upoznaele. Malo manje pratim fudbala ne zbog sta smo **** od ofce u Makedonija :mrgreen: nego vec ko klinac slabo pratim. Stari moj bio igrac Pelistera kad oni igra u SFRJ prva liga pa ko klinac nisam imal druga opcija osim da pratim rukomet :lol:

Tako da rukomet i kosarke je moj zivot :D

Nadem se na zanimljiva sezona sa vozbuduvanje i dobri seriozni debati na ovog forum. Necu vise nikog zamarati sa gluposti.

Metalurg treba jos da se dokazivati, jos je rano da se prognozira bilo sta mozime samo da se nadevamo solidno je krenulo ali da smo dokazani nismo daleko od toa.

Lako noc.

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 28 okt 2011, 10:33

FRANK RIBERY je napisao/la:
Robertmkd je napisao/la:Pa dobro nisam pisuval taj clanak ali mozda onoj kos pisel taj clanak nasol lanski infromacije neki indo znaci je star godina dana kombenirano sa novi ili obratno, stvarno licno pojm nemam. Sigruno ima istine ne moze da se pise samo tako. Mislim da hrvatski 24 sata pisuvale.

Tko uspeka ima KK Bosna ? bez uvreda ?

Mislim da Metalurg ovo sezona u jedna jedina sezona ce da sklopi vise bodova u CL nego sta Bosna osvoile zadnjim tri sezona u CL.

A uspesi na Pelister, Vardar i Bosna u onim manjim euro kupovi ne smatram slabi je to takmicanje usporedba sa CL.
U kakvoj grupi? Vaša grupa je uvreda za takmičenje kakvo je CL.Prošle godine Bosna je bila ispred i Constante i St. Petersburga koji su u vašoj grupi.Tu je i Cimos i Wisla koji nisu loše ekipe, ali realno nemaju neki preveliki rejting.

KAd pogledam grupu B onda je skandalozan način pravljenja jakosnih grupa prilikom žrijeba.Metalurg u grupi B teško da bi osvojio i bod.
"ova grupa je uvreda za takmicenje"
kakva razlicita gledista... kad bosna prodje takvu grupu, i to na jedvite jade, to je podvig kakvog nema...stvarno pojedinci objektivno sagledaju situaciju ;) ...
imperator, prodavac magle

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 okt 2011, 13:02

imeime je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
Robertmkd je napisao/la:Pa dobro nisam pisuval taj clanak ali mozda onoj kos pisel taj clanak nasol lanski infromacije neki indo znaci je star godina dana kombenirano sa novi ili obratno, stvarno licno pojm nemam. Sigruno ima istine ne moze da se pise samo tako. Mislim da hrvatski 24 sata pisuvale.

Tko uspeka ima KK Bosna ? bez uvreda ?

Mislim da Metalurg ovo sezona u jedna jedina sezona ce da sklopi vise bodova u CL nego sta Bosna osvoile zadnjim tri sezona u CL.

A uspesi na Pelister, Vardar i Bosna u onim manjim euro kupovi ne smatram slabi je to takmicanje usporedba sa CL.
U kakvoj grupi? Vaša grupa je uvreda za takmičenje kakvo je CL.Prošle godine Bosna je bila ispred i Constante i St. Petersburga koji su u vašoj grupi.Tu je i Cimos i Wisla koji nisu loše ekipe, ali realno nemaju neki preveliki rejting.

KAd pogledam grupu B onda je skandalozan način pravljenja jakosnih grupa prilikom žrijeba.Metalurg u grupi B teško da bi osvojio i bod.
"ova grupa je uvreda za takmicenje"
kakva razlicita gledista... kad bosna prodje takvu grupu, i to na jedvite jade, to je podvig kakvog nema...stvarno pojedinci objektivno sagledaju situaciju ;) ...
Stani hoćeš da porediš grupu Ciudad, Zagreb, Flensburg, Constanta i St. Petersburg sa Hsv, Cimos, Wisla, Constanta i St. Petersburg.Da nisi objektivan to znamo, ali ovoliko e to je nepoznanica.Nije problem što ti mrziš Bosnu problem što je mržnja prerasla u gorčinu i očaj jer ne možeš da utičeš na sudbinu iste.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 28 okt 2011, 15:17

ja kazem da je to i ove i prosle godine ubjedljivo najslabija grupa...

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 29 okt 2011, 22:34

Makedonska i Hrvatska dominacije SEHA. Jos jedan debakal RK Bosne.

Vardar : Nexe 26 : 25
Lovcen : Bosna 29 : 24

1.Metalurg 16 (6 tekma)
2.Zagreb 16 (6 tekma)
3.Vardar 16 (8tekma)
4.Nexe 14 (8tekma)
...........................
5.Lovcen 12
6.Tatran 9 (Tatran ima 3 tekmi manje od Nexe i Lovcen)
7.Metaloplastika 9
8.Borac 9
9.Bosna 7
10.Crvena Zvezda 3
11.Izvigac 3
12.Sutjeska 0

Sledece tekma Metalurg vs Zagreb. Moment na istine, moment of the truth.

Obrvan:"Dvoboj s Metalurgom je derbi lige"

Iz Kutije šibica: Zvonka Keliš

petak, 28.10.2011. 23:53Rukomet | Regionalna ligaMomčad CO Zagreba u osmom je kolu Regionalne lige, prije kratke reprezentativne stanke, na domaćem terenu bila bolja od rukometaša Izviđača. Trener Zagrebaša Ivica Obrvan u susretu je dao priliku mlađim igračima koji su pokazali da mogu uzeti tri boda, a priliku da zaigra nakon duže stanke zbog ozljede dobio je i Manuel Štrlek. Nakon reprezentativnog tjedna Zagreb počinje s pripremama za važan dvoboj s Metalurgom.

U nedjelju će se nakon dužeg vremena okupiti reprezentacija Hrvatske koja će u narednih tjedna dana zaigrati na turniru u Srbiji, a Zagreb će, pak, s preostalim igračima nastaviti s treninzima te će odraditi i prijateljski susret s Medveščakom: "Mi praktički i nemamo stanku, naime, samo za vikend uzimamo slobodno, no od ponedjeljka normalno dalje treniramo. Kroz tjedan koji slijedi treniramo s ostatkom momčadi, dok su reprezentativci u Srbiji, a svi se skupa okupljamo otprilike za deset dana kada se vraćamo zajedničkom treningu pred vikend u kojem nas očekuje gostovanje kod Metalurga u Skopju."

Pred vrlo važnu utakmicu s Metalurgom kojeg vodi trofejni hrvatski trener Lino Červar, Zagreb će imati tek tjedan dana za pripremu u punom sastavu: "Svi će imati tek tjedn dana priprema zajedno sa svim igračima i to će biti u redu. Dvoboj s Metalurgom je derbi lige koji se igra na gostujućem terenu tako da će to biti jedna teška utakmica te ćemo je početi analizirati kada dođe vrijeme za to", zaključio je Obrvan.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2011, 23:27

Ponovo objasnili neke stvari u domacoj ligi. :evil: :(
Poraz od Napretka 27:24,bas me zanima ko je sada kriv kada gubis i od novajlije u ligi. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 30 okt 2011, 08:42

strasni lovcen pobijedio bosnu. ne mogu napisati deklasirao jer nije bilo 8 nego samo 5 razlike... ;) ja bi se poceo brinuti... po nekim prognozerima bosna je trebala biti odmah iza zagreba...

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 30 okt 2011, 12:27

Slusao sam rezgovor sa Cervarom i on sam je spustio loptu na zemlju i rekao da njegova ekipa nema dovoljno iskustva da bi se mogao ocekivati veliki rezultat. Cilj mu je proci grupu u ligi prvaka i uci u polufinale regionalne lige, a sve ostalo je bonus. Primarni cilj je biti prvak Makedonije.

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 30 okt 2011, 18:10

Pa nisi ti cital izjave zadnjim 10 godina Cervara kad igra Hrvatska ???!!!???.

Toa je standard prica Cervara uvek manipulira sa izjavi. Naravno da cijel je prvo mesto u SEHA liga sve drugo je laz, ali dali cemo dobit Zagreb je drugo pitanje, viditcemo.

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 30 okt 2011, 18:20

imeime je napisao/la:strasni lovcen pobijedio bosnu. ne mogu napisati deklasirao jer nije bilo 8 nego samo 5 razlike... ;) ja bi se poceo brinuti... po nekim prognozerima bosna je trebala biti odmah iza zagreba...
Bosna nema roster za da bide drugi u SEHA lige. Ne znam kako se moze prognozirat to pred start lige, mora biti iz cisti patriotizmu ? druga opcije je nepoznavanje rukometa. jas sam poznavalav rukometa i moram priznati da sam ocekuval da ce Bosne bit kanta sa napunjenje kako u NLB lige.

A sta se tice Polski i Sloenski prvaka toa se bash solidni ekipi po rosterimi. Pa taj Koper u 59 min protiv imale 23 : 23 sa Hamburg i sedmerec za pobedu.

Petersburg dobila Bosne sa 5 u kuci izgubila sa 1 u Sarajevo, Constanca dobile Bosna sa 3 u kuci a izgubile sa 1 u Sarajevo.

Oba tima bile bolji od Bosnu imale postena gol razlike -20 i -30 za razlike od Bosne -80.

No ajde Zagreb dobro zaradile pare aN KLADIONICE a neposteno zajebale i Petersburg i Cosntanta.

BTW ogledao sam tekma od lani Bosna Constanta sinoc na EHF TV http://www.ehftv.com/" onclick="window.open(this.href);return false; i moram recit stramotno sudenje.

A koliko Bosanaca zasluzile igrati doigruvanje sme vidio protiv Medvedi vkupen poraz od 30 razlike.

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 31 okt 2011, 00:05

auuu makedonac, sad si si navukao neprijatelje na vrat ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 nov 2011, 21:18

E ovo prelazi sve granice.Butulija suspendovan na 6 meseci i nakon sto ne moze da vodi klub umesto da uradi ono sto je trebao jos pre 3 sezone-da ode iz Zvezde,on se odlucuje na sraman potez,postace predsednik kluba,a na mesto trenera ide Perunicic koji bi tako ostao bez pozicije ali onda pomisli,sto da idem kad mogu i tako uzimati pare.Ali sada nastaje problem Perunicic nema licencu,ali nema je ni pomocni trener Stevanovic tako da tu nastaje problem,eh kad bi svi otisli do bi bilo prelepo,ali izgleda da je klub privatizovan od strane ova dva majmuna ne znam kako drugo da ih nazovem koji su svesno unistili sve sto se moze unistiti u klubu,i onda kao slag na tortu Butulija izjavljuje kako igraju lose jer imaju previse utakmica,pa kevu ti jbm ti si prvi zagovarao,molio ljude da igrate SEHU i sada odjednom ona kriva za lose rezultate.Ma najlakse je na druge svaljivati krivicu. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :evil: :evil: :evil:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 06 nov 2011, 11:16

Robertmkd je napisao/la:Pa nisi ti cital izjave zadnjim 10 godina Cervara kad igra Hrvatska ???!!!???.

Toa je standard prica Cervara uvek manipulira sa izjavi. Naravno da cijel je prvo mesto u SEHA liga sve drugo je laz, ali dali cemo dobit Zagreb je drugo pitanje, viditcemo.
mislim da je zagreb najkvalitetniji u ovoj ligi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Bosnian_Serb
Kontakt:

Post Postao/la Bosnian_Serb » 07 nov 2011, 11:27

Moje predvidjanje je da nazalost nijedan klub iz BIH nece biti medju prvih 5... Nadao sam se boljim nastupima nasih predstavnika,ali izgleda da nismo toliko jaki koliko smo mislili.Licno sam mislio da Bosna moze i do final 4-a, no rezultati to ne pokazuju.
Sto se tice Borca,generalno sam zadovoljan dosadasnjim nastupima,msm da cemo odlucujuce tekme za to neko 5-6 mjesto igrati sa Bosnom i Nexeom,nadam se pozitivnim ishodima,ali nikad se ne zna...
Takodje, ne mogu a da ne primjetim kako ce po svemu sudeci doci do promjene na celu BIH Premijer Lige :D Borac ce ove sezone uzeti jednu titulu, a to nece biti kup :D
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku

trkacica
Kontakt:

Post Postao/la trkacica » 08 nov 2011, 21:12

Pobjede Borca 23-20 protiv Sutjeske

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 08 nov 2011, 22:55

Plita potok u Slovackoj :mrgreen:

Tatran Bosna 36 : 25

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 09 nov 2011, 00:02

[youtube][/youtube]
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 nov 2011, 00:18

Metaloplastika u zadnjem napadu promašila šut za bod u Zagrebu.
Hayley <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 nov 2011, 22:55

& % ' Вас - ?, $ & Црвена $ $ ? не ? $ " $ / % & ? $ тренеру " ?.

% $ $ ", ? је " $ " тренер ? ' $ ", $ $ " " " " тренер, $ је за $ $ ? $ ' у ' $ & Црвена $. " је " $ ? $ ? " " & - " не $ у " црвено-? & ?, а свој $ са $ " ? је - новца " је ? у ?. ? је ", по $ на ? ?, у ? ? 30.000 евра, за & $ " $ су ? ' ". " $ у ? $ ' ? " ? новац, " ' $ се $ $ ?.
Natavlja se borba za fotelje i kradju. :oops: :evil:

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.