Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ako ima Boga ( a ima) bit ce , a i treba, zasluzili smo... jest da je finansijski kriticno, ako odu Villa i Silva , onda ce biti i igracki kriticno... al' ajd ima Mata xD.adnan_nanda je napisao/la:wow gol je sila stvarno.real svake sezone gotov citav sastav promjeni i opet nista od njih.imaju oni srece sto je kraj sezone jer u poslednje vrijeme samo redaju poraze,a odbrana im je beton hahaa moja valencia ni ove sezone nece vidjeti ligu prvaka
al ajd bit ce bolje sledece sezone "valjda".
bez Pepea malo je reci da smo svacarski sir u odbraniadnan_nanda je napisao/la:wow gol je sila stvarno.real svake sezone gotov citav sastav promjeni i opet nista od njih.imaju oni srece sto je kraj sezone jer u poslednje vrijeme samo redaju poraze,A ODBRANA IM JE BETON hahaa moja valencia ni ove sezone nece vidjeti ligu prvaka
ma vise su mi dosadili na svakom prelaznom roku villa ide tamo,villa ide ovamo,silva ide tamo,silva ide ovamo il nek idu il nek zavrse sa tom pricom,al treba i nama nekoliko solidnih pojacanja ako hocemo u ligu prvaka a mata je dragulj,jos jedna u nizu realovih gresaka sto su ga pustili da ide,neznaju oni sa mladim igracima,nedaju im dovoljnu sansu da se dokazu.Genghis je napisao/la:Ako ima Boga ( a ima) bit ce , a i treba, zasluzili smo... jest da je finansijski kriticno, ako odu Villa i Silva , onda ce biti i igracki kriticno... al' ajd ima Mata xD.adnan_nanda je napisao/la:wow gol je sila stvarno.real svake sezone gotov citav sastav promjeni i opet nista od njih.imaju oni srece sto je kraj sezone jer u poslednje vrijeme samo redaju poraze,a odbrana im je beton hahaa moja valencia ni ove sezone nece vidjeti ligu prvaka
neznam kako ste smijeli prodat Canavara covjek je "masina"JameS je napisao/la:bez Pepea malo je reci da smo svacarski sir u odbraniadnan_nanda je napisao/la:wow gol je sila stvarno.real svake sezone gotov citav sastav promjeni i opet nista od njih.imaju oni srece sto je kraj sezone jer u poslednje vrijeme samo redaju poraze,A ODBRANA IM JE BETON hahaa moja valencia ni ove sezone nece vidjeti ligu prvaka
to ti se salis za Caniaadnan_nanda je napisao/la:neznam kako ste smijeli prodat Canavara covjek je "masina"JameS je napisao/la:bez Pepea malo je reci da smo svacarski sir u odbraniadnan_nanda je napisao/la:wow gol je sila stvarno.real svake sezone gotov citav sastav promjeni i opet nista od njih.imaju oni srece sto je kraj sezone jer u poslednje vrijeme samo redaju poraze,A ODBRANA IM JE BETON hahaa moja valencia ni ove sezone nece vidjeti ligu prvaka
kad se samo sjetim da je bio prije nekoliko godina bio najbolji igrac godine a sad ga obilaze,preskazu,okrecu,lome... jes da ima i on polijepo godina al je tuga neznam sta juventus vidi u njemu pa ga dovode.a Pepe je dobar ako ga ne sjebe ono sto je uradio pa neodluci otic negdje il nesto trece.
a odlazak Ville znaci novo pojacanje RealuBrneeH je napisao/la:Dolazak Negreda u Sismise znaci odlazak Ville!
a za to pojacanje Real moze samo sanjatJameS je napisao/la:a odlazak Ville znaci novo pojacanje RealuBrneeH je napisao/la:Dolazak Negreda u Sismise znaci odlazak Ville!
san ce uskoro postati javaadnan_nanda je napisao/la:a za to pojacanje Real moze samo sanjatJameS je napisao/la:a odlazak Ville znaci novo pojacanje RealuBrneeH je napisao/la:Dolazak Negreda u Sismise znaci odlazak Ville!
radujem se novim GalaktikosimaBrneeH je napisao/la:haahhaha
Da,da... jos kad je evo Florentino predsjednik vec postao jer nema drugih kandidata sanse su jos vece
JameS je napisao/la:radujem se novim GalaktikosimaBrneeH je napisao/la:haahhaha
Da,da... jos kad je evo Florentino predsjednik vec postao jer nema drugih kandidata sanse su jos vece![]()
Ibra u Barcune vjerujem
ma grijesi, ja mislim suprotno...miky_hz je napisao/la:JameS je napisao/la:radujem se novim GalaktikosimaBrneeH je napisao/la:haahhaha
Da,da... jos kad je evo Florentino predsjednik vec postao jer nema drugih kandidata sanse su jos vece![]()
Ibra u Barcune vjerujem
Ibra i netreba Barci samo bi umrtljavao igrunije on za Barce bar ne ovakav kakav je sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.