Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Evo ova mi ja najdraža. Ovo zoveš kontraagrumentom?Denizmare je napisao/la: 2.Amar Osim- neozbiljna kombinacija,ko stvarno misli da bi nesto napravio
upravo tako,mislim velika je razlika kad treniras klub i kad neki igrac ne postuje pravila,trener autoritet ga otjera i izbaci sa treninga,u repci se to ne moze pola bi ih jedva docekalo da ih izbaci...on bi bio pencilin i najbolje rjesenje za mladje selekcije i mislim da bi dobili dosta mladih i dobrih igraca...Larry David je napisao/la:Cesto se ovdje spominje Amar Osim, nema sumnje da je on dobar trener ali njegova demagogija i ponekad "vrijedjanje" igraca nije za A reprezentacije, govorim to iz razloga sto su nasi igraci razmazene zvijezde i sigurno ne bi prihvatili da im Amar krivi usta i "pametuje"
On bi dobar izbor bio da smo mi drugi mentalitet, npr kao Slovenci, gdje ce vladati profesionalizam i gdje ce se glavni covjek slusati bez obzira svidajo se on nama ili ne, mislite da bi Spahicu, Misimovicu, Dzeki ( sad kad je milioner ) Rahimicu... A.Osim mogao galamiti i *ebati ih u zdrav mozak kad ne slucaju. Ne budite ludi.
Ja bih volio kad bi Amar preuzeo mladu reprezentaciju, u njoj ima potencijala i njima bi on mogao biti autoritet, a valjalo bi i zbog A reprezentacije nekad u buducnosti jer bi im on na vrijeme usadio potrebno postovanje i profesionalizam, za ove starije je vec kasno, cim oni 2 dana prije utakmice ( svojim ocima vidio ) navecer obilaze sve moguce kafice po Sarajevu nema od toga nista.
Rulji je bitno da se skida,sta i kako poslije.Nisu u toku.Steve je napisao/la:nije problem dati otkaz susicu, veci problem je tko ce preuzeti repku nakon njega?! ko' da se otimaju kvalitetni treneri sirom europe da preuzmu nasu repku, i to jos za onu sitnicu(placa susica)..
Daj ba,covjek bas ima pogled mudracaavenija je napisao/la:Teleci pogledu odlazi !
Ti si na forumu dovoljan za potpun cirkus. Nešto slično k'o Sušić u reprezentacijiharishp je napisao/la:E jos otvoriti temu .Hocemo Osima ili takve za selektora.
Pa da cirkus bude potpun.
Željovac je napisao/la:Ti si na forumu dovoljan za potpun cirkus. Nešto slično k'o Sušić u reprezentacijiharishp je napisao/la:E jos otvoriti temu .Hocemo Osima ili takve za selektora.
Ovaj sator cirkusa si ti podigao.Prema tome cirkuzant, ne handri buve.Željovac je napisao/la:Ti si na forumu dovoljan za potpun cirkus. Nešto slično k'o Sušić u reprezentacijiharishp je napisao/la:E jos otvoriti temu .Hocemo Osima ili takve za selektora.
harishp je napisao/la:Ovaj sator cirkusa si ti podigao.Prema tome cirkuzant, ne handri buve.Željovac je napisao/la:Ti si na forumu dovoljan za potpun cirkus. Nešto slično k'o Sušić u reprezentacijiharishp je napisao/la:E jos otvoriti temu .Hocemo Osima ili takve za selektora.
Ne znas ko je gori oni koji ne zakljucaju ove gluposti ili oni koji otvaraju.
Ako ce dati ostavku on ce je dati.Takvi koji otvaraju teme niti se sta pitaju,niti ih ko slusa.Kako u vezi izbora selektora,tako i u vezi ostavke.
Tipican primjer internet huligana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.