FK Goražde
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Goražde
Jedan igrac manje
Dino Kofrc napustio Goražde!
Dino Kofrc napustio Goražde!
Prema posljednjim informacijama u Gorazdu ovih dana boravi Sirijski Fares al-Salamo
Naravno izmedju ostalog on kao veliki ljubitelj fudbala razgovarao je sa predstavnicima FK Gorazde da privatizuje taj klub i promjeni mu ime u FK Radnicki kako je bilo i prije rata.
Naime, prema njegovim rijecima voljan je uloziti u infrastrukturu stadiona i povecati kapacitet sa sadasnjih par hiljada na cak 40 hiljada sjedecih mjesta. Naime voljan je izgraditi sve cetiri tribine sa lozom gdje je jedan od ambicija da se dovede i reprezentacija da gostuje u ovom gradu.
Sejk je takodjer obecao da ce ukoliko on bude dio kluba FK Gorazde osim sto je poznato po gazijama i velikim herojima postati i poznato mjesto na europskoj sceni kada je u pitanju fudbal. Prema njegovom misljenju on garantuje da ce Gorazde biti sampion premijer lige vec naredne sezone i da ce pokusati sa Fk Gorazde da udje u grupe LP.
Da li je ovo samo jos jedna u nizu BOMBI ostaje da se vidi....
Naravno izmedju ostalog on kao veliki ljubitelj fudbala razgovarao je sa predstavnicima FK Gorazde da privatizuje taj klub i promjeni mu ime u FK Radnicki kako je bilo i prije rata.
Naime, prema njegovim rijecima voljan je uloziti u infrastrukturu stadiona i povecati kapacitet sa sadasnjih par hiljada na cak 40 hiljada sjedecih mjesta. Naime voljan je izgraditi sve cetiri tribine sa lozom gdje je jedan od ambicija da se dovede i reprezentacija da gostuje u ovom gradu.
Sejk je takodjer obecao da ce ukoliko on bude dio kluba FK Gorazde osim sto je poznato po gazijama i velikim herojima postati i poznato mjesto na europskoj sceni kada je u pitanju fudbal. Prema njegovom misljenju on garantuje da ce Gorazde biti sampion premijer lige vec naredne sezone i da ce pokusati sa Fk Gorazde da udje u grupe LP.
Stadion 40 000, grupe lige prvaka, jos treba da uvede milionske plate igracima i to je onda to, dajte bolan ljudi 

Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 20 jun 2014, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- bavariapivo
- Kontakt:
gorazdak je napisao/la:Prema posljednjim informacijama u Gorazdu ovih dana boravi Sirijski Fares al-Salamo

Ne znam ko piše ovakve gluposti. Taj sirijski Fares al-Salamo je možda u Goražde došao kao izbjeglica:)
Čuj,stadion 40.000 mjesta!!!???
LloriS je napisao/la:Stadion 40 000, grupe lige prvaka, jos treba da uvede milionske plate igracima i to je onda to, dajte bolan ljudi
Rek'o je da ce najmanja plata biti 2 hiljade maraka i da ce svaki pionir imati po 200 maraka mjesecnog djeparca

u prvoj ligi naravno.... fkt ste ga nahebali svi vi ostali ucesnici

Gace nam se vec tresugorazdak je napisao/la:LloriS je napisao/la:Stadion 40 000, grupe lige prvaka, jos treba da uvede milionske plate igracima i to je onda to, dajte bolan ljudi
Rek'o je da ce najmanja plata biti 2 hiljade maraka i da ce svaki pionir imati po 200 maraka mjesecnog djeparca
u prvoj ligi naravno.... fkt ste ga nahebali svi vi ostali ucesnici

ima li BP Kanton toliko stanovnikaDrinaGZ je napisao/la:Ne znam ko piše ovakve gluposti. Taj sirijski Fares al-Salamo je možda u Goražde došao kao izbjeglica:)

- legenda reala
- Kontakt:
Ni blizusonik24 je napisao/la:ima li BP Kanton toliko stanovnikaDrinaGZ je napisao/la:Ne znam ko piše ovakve gluposti. Taj sirijski Fares al-Salamo je možda u Goražde došao kao izbjeglica:)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samo_lijevo
- Kontakt:
jedva pola.sonik24 je napisao/la:ima li BP Kanton toliko stanovnikaDrinaGZ je napisao/la:Ne znam ko piše ovakve gluposti. Taj sirijski Fares al-Salamo je možda u Goražde došao kao izbjeglica:)
nego legendo govori mi jaran iz Gorazda da ste batalili rukomet.Sada se samo ulaze u nogometni klub.Otac mu je direktor jedne firme,pa time je i ovo sigurno tacno.
Meni to nikako nema logike.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- legenda reala
- Kontakt:
ima oko 25-26 hiljada, al eto valjda će ubrzo rezultati popisasamo_lijevo je napisao/la:jedva pola.sonik24 je napisao/la:ima li BP Kanton toliko stanovnikaDrinaGZ je napisao/la:Ne znam ko piše ovakve gluposti. Taj sirijski Fares al-Salamo je možda u Goražde došao kao izbjeglica:)
politika ga vodi da ima 37 hiljada, a to je previše
Ne znam, valjda neće Zafiru da daju pare privrednici, pa se okrenuli nogometu, nek ulažu u ženski, bez ikakvih ulaganja i igračica sa strane, TOP 3 u državi
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 21 jun 2014, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
koliko god imao, Gorazde je fin i lijep grad, volio bi FK Gorazde do premijer lige 

- samo_lijevo
- Kontakt:
po meni je to glupost.Nogomet u Gorazdu nece nikada biti ono sto je rukomet,plus sto je potrebno puno manje novca za rukomet.
Ako se nesto zeli postici sa nogometom moraju se dovesti igraci sa strane,dok u rukometu za to nema potrebe.
Ali dobro svako ima svoje planove i racunicu.
Sretno u novoj sezoni.
Ako se nesto zeli postici sa nogometom moraju se dovesti igraci sa strane,dok u rukometu za to nema potrebe.
Ali dobro svako ima svoje planove i racunicu.
Sretno u novoj sezoni.
- legenda reala
- Kontakt:
pa možda su našli nekog šejka koji će iskeširati pare, naši ljudi su ti čudo

- samo_lijevo
- Kontakt:
sta ce vama sejk,imate privredu,kanton-grad,sami ste sebi gazde.legenda reala je napisao/la:pa možda su našli nekog šejka koji će iskeširati pare, naši ljudi su ti čudo![]()
Politika je stala iza nogometnog kluba,nije dzaba nacelnik hodao po utakmicama u trecoj ligi.
- legenda reala
- Kontakt:
ma ne znam, trebalo bi se dosta uraditi, stadion renovirati, svlačionice, pomoćni itd. ne vjerujem da politika to može sve izgurati, jedino da privrednici poguraju preko partnera i sl.samo_lijevo je napisao/la:sta ce vama sejk,imate privredu,kanton-grad,sami ste sebi gazde.legenda reala je napisao/la:pa možda su našli nekog šejka koji će iskeširati pare, naši ljudi su ti čudo![]()
Politika je stala iza nogometnog kluba,nije dzaba nacelnik hodao po utakmicama u trecoj ligi.
uvjeren sam da će se zadovoljiti da budu stabilan prvoligaš
- samo_lijevo
- Kontakt:
koliko ja znam,iz prve ruke,bice pomoci od jakih privrednika 

d
Prema najnovijim informacijama Sirijski sejk je odustao od kupovne FK Gorazde. Rek'o je da je razlog odustanka politicka situacija u GZ.
Naime , cojk nije znao da je Rambo nacelnik, pa cim je saznao da je na celu grada neunistivi Rambo(Silvester Stalone) sejk se povukao.
Sve u svemu Gorazdem ce i dalje vladati Rambolijada tako da od one dvije milje plus dvije stojke pionirima nema nista. :d
Naime , cojk nije znao da je Rambo nacelnik, pa cim je saznao da je na celu grada neunistivi Rambo(Silvester Stalone) sejk se povukao.
Sve u svemu Gorazdem ce i dalje vladati Rambolijada tako da od one dvije milje plus dvije stojke pionirima nema nista. :d
Re: d
Stvarno steta, ja se vec pripremo da dodjem na tu Gorazde Arenu od 40 000 mjesta i da pogledam utakmicu grupne faze LP iduce sezonegorazdak je napisao/la:Prema najnovijim informacijama Sirijski sejk je odustao od kupovne FK Gorazde. Rek'o je da je razlog odustanka politicka situacija u GZ.

Nakon malih sala za vrijeme pauze doslo vrijeme da se pocne ozbiljno komentarisati 
Evo nekih svjezih informacija kada je u pitanju FK Gorazde
Gorazde je napustio : Vedad Dzafic (napadac)
Sigurno je kako ce Zejnilhodzic napustiti klub ali i veoma kvalitetni Haris Okovic .
O pojacanjima jos nema ni rijeci....

Evo nekih svjezih informacija kada je u pitanju FK Gorazde
Gorazde je napustio : Vedad Dzafic (napadac)
Sigurno je kako ce Zejnilhodzic napustiti klub ali i veoma kvalitetni Haris Okovic .
O pojacanjima jos nema ni rijeci....