naravno da jesam, ja uvjek kazem da nije zanimljivo da svako samo cuva svoje igrace, uvjek sam spreman razgovarati, e sad da li cemo se dogovriti to je druga prica, ja sam jedan od onih koji je najvise Trade-ova uradio do sad.Wolverine je napisao/la:edo majka jesil raspolozen za neki trade?
Fantasy - sportsport.ba liga
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Fantasy - sportsport.ba liga
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
imas ponudu.
Jesil ti onaj oompa Loompa ili kako vec, odbio sam, ipak polazem velike nade u Westbrooka, svaki dan dobijam razne ponude za Westbrooka i Wallace, a niko se nece ni da nasali da da poprilicno realnu ponudu, Westbrook je ove sezone jedan od najkorisnijih igraca.Wolverine je napisao/la:imas ponudu.
sta bi ti trazio za westbrooka?
sto se mela i njega tice, ukupni effitencity ide na stranu westbooka za 0.8 (russel 25.9, melo 25.1). dok ukupni zbir poena asista i skokova ide na stranu mela za otrilike istu razliku.
bosnians, dzaba pokusavas dovest derona, on je jedini nedostupan na mom rosteru.
sto se mela i njega tice, ukupni effitencity ide na stranu westbooka za 0.8 (russel 25.9, melo 25.1). dok ukupni zbir poena asista i skokova ide na stranu mela za otrilike istu razliku.
bosnians, dzaba pokusavas dovest derona, on je jedini nedostupan na mom rosteru.
- bosanac035
- Kontakt:
Wolverine brate Deron Williams za CP3 i biraj još jednog (Amare i Josh su već u trejdu sa joseom) ostalo biraj 
I Love this game !!!
mislis 2 za 1? sastavi ti, ne bi aj da biram.
- bosanac035
- Kontakt:
CP3+Manu??Wolverine je napisao/la:mislis 2 za 1? sastavi ti, ne bi aj da biram.
I Love this game !!!
nisam bas siguran da bi se drugi slozili a tim tradeom :/
mislim meni stima, to je ok
- bosanac035
- Kontakt:
Maajka išlo bi to ali već sam dogovorio sa joseom za Amarea, ako on odustane kojim slučajem ili Wolverine ne bude zadovoljan oko CP3 možemo pričati o ovom trejdu koji si ponudio
I Love this game !!!
Jbg. sta god ponudim cini mi se ili lose za mene ili nerealno, onako gleadajuci Westbrook - Melo i onda mi das Branda a izaberi sebi nekog osim Dirka, Wallace-a i Pierce-a, ali znam da ces reci da sam lud ali drugacije stvarno nebih pustao Westbrooka.Wolverine je napisao/la:sta bi ti trazio za westbrooka?
bosnians dat cu ti i favorsa uz derona ako nije problem?
majka, cekaj znaci ti pristajes na melo+brand za russel+jedan od tih igraca?
- bosanac035
- Kontakt:
Meni treba Deron po svaku cijenuWolverine je napisao/la:nisam bas siguran da bi se drugi slozili a tim tradeom :/
I Love this game !!!
Jbg. dajem ti Westbrooka i Wallace-a za Paul-a i Amare-a. Mislim da nije lose, hoces Westbrook vs. Paul?bosanac035 je napisao/la:Maajka išlo bi to ali već sam dogovorio sa joseom za Amarea, ako on odustane kojim slučajem ili Wolverine ne bude zadovoljan oko CP3 možemo pričati o ovom trejdu koji si ponudio
Reko sam osim ove trojice.Wolverine je napisao/la:bosnians dat cu ti i favorsa uz derona ako nije problem?
nisam vidio osim 
- bosanac035
- Kontakt:
Ako želiš Favorsa dodati tvoj izborWolverine je napisao/la:bosnians dat cu ti i favorsa uz derona ako nije problem?
I Love this game !!!
izaberi eto njega ili bledsoa 
jer ne zelim raditi 2 za 1 trade.
Pa dobro, mogo sam i zaboraviti to osim ali bi onda sam trebo da skuzis da sam nesto zaboravio, evo ti Ming, Brooks ili Nelson?Wolverine je napisao/la:nisam vidio osim
- bosanac035
- Kontakt:
Eto prijatelju prihvaćeno je, hvala na saradnji,Ja odoh sad na spavanje valja na fax u 8. Ostanite pozdravljeni i uživajte uz NBAWolverine je napisao/la:izaberi eto njega ili bledsoa
I Love this game !!!
E sad si ga pred spavanje profitiro svaka ti cast, imas srece sto je covjek zaljubljen u Deron-a (kao i ja u T-Mac, yebe me to uzasno ali ga necu pustitibosanac035 je napisao/la:Eto prijatelju prihvaćeno je, hvala na saradnji,Ja odoh sad na spavanje valja na fax u 8. Ostanite pozdravljeni i uživajte uz NBAWolverine je napisao/la:izaberi eto njega ili bledsoa
Idem i ja, cujemo se sutra za tradeove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.