DANTES, DANTES... Mazohisto...DANTES je napisao/la:Može biti da jesam.... Čak sam uoči Nove godine pisao i odgovarao ti... Po dva posta.... Meni je smiješnije to što si ti odjednom postao veliki poznavalac vaterpola... Inače ja nisam rekao da lažeš u vezi sporta već mene.... Inače ja imam jedan stav, ti drugi... I da ja izuzetno objektivan... naravno da se navijačima ne sviđa uvijek ono što ja pišem pa im se prividaju razne stvari... Ja sam protiv stranih sudija, ali razumijem klubove..... Ti?
Ako nisam pisao na forumu, to valjda ne znači da ne poznajem i ne pratim vaterpolo ? Ili znači ?
O fudbalu recimo uopšte ne pišem na ovom forumu. Ako bi sad počeo da pišem to bi značilo da sam odjednom postao poznavalac fudbala ?
Opet ti ponavljam, nigde se nisam hvalio da sam bolji poznavalac sporta i vaterpola od tebe, za razliku od tebe. Takođe si i '' objektivan '', a to bi valjda trebalo da procene drugi forumaši ili ljudi ( RL ). Svaki cigo svoga konja hvali.
Mene si prozvao da sam pristrasan, a ja ti kažem da se vratiš par stranica unazad i pročitaš moje mišljenje o izboru selektora, za koga sam ja bio ( kao i ti ), za koga nisam bio ( kao i ti ), i da sam i tebi i Devilu napisao da je ovaj zahtev za stranim sudijama udar na VSS, ili kontra VSS-u kako god hoćeš. Nema veze sa lošim suđenjem ili klupskim interesima.
Ja sam završio sa polemikom, jer i moje strpljenje ima granicu.
P.S. Nemoj mi samo reći da izlaziš u 20:00 iz stana uoči nove godine, pa ti čudno što je neko u to vreme ostavio komentar ili dva.