Eagles je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Dali neko od vas zna sta oni imaju konkretno protiv Mamica..jer fkt ne kontam,postali su najbolji klub balkana,igraci im imaju najbolja primanja,dovode igrace daju im po milion godisnje,prodaju igrace za 20 mil,igraju Evropsku ligu,sa lakocom osvajaju prvenstvo vec par godina,da bi se ovi na kraju bunili e nikako ne kontam sta oni hoce da im dodje neko i da budu neka sklj ekipa koja ce se muciti sa nekim Karlovcima i sto nece moci 2 pretkola da prodje...
Pa bi li ti volio da imaš čovjeka poput Mamića u svom klubu.Nije ni u parama sve i rezultatima.

Apsolutno bi,i ja sam uvijek za to da jedan covjek vodi klub nego da njih 20 gura nos dje mu nije mjesto ko sto je slucaj sad u klubu za koji ja navijam...
Sve smjene sto uprave,sto trenera se vrse radih losih rezultata ja jos nisam vidio slucaj da je neko smjenjen jer je osvojio nesto,i da se neko zalio na nekoga jer je taj neko od toga napravio klub i po...
Zato i kazem da ne razumijem ovo,zato sam i pitao da mi neko objasni zbog cega taj odnos,a kolko znam i oni su podjeljeni jedni su za njega jedni protiv...a i ovi sto su protiv traze jos bolje rezultate znaci sve je do rezultata,sad sto su oni po meni nerealni pa hoce ligu prvaka tek tako to je vec do njih,i ja mislim da samo stete svom klubu,cak vidim i da su im veceras i igraci okrenuli ledja
I uvijek u sportu nebitno kojem ja sam za onoga ko daje rezultat,ni Ciru nevolim ko covjeka al ga postujem radi rezultata,tu smo radi rezultata ne radi nekih lijevih stvari koje nas nebi trebale zanimati,rezultat necijek rada u klubu su dobri rezultati ekipe na terenu,a Dinamo to ima i zato mislim da je klasicno preseravanje ovo sa BBB
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".