GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Neutral
Kontakt:

Re: Dinamo i BBB

Post Postao/la Neutral » 02 okt 2009, 00:45

điđi miđi hahahhahahahahh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

I mene to zanima, to ti je tako kada se radi o ljudima koji su bez škole. Roditelji im daju pare da bi oni otišli na utakmicu i time zaradili neku titulu , da bi se mogli pohvaliti svojim gradom kako su zafrkani, da bi privukle sponzoruše što se radu druže sa onim zajebanim. Tako ti je to. To su huligani koji ne gledaju niti razmišljaju o životu, o budućnosti. Vjeruj mi , i u nas ih ima dosta. Neka odu malo na građevinu pa da vide kako je mješati po čitav dan za 20km, pa onda neka se zapitaju vrijede li toliko neredi kazen i još mnogo toga radi svoje grupe. Što su nastale grupe, da bodre svoj klub ili da mu štete. Kada to neki shvate odmah će biti sve bolje. Jednostavno ne razmišljaju o posljedicama.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 02 okt 2009, 01:14

ova djecurlija sto divljaju nerazumiju neke kodekse navijacke... danas svak moze biti zafrkan, fred perry patike i burberry kacket i odjednom djecurljija postali mangupi cccc

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 okt 2009, 01:24

Dali neko od vas zna sta oni imaju konkretno protiv Mamica..jer fkt ne kontam,postali su najbolji klub balkana,igraci im imaju najbolja primanja,dovode igrace daju im po milion godisnje,prodaju igrace za 20 mil,igraju Evropsku ligu,sa lakocom osvajaju prvenstvo vec par godina,da bi se ovi na kraju bunili e nikako ne kontam sta oni hoce da im dodje neko i da budu neka sklj ekipa koja ce se muciti sa nekim Karlovcima i sto nece moci 2 pretkola da prodje...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 okt 2009, 01:27

Zato što nisi u LP. Prodaju igrača za 15 miliona, Mamić vilu gradi, zarađuju se pare a ne ulažu toliko. Nisma siguran, ukinuli su ima godinu dana forum BBB. Uglavnom , kažu da je lopov pa iz tih razloga sve ostalo proizalzi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 okt 2009, 01:30

steve-o je napisao/la:ova djecurlija sto divljaju nerazumiju neke kodekse navijacke... danas svak moze biti zafrkan, fred perry patike i burberry kacket i odjednom djecurljija postali mangupi cccc
Ma zestoka batina,robija,globa,zabrana kretanja i provjera i u cenifi i to bi bilo to.
Pa od Engleskih huligana nisi ziv mogao ostati.Prije par godina a sad su manji od makovog zrna.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

šb fanatik
Kontakt:

Post Postao/la šb fanatik » 02 okt 2009, 01:37

Veličanstvena predstava večeras, svaka čast momcima, samo neka ovako nastave

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 okt 2009, 01:41

miky_hz je napisao/la:Dali neko od vas zna sta oni imaju konkretno protiv Mamica..jer fkt ne kontam,postali su najbolji klub balkana,igraci im imaju najbolja primanja,dovode igrace daju im po milion godisnje,prodaju igrace za 20 mil,igraju Evropsku ligu,sa lakocom osvajaju prvenstvo vec par godina,da bi se ovi na kraju bunili e nikako ne kontam sta oni hoce da im dodje neko i da budu neka sklj ekipa koja ce se muciti sa nekim Karlovcima i sto nece moci 2 pretkola da prodje...
Pa bi li ti volio da imaš čovjeka poput Mamića u svom klubu.Nije ni u parama sve i rezultatima. ;)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 okt 2009, 01:45

Eagles je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Dali neko od vas zna sta oni imaju konkretno protiv Mamica..jer fkt ne kontam,postali su najbolji klub balkana,igraci im imaju najbolja primanja,dovode igrace daju im po milion godisnje,prodaju igrace za 20 mil,igraju Evropsku ligu,sa lakocom osvajaju prvenstvo vec par godina,da bi se ovi na kraju bunili e nikako ne kontam sta oni hoce da im dodje neko i da budu neka sklj ekipa koja ce se muciti sa nekim Karlovcima i sto nece moci 2 pretkola da prodje...
Pa bi li ti volio da imaš čovjeka poput Mamića u svom klubu.Nije ni u parama sve i rezultatima. ;)
Apsolutno bi,i ja sam uvijek za to da jedan covjek vodi klub nego da njih 20 gura nos dje mu nije mjesto ko sto je slucaj sad u klubu za koji ja navijam...

Sve smjene sto uprave,sto trenera se vrse radih losih rezultata ja jos nisam vidio slucaj da je neko smjenjen jer je osvojio nesto,i da se neko zalio na nekoga jer je taj neko od toga napravio klub i po...

Zato i kazem da ne razumijem ovo,zato sam i pitao da mi neko objasni zbog cega taj odnos,a kolko znam i oni su podjeljeni jedni su za njega jedni protiv...a i ovi sto su protiv traze jos bolje rezultate znaci sve je do rezultata,sad sto su oni po meni nerealni pa hoce ligu prvaka tek tako to je vec do njih,i ja mislim da samo stete svom klubu,cak vidim i da su im veceras i igraci okrenuli ledja

I uvijek u sportu nebitno kojem ja sam za onoga ko daje rezultat,ni Ciru nevolim ko covjeka al ga postujem radi rezultata,tu smo radi rezultata ne radi nekih lijevih stvari koje nas nebi trebale zanimati,rezultat necijek rada u klubu su dobri rezultati ekipe na terenu,a Dinamo to ima i zato mislim da je klasicno preseravanje ovo sa BBB
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 okt 2009, 01:50

Hah, ja sam od onih što bih voljeli da im je Mamić u klubu. Ionako ovi nesposobnjakovići u stvari znaju ljudi šta rade, kradu nas. Bolje da nas Mamić krade ali da budemo prvaci, osvajamo kup i solidne rezultate u Europi.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 02 okt 2009, 08:53

Pa i mi smo imali Krušku u Zrinjskom,koji je po ponašanju i financiranju kluba dosta "bacao" na Mamića,pa smo zbog njega pravili bojkote i tražili njegovu ostavku.
Problem je što Mamić misli da je Dinamo njegovo vlasnišvo,bruka se u javnosti sa svojim ispadima,jednostavno bruka ime kluba.
Ja ga ne bi volio imat u svom klubu,pa taman mi klub igro treću ligu.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 02 okt 2009, 08:59

Ovi BBb nisu normalni gdje god odu belaj naprave,i onda se hrvatski huligani pitaju sta nam ovo policija radi.Torcidi.Grobarima,Delijama i Bbb treba zabranit dolazit na stadione.
AMAR OSIM!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 02 okt 2009, 14:10

U pritvoru preko 90 Dinamovih navijača

Temišvarska policija privela je 124 navijača tokom utakmice Timişoare i Dinama u drugom kolu Evropske lige, objavio je njen glasnogovornik za rumunski dnevnik Prosport
Još 36 navijača privedeno je zbog izgreda na temišvarskim ulicama i trgovima prije početka utakmice. Ukupno je u pritvoru 160 osoba, od čega je više od 90 Bad Blue Boysa.

Dok se rumunski novinari zgražaju nad skandaloznim ponašanjem Dinamovih navijača, koje Prosport optužuje da su među domaće navijače počeli bacati baklje i signalne rakete, glasnogovornik Andrei Emil poziva oštećene vlasnike gradskih lokala, čiji su inventar porazbijali navijači zagrebačkog kluba, da traže obeštećenje.

- Protiv izgrednika moguće je podnijeti kaznenu prijavu zbog uništavanja imovine. Nakon sudskog procesa, navijači će biti, budu li osuđeni, dužni podmiriti iznos štete. Nažalost, procedura je teška jer su u izgrede bili uključeni hrvatski navijači, koji su strani državljani - izjavio je Emil.

Novinar Prosporta izvijestio je da su hrvatski navijači napokon prepraćeni sa stadiona i u autobusima poslani kući oko dva sata ujutro.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 02 okt 2009, 20:17

Ja se stvarno divim nasoj policiji kad hoce da naprav edobru organizaciju pitao bih ove huligane BBB dodjite u sarajevo pa napravite incidente ja garantujem da nikad nece napraviti incidente ovoliki razmjera jer naravno nasa policija ne bih to dopustila usporedbe radi kad je spartak gostovao sarajevu sjecam se na naplatnim rampama u vogosci skrenuli su autobuse sa navijacima spartaka i sve im oduzeli sto ne pripada stadionu i fudbalu i samm ulaskom u grad se pokaze ko je gazda a ne pustiti mraku da divlja po gradu i molim Boga da dinamo izbace pet godina iz uefini takmicenja jer nabolji je uefi da taj problem uvali dinamu pa neka sa svojim huluganima rjesavaju kako znaju i umiju jer nije vise posteno prema civilizovanim navijacima tolerisati divljanje
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 02 okt 2009, 20:37

Čestitke dečkima i Kruni sve ostalo me ne zanima , svaka čast igri, , daj bože još takvih tekmi.
Ništa čudno opasna rizična tekma,puno Srba živi tamo i to s e odavno znalo poluprazan stadion sve govori.
Uzvrat zanimljiv ;) sretno dalje u Europi.
Mali golman odličan bolji od Butine siguran,dinamova omladinska škola bravo!
Fi hajati.
GO Bosno.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 08 okt 2009, 15:43

pise na sajtu da je bio predstavnik BBB-a na sahrani Vedrana Puljica, svaka cast BBB!

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 08 okt 2009, 16:16

BBB hvala vam od srca mi ovo nezaboravljamo!

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 08 okt 2009, 16:35

Ja sam vidio jednog momka sa salom dinama, nema sta lijepo od njih.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 08 okt 2009, 16:48

Lijepo,drago mi je a i sviječe su na trgu Zagrepčani zapalili!
Dinamo zna pamti sve,a i BBB su u Širokom slično prošli ,pa im nitko nije pomogao!
Fi hajati.
GO Bosno.

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 09 okt 2009, 15:38

Kako kazu u saopstenju predstavnik BBB nije bio na sahrani Vedrana Puljica.Oni to opravdaju i podrzavaju bracu hrvate.Ovo me nije iznenadilo jer su to picke fasisiticke.
AMAR OSIM!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 09 okt 2009, 16:51

ovo me razocaralo pravo, al' neka neka svakako je ova generacija koja predvodi BBB u kurcu i blizu raspadanja! jos kad oni dodju s onim svojim A.C.A.B transovima nakon ovoga priopcenja, koja komedija :roll:
Priopćenje
Ovim putem reagiramo na tvrdnje dijela hrvatskih medija
da je na sprovodu tragično nastradalom Vedranu Puljiću
nazočio predstavnik navijača Dinama.
Odgovorno izjavljujemo da nitko od vodstva ili članova
Udruge navijača Dinama nije bio prisutan na pokopu u Sarajevu.
Ne podržavamo ovakve grozomorne ispade koji,
nažalost, nemaju veze s navijanjem i sportom.

Posve je jasno da je u tijeku kampanja sustavnog
degradiranja hrvatske populacije u susjednoj državi,
što podsjeća na ne tako davna događanja na ovim
prostorima kad je jedna druga manjina
bila "ugrožena" od strane hrvatskog naroda.
Ne trebamo podsjećati kako je to završilo,
te se nadamo da se povijest neće ponoviti.

Također, svi znamo što su N.K. Dinamo i njegovi navijači
predstavljali u prošlosti, te što predstavljaju i danas.
Stoga, ovim putem izražavamo bezrezervnu podršku
braći Hrvatima u BiH, pozivamo ih da ne nasjedaju na
ovakva perfidna podmetanja, te apeliramo na odgovorne
da se utvrde krivci ovog mučnog događaja i tako
da se stane na kraj sotoniziranju naših ljudi.

Svoju moralnu potporu ćemo izraziti onako kako to najbolje znamo,
navijanjem i porukama na nadolazećim utakmicama HNL-a .

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.